- 28 Ekim 2021
- 319
- 622
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asla bu şey kafamdan çıkmıyor, dertleşiyorum, iyi olmaya çalışıyorum ama olmuyor. 1 yılda beri iyileşmeye çalışıyorum ama yok. Psikiyatriye gideceğim ama anneme söylemeden yapamıyorum. Her şeyi anneme söyleyen biriyim, bana yardım eder mi? Çok büyük bi hata yaptım, yine de affeder mi beni? Yoksa sadece bahane mi bulur bunu. Anlatabildim mi bilmiyorum kafam çok karışık
kal dünyanın sonu değil ki. anneler okula giden çocuklarını sıkboğaz eder çalış çalış oku hayatın kurtulsun diye dil doker kızar ama onun için yapar. kalmak dünyanın sonu değil ki.Sınıfta kalacağım galiba
Birşey olmaz canım ben cocuklarımı bir yaş gec gonderdım sınıfta ıkısıde hep büyüklerden oldu11. sınıfım
Güzel kızım, annelerin çocuklarını ne kadar çok sevdiklerini bilemezsin. İnsanız , hepimiz hata yaparız. Belki az çalıştın, belki başka bir nedenle sınıfta kalacaksın . Bu bir sorun evet ama telafisi olan bir sorun. Annen üzülecektir , belki sana kizacaktir. Ama bu geçici bir şey. Odaklanma sorunun varsa uzman yardımı alabilirsin. Telefon ve bilgisayar odaklanmayı olumsuz etkiliyor. Bunları kullanma konusunda kendine sınırlar koy, kitap oku. Hepsi çözülür. O dediğin şeyi sakın aklından bile geçirme. Annen kızsa da daha sonra bağrına basacaktir. Allah yolunu açık etsin. Gözlerinden öpüyorum.Asla bu şey kafamdan çıkmıyor, dertleşiyorum, iyi olmaya çalışıyorum ama olmuyor. 1 yılda beri iyileşmeye çalışıyorum ama yok. Psikiyatriye gideceğim ama anneme söylemeden yapamıyorum. Her şeyi anneme söyleyen biriyim, bana yardım eder mi? Çok büyük bi hata yaptım, yine de affeder mi beni? Yoksa sadece bahane mi bulur bunu. Anlatabildim mi bilmiyorum kafam çok karışık
Canım sınıfta kalacaksın diye hiç hayattan vazgeçilir mi?bir yıl kalırsın sonra aklın başına gelir toparlarsın.Allah aşkına dünyanın sonu mu geldi?Sınıfta kalacağım galiba
Yavrumm benim kızım hiç değmez böyle birşey için canına kıymaya.Çalışır geçersin.Benimde 18 yaşında kızım var üniversite sınavına girecek bu sene nasipse,geçen yıl girdi tutturamadı hiç sorun değil dedim bu senede öyle diyorum kasma kendini sıkma üzülme diyorum candan kıymetli birşey yok.Sana da başarılar diliyorum yolun bahtın açık olsun hep güzellikler çıksın karşına:)Sınıfta kalacağım galiba
Yavrum, benim kardeşim de kaldı, bunda bir şey yok. Ben 9. sınıfa giderken 30 kişilik sınıfın yarısı kaldı, diğer yarısı da meslek liselerine nakil aldırdı. Son sınıfsan bırakmazlar. İleriye dönüp baktığında bunlar çok küçük şeyler. Benim çevremde sınıfta kalan çok var, bunda bir şey yok. Psikolojini küçük şeyler için bozma.Sınıfta kalacağım galiba
Teşekkür ederim ablacımYavrumm benim kızım hiç değmez böyle birşey için canına kıymaya.Çalışır geçersin.Benimde 18 yaşında kızım var üniversite sınavına girecek bu sene nasipse,geçen yıl girdi tutturamadı hiç sorun değil dedim bu senede öyle diyorum kasma kendini sıkma üzülme diyorum candan kıymetli birşey yok.Sana da başarılar diliyorum yolun bahtın açık olsun hep güzellikler çıksın karşına:)
Bir anne için hiç birşey evladının canından daha önemli değil, annene duygu durumundan mutlaka bahset. Anneler kizabilir belki evet ama günün sonunda evlatları için dünyayı yakarlar. Çok küçüksün, sağlıklı düşünemiyorsun, yanlış birşey yapma sakın, anneciğinin de hayatını da mahvedersin. Çok gençsin, hayat yolu çok uzun, telafi edersin kızım, hicbirsey senin yaşamından daha önemli değil.Alacağım ama geçeceğini sanmıyorum bi de bu durumdayken yüzüm yok pek
Maşallah daha ne alsın
Çok çok iyi
Çok güzel yerleri kazanacaktır![]()
Annenle konuş. Yardım edecektir sana yol gösterecektir. Onun desteği ile psikiyatriden de yardım alırsın. İyi olmadığın için hissettiklerinle başa çıkamıyorsun. Sanki dünyan yıkılmış gibi hissettiğine eminim ama emin ol ki senden başka kimse böyle düşünmeyecek annende öyle hissetmeyecek. Fiziksel hastalıklar gibi ruhsal hastalıklarda bize kötü hissettiriyor nasıl bazen antibiyotik ile iyileşiyoruz bazende beyinin ilaçlara ihtiyacı oluyor düzelmek için. Nasıl hastalandığında kötü hissediyorsan bunda da böyle hissetmen normal. Yeter ki destek al.Asla bu şey kafamdan çıkmıyor, dertleşiyorum, iyi olmaya çalışıyorum ama olmuyor. 1 yılda beri iyileşmeye çalışıyorum ama yok. Psikiyatriye gideceğim ama anneme söylemeden yapamıyorum. Her şeyi anneme söyleyen biriyim, bana yardım eder mi? Çok büyük bi hata yaptım, yine de affeder mi beni? Yoksa sadece bahane mi bulur bunu. Anlatabildim mi bilmiyorum kafam çok karışık
Ablalarım hepinize çok teşekkür ederim, sizin sayenizde rahatlayıp kaldığım derslerin hepsini geçtim. Belge bile alacağım. Çok mutluyum yaa, sağ olun.Asla bu şey kafamdan çıkmıyor, dertleşiyorum, iyi olmaya çalışıyorum ama olmuyor. 1 yılda beri iyileşmeye çalışıyorum ama yok. Psikiyatriye gideceğim ama anneme söylemeden yapamıyorum. Her şeyi anneme söyleyen biriyim, bana yardım eder mi? Çok büyük bi hata yaptım, yine de affeder mi beni? Yoksa sadece bahane mi bulur bunu. Anlatabildim mi bilmiyorum kafam çok karışık
Asla bu şey kafamdan çıkmıyor, dertleşiyorum, iyi olmaya çalışıyorum ama olmuyor. 1 yılda beri iyileşmeye çalışıyorum ama yok. Psikiyatriye gideceğim ama anneme söylemeden yapamıyorum. Her şeyi anneme söyleyen biriyim, bana yardım eder mi? Çok büyük bi hata yaptım, yine de affeder mi beni? Yoksa sadece bahane mi bulur bunu. Anlatabildim mi bilmiyorum kafam çok karışık
Afferin kiz sana.Ablalarım hepinize çok teşekkür ederim, sizin sayenizde rahatlayıp kaldığım derslerin hepsini geçtim. Belge bile alacağım. Çok mutluyum yaa, sağ olun.![]()