Ve bu paylasimlari yapan kadinlarimizi bir gorsen hem bakimsiz hem kilolular... bisi diyemiyorummAçlıktan bir deri bir kemik kalan insanlarda var elimizden gelse keşkede herkes eşit yaşayabilse.
Aslinda normalde bu kadar etkilenmem hatta acırım halkerine neden kendilerini isoatlamaya calisiyorlar mutsuzlar mi acaba diye. Bu gun ben mutsuzum ya heralde kiskandim birazSosyal medya gercekten sinir bozucu...o muhtesem tatiller, gezmeler, yemekler...insanin gozune sokuluyor resmen
Bence bu kadar etkileniyorsaniz silin instagrami en iyisi
Sorma ya ben her sabah kahvaltidan sonra kahve sigara içiyorum. Ama her aabah ictigim kahveyi niye paylasiyim ki alti ustu bir kahve.2 kişilik çay faslına onca çeşit malzeme ne gerek var değil mi?
20 gündür telefonum arama yapmıyor ve eski tuşlu telefonuma geçtim.her şeyi sildim ama bir türlü instayi silemiyorum.be de siznle abi ddurumdayım.hep iç geçiriyorum nasıl oluyor diye
Aynen yaaa.canım sosyal medyaya kımse uzgun halını koymaz rahat ol.
İyi de kilolu insanlar iyi yaşayamaz mı ,onlar ölsün mü?Ve bu paylasimlari yapan kadinlarimizi bir gorsen hem bakimsiz hem kilolular... bisi diyemiyorumm
Tatlım sende sosyal medyayı takip etme o zaman çok etkileniyorsan. Herkes farklı şeylerle sınanıyor hayatta, dışarıdan bakan benim hayatıma çok imrenir, çok şükür halime bi şikayetim yok ama benimde başka sorunlarım var. Herkesin herşeyi mükemmel olmuyor ne yazık ki ama bence bu tür yorumları yaparak kendini kin ve öfkeye bürüme. Kendini kıyasladıkca hayattan zevk alma oranın azalacak, benim neyim eksik diyenler genelde doyumsuz oluyorlar. Ruhunu başka şeylerle besle, örneğin güzel bi ailen olduğu icin şükret, sağlıklı olduğun icin daha çok şükret. Onları hiçbir para satın alamaz çünküVe bu paylasimlari yapan kadinlarimizi bir gorsen hem bakimsiz hem kilolular... bisi diyemiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?