Intagramin kusursuz hatunlari

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ask933

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2018
1.333
1.044
63
Evet olay tamda bu. Arkadaslar bugun actigim konuyu okuyanlar bilir. Dun gece gozyaslari doktum biraz. Maddi sıkıntılar olsun esime kardeslerine yapilan yardimlar yapilmadigi icin ayrimcilik oldugunicin biraz cikismistim. Tabi sonrasinda üzüldüm ama napim bende insanim bazen dile geliyor ister istemez.
Iste durum boyleyken maddi anlamda sıkıntı cekerken ha Allaha sukur diyelim yiyoruz iciyoruz arada sirada geziyoruz falan ama bakiyorum bakiyorum bi turlu isin icinden cikamiyorum

Instagramdaki ev duzen luks hayat yemek vs paylasanlari gorunce neden diyorum. Herseyleri son model mutfaklarinda her gun en guzel yemekler pişiyor . Bambu cerezlikler bambu tabaklarin ustunde en az 6 cesit peynir.
Ne bilim Allah onlara daha cok versin ama gordukce üzülüyorum.

Buralarda kimsem arkadasim vs olmadigindan ve konu komsuya da maddi manevi evimin icinde olan biteni anlatmak istemedigimden icimi size dokmek istedim sadece.....

Ha bu arada zaman zaman biyle konular açıliyir burda hatta bazen bende diyorum ki gormeyiverin onlar gisteris hastasi diyorum ama iste suan canim sıkkın ya baskasina verdigim teselli gbi kendimi bazen teselli edemiyorum.

Son olarak ta esim ve ben birbirimizi cok seviyoruz. Cocuklarim saglikli Allaha sukur sicak ve mutlu bir yuvam varya o bana yeter diyorumm

Son düzenleme:
Sosyal medya gercekten sinir bozucu...o muhtesem tatiller, gezmeler, yemekler...insanin gozune sokuluyor resmen
Bence bu kadar etkileniyorsaniz silin instagrami en iyisi
Aslinda normalde bu kadar etkilenmem hatta acırım halkerine neden kendilerini isoatlamaya calisiyorlar mutsuzlar mi acaba diye. Bu gun ben mutsuzum ya heralde kiskandim biraz

2 kişilik çay faslına onca çeşit malzeme ne gerek var değil mi?
20 gündür telefonum arama yapmıyor ve eski tuşlu telefonuma geçtim.her şeyi sildim ama bir türlü instayi silemiyorum.ben de sizinle aynı durumdayım hep iç geçiriyorum nasıl oluyor diye

Malesef herkes eşit değil.. sıkıntı yaşayan çocuk görünce içim acır durur mesela.. neden diyorum ama elden bişey gelmiyor..
sizi çok rahatsız ediyorsa bakmayın,bakmazsanız göremzsiniz.

Sorma ya ben her sabah kahvaltidan sonra kahve sigara içiyorum. Ama her aabah ictigim kahveyi niye paylasiyim ki alti ustu bir kahve.
Zaten onlarda kamac kahveyi paylasmak degil kahve bahane suan bir video izledim kahve tepsisine kamerayi yerleştirmiş bayan. :) ve kahve videonun kosesinde gizukuyor evet ama tepsiyi mutfaktan odaya goturene kadar butun evi gezdi ayrica evdeki butun mumlari da yakmis. Tabi o sirada kahve sogudu zaten. ha bu arada kahvenin yanina kurabiye koymus ta aciklamaya onun tarifini yazmis videoyu paylasmasindaki amac o yuzdenmis.. yemin ederim kahvenin yanindaki kurabiyeyi fark etmedim bile cunku videoda sadece ustundeki antepfistigi gorunuyor sadece :) gulermisin aglarmisin

Hiçbiri kusursuz değil.
Aldıkları reklamlarla evlerini diziyorlar,nasıl anlatsam şöyle;
Bir arkadaşım var bu işlerle uğraşan hergün en az 3-4 kargonun geldiğini söyledi. Kargo başı 1-2 story tanıtımı 200-250 tl desek e dünyanın parasını kazanıyorlar,yasal değil birşey değil havadan para.
Evini öyle düzdü,temizliğini gündelikçilere yaptırıyor falan o sadece yemek yapıyor hünerlerini sergiliyor.
İnan çoğunun özenilecek bri hayatı yok,bahsi geçen arkadaşım kocasıyla bu olaylar yüzünden boşanma eşiğine gelmişti. Hem kendisini saçma sapan sergilediği için,hemde "bizim ihtiyacımız mı var bu ürünlere" diye. Tabi daha sonra bedava paranın tadını alınca kendisi destekledi karısını.

İnstagramdakilerin yüzde doksanı makyajlı cilalı yaşamlar. Ben instagram kullanmıyorum evim şu an yarı buçuk düzenli süpürülmeye ihtiyacı var, yarın ne yemeği yapıcam bilmiyorum öyle salaş salaş kocamla uzanmışız koltuklara. Yerde minder terlik ve çamaşır sepeti var.
Yemek yapıp yiyebildiğimize şükrediyoruz işten güçten tutup bambuş kaplara dizemem.

Ya cidden bambu peynirliklere pembiş bardaklara özeniliyor mu?

Yoksa sizi içten içe mutsuz eden başka bir derdiniz mi var?

Bence cidden temiz jilet gibi ev, muazzam sofralar özendirici değil. Hiç öyle bir ev gezmesinde bulunmadım, bulunsam napıcamı şaşırırım herhalde hahaha

İnstgrm ı bu ülkede herkes kullanmıyor. Kullananlarda kendi ilgi ihtiyaç psikolojilerine göre paylaşım yaparak kullanıyorlar. Ben mesela ev eşyası masa sunum vs çok ilgimi çekmiyor işin açıkçası. Tamam mutfak eşyası ben de alıyorum ama yeni çatal bıçak takımımı kahvaltı masasına alıp onu resmini atmam. İlgi alanım gezmek dolaşmaktır genelde paylaşımlarıma baktığımda gittiğim şehirler ülkeler var. Şimdi benim hesabıma bakan aa ne güzel geziyor parayı nasıl buluyor diye düşünebilir ama kıyafete makyaja cok çok azdır harcadıgım para ev eşyası da çok düşkünlüğüm yok. Bir başkası tam tersi olabilir zevk meselesi. Aman boş ver ya sen o resimin 1 dk lk anını görüyorsun o kişilerin 24 saatini bilmiyorsun ki. O mecra zaten sadece iyi hallerimizin olduğu yer ölçüt olmamalı.

Ve bu paylasimlari yapan kadinlarimizi bir gorsen hem bakimsiz hem kilolular... bisi diyemiyorumm
Tatlım sende sosyal medyayı takip etme o zaman çok etkileniyorsan. Herkes farklı şeylerle sınanıyor hayatta, dışarıdan bakan benim hayatıma çok imrenir, çok şükür halime bi şikayetim yok ama benimde başka sorunlarım var. Herkesin herşeyi mükemmel olmuyor ne yazık ki ama bence bu tür yorumları yaparak kendini kin ve öfkeye bürüme. Kendini kıyasladıkca hayattan zevk alma oranın azalacak, benim neyim eksik diyenler genelde doyumsuz oluyorlar. Ruhunu başka şeylerle besle, örneğin güzel bi ailen olduğu icin şükret, sağlıklı olduğun icin daha çok şükret. Onları hiçbir para satın alamaz çünkü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…