Intagramin kusursuz hatunlari

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
simdi o paylasim yapanlari suclayici konusmak da manasiz. herkesin hayat standardi farkli. bu instagramdan once de sonra da boyle. sizin paylastiginiz fotodaki standardiniz da belki baskasinin ustunde. o zaman o da mi size saydirsin. sacma. herkes kendi standardi ne ise onu yasiyor paylasiyor.elimizdekilerle mutlu olmak o paylasilanlardan daha onemli

ya budist bir filozofun bir sözü vardı kimin neyi eksikse ve eksikliği rahatsız ediyorsa onu çok göstermek ister diye. mutluluktan patlayabilirim tanrım ne çok eğleniyorum tarzı paylaşımlar görünce aklıma o geliyor istemsiz üzülüyorum o kadar mutluysan süper ötesi hayatın varsa neyi kime ispatlamak derdindesin ki diye. boşverin siz de belki hayatındaki çok büyük bir boşluğu mutsuzluğu aldığı likelarla yorumlarla kendini iyi hissetmeye çalışıyor.

Ama gordugum kadariyla cogu kadin kendini zorla mutlu hostermeye calisiyor biseyleri ispat etmeye calisiyor gbi. Ben mutsuzlugumu da fakirligimi de zenginligimi de icimde yasarim ispat etmem hele hele de nazar deger ve mutluluguma zeval gelir diye evimi esimi cocugumu hic paylasmam kii

niye bu kadar fesatsınız? başka insanların hayatlarına bakıp fesatlandıkça burada piyasayı kızıştırınca elinize ne geçiyor anlamadım.size ne ki belki gerçekten öyle mutlular?
çok rahatsız oluyorsan silersin instagramı nedir yani?demek ki senin de imkanın olsa aynısnı yapacaksın ki kopamıyorsun oradan

Yok canim surekli kesfrtte bambu tabakta sunum gormekten biktim. Neden bu kadar zorunuza gitti sizin sahsiniza bi laf soylemedim ki. Ortaliga konustum
Fesat derken dikkatli konusalim lutfen.
Ben hic bir kisiyi baz almafan ortaya konusuyorum ustunuze neden alindiniz

Bir Araştırma instgramin insana en cok zarar veren uygulama olduğunu göstermiş. Mutsuzsaniz bakmayin derim. Instagram da bir bayan var. Baksan süper anne ama partilerde gezmelerde felan. İnsanların görmediği: o partilere gitmek icin 3 küçük çocuğu erken uyutup tek başlarına bırakıyordu.. O gördüğünüz hayatlar hayal daha çok

Yok ya konuyu sunun icin actim :) aynen bende sizin gibiyim suan kizim koltukta uyuyor yerde oyuncaklar ve yastiklar yani her an her saniye surekli dort dortluk bir masa ve ev esyalari nasil yetisiyorlar ve neden paylasiyorlar. Hic mi nazardan korkmuyorlar. Evin icini paylasmak nedir yahu

Offf ciddimisin o nasil anne oyle ya

üzerime neden alınayım, sadece ezelden beri başkalarını fütursuzca eleştiren insanlardan hoşlanmıyorum.bunu insan olarak yapıyorum, illa o eleştirilen insanlardan olmak zorunda değilim ki üstüme alınayım
instagramı neden silmediğinizi söylemiyorsunuz defalarca sorulmuşken?
yineliyorum, siz de o paylaşım yapanlarla aynı şekildesiniz bence

Ve zaten cogu oaylasimin altina herkes kotu yorumlar yazmis biktik sizden paylasmayin artik zayifla biraz cok yiyorsun yok efendim kocanla yakismiyorsun vs vs vs. Bu yorumlari nasil kaldirabiliyorlar kendilerine yedirebiliyorlar hic mi gurur olmaz

Bi cogu reklamdan parayi kiriyor.
Oyle yasamlar instadan oncede vardi, simdi tek farki senin benim gibilerin takipci ve reklam toplayip cokca olmalari.
Yasadigim ulkede instagram nerdeyse hic kullanilmiyor.
Turklerin ve cinlilerin ustune tanimam sanirim bu instagram cilginliginda.
Dun Hatipogullarinin bebekleri dogmus, zaten kadin hergun ama hergun reklam yaparak karnindaki cocuktan parayi kirdi.
Yetmedi hemen 1 gunluk bebege hesap acmislar ve 1 gunde takipci sayisi 50 bindi.
Bu manyaklik gerizekalilik degil de nedir ya?
Ve bu sulale bnm kesif sayfamdan eksik olmuyor, artik listemde kim boyle gozu kara takip ediyorsa..
Kim takip eder hangi zeka kutlesine sahip insan 1 gunluk bebegi takibe alir?
O yuzden bakip kendi halinize uzuluyorsaniz silin gitsin uygulamayi.
Ben bakip bazilariin kepazeliklerine guluyorum mesela.
Ama cok iyi paylasimlar yapanlar da var Allah icin.
Onlari takipteyim zaten.

Instagram ortak satis sayfamiz var satis yapiyoruz. Diger konumda da velirttigim gbi ev hanimiyim ve yaptigim urunleri satiyorum. Kisisel bir hesao degil fotimomu evimi asla paylasmiyorum. Sadece el isi urunlerim var. Ayrica ben orda bir kisiyi hedef almadim ki ortaya konustum bu kadar agresif olmayin lutfen. Gercekten bugun canim sikkin ve karsima surekli boyle hayatlar cikinca daha da bi kotu oluyorum

Ve zaten cogu oaylasimin altina herkes kotu yorumlar yazmis biktik sizden paylasmayin artik zayifla biraz cok yiyorsun yok efendim kocanla yakismiyorsun vs vs vs. Bu yorumlari nasil kaldirabiliyorlar kendilerine yedirebiliyorlar hic mi gurur olmaz
Çok yorum çok popülarite demek çünkü, reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığı. Silin instagramı valla başta soğuk ama sonra alışıyosunuz :)))

Çok dogru yazmissiniz uygulamayi silemem satis sayfamdir el isi urunlerimi satiyorum. Ama evimi hayatimi maddiyatimi asla paylaşmam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…