Yalnız ne tür şeyler takip eder beğenirseniz keşfette benzer şeyler çıkıyor. Bu da sizin neler takip ettiğinizi gösteriyor. Yani boşuna kin kusuyorsunuz. Siz de eleştirdiğiniz insanların bunu yapamayan versiyonusunuz.Yok canim surekli kesfrtte bambu tabakta sunum gormekten biktim. Neden bu kadar zorunuza gitti sizin sahsiniza bi laf soylemedim ki. Ortaliga konustum
Fesat derken dikkatli konusalim lutfen.
Ben hic bir kisiyi baz almafan ortaya konusuyorum ustunuze neden alindiniz
Benim zayif yada kilolu oldugumu nersen biliyorsunuz ben bildigin insanlar icin konusuyorum en azindan siz bilmeden nasil bu sekilde konusabiliyorsunuz. Ayrica ben evlerine veedikleri degeri kendilerine de versinler dedimBenim hiç sosyalmedyam yok o yalan hayatları yaşayan da biri değilim sadece sizin kilolu insanlar demenize sinirlendim .çok yanlış kilolu insanlar hiç birşeyi haketmiyormu ölsünler mi ? Zayıfsınız diye herşeyi hak etmiyorsunuz hanımefendi belliki kalbinizde kendiniz gibi zayıf insanları çekemiyorsunuz
Ya bisi dicem ben burda fizigim muhsesem diye konu acmadim ki actigim bir konu hakkinda sizin gbi zihniyetler konumu saptirarak bu twspiti yapmislardir. Sizinde acikcasi ne yaomaya calistiginiz belli degil bir oylesiniz bir boyle. Arada kendinizi de ovmeyi ihmal etmemissiniz . Neyse anlayamiyorum sizi ben nirmalde yorumlarinizi begeniyordum ama bu konuda anlayamadimTobe bismillah:) tespit gibi tespit dicem ama yok bacim tutar yani yok bu cumlelerin. Daha once fiziginin iyi oldugunu solemistin burda galiba:)
Onlar o kiloda o kadar mutlu varlik icinde yuzerken, sen bu cillop gibi halinle nasil sknti cekersin dimi? Olayi ne kadar sacma bi yere cektiginin umarim farkindasindir suanda. Cunku soyledigin sey kilolu insanlari kucumsemek. Yaran var gocunuyosun deme cunku yaram falan yok. 3 cocuga gore gayet iyi durumdayim sukur. Herseyin bi bedeli vardir herkes kendi kaderini yasar.
Diyelimki kocan aldatiyor seni bosanmak istiyosun bosanamiyosun kisaca huzurun yok ama maddiyatin super.. ister miydin boyle bi hayat? Mesela..
Cocugunda ya da sende bi saglik sorunu var diyelim ama maddiyat super.,sakip sabanciyi hatirlatirim.
Simdi butun olasi sorunlari siralamak istemiyorum...
Cogu arkadas sizin gbi o cumlene takilmis durumda. Acikcasi takilacak bir yer bulunca birakmiyorsunuz cekiyorda cekiyorsunuz konuyu. Ben evlerine duzenlerine veedikleri deger ayirdiklari zamani kendilerine ayirmiyormar vermiyorlae demisytimÖncelikle insta olsun youtube olsun çoğu reklam alarak birseyler yapıyor
Yani o gördüğünüz şeylerin çoğu sponsorun verdikleri bile olabiliyor
Yalnız şu bakımsız ve kilolular sözünüz hiç hoşuma gitmedi
Bakımsız neysede kilolu olmak ve bunun kinanmasi hoş birsey değil
Sanki kilolu olanların lüks yaşamaya hakkı yokmuş gibi algı bırakmış
Belkide kilolu olduğum için bu lafiniz gözüme battı ama zayıf bile olsam cidden bu lafiniz cok nahoş
Farkindaysaniz ben ilk satirlarimda sizin konunuzla alakali açıklama yaptimCogu arkadas sizin gbi o cumlene takilmis durumda. Acikcasi takilacak bir yer bulunca birakmiyorsunuz cekiyorda cekiyorsunuz konuyu. Ben evlerine duzenlerine veedikleri deger ayirdiklari zamani kendilerine ayirmiyormar vermiyorlae demisytim
Allahım dilerim sizinde yardımcınız olsun.. bende ilk aylarımda hastanede çok yattım çok şükür komşularım götürdüler Herseferinde hastaneye.. şimdide erken Doğum olursa onlar sayesinde gidebilirim.. haklısınız herşeyden önemlisi sağlık.. ama ruh sağlığıda çok önemli o cinnet günlerini çok yaşadım saatlerce günlerce iş yerinde wc de evde banyoda ağladım.. umarım sağlıkla dünyaya getirebilirim bebeğimi.. benim eşimde burda olsa belki daha kolay olurdu baZı şeyler ama hayat işte.. insanlar aç gözlü normalde Karadeniz’de çalışan gemilerin büyük çoğunluğu artık o ülkede.. patronlar daha çok para kazanmanın peşindeler... para hiç birşeyi çözmüyor aslında konu sahibinede bunu anlatmak istedim.... psikoloji bozuksa paran varmış araba evin varmış kartpostal gibi güzel bir yerdeymişsin hiç bir önemi yokmuş... sizinde dediğiniz gibi hayattaki en önemli şey bizim ve sevdiklerinizin ruh ve beden sağlığı.. Allah a emanet olun Sevgilerimle....Ben de buyuk sehirden,alistigim yetistigim,ailemin arkadaslarimin oldugu bi yerden sessiz sakin bi ilceye geldim.Sizin gibi hamileydim tasinirken,hastane icin uzun yollara git gel mi yapmadim,haftalarca esim baska yerde ben baska yerde mi kalmadim.
Bebegim dogduktan sonra rahatsizlandi iki aylikti hastanelerde perisan olduk.İki kez de yatis verdiler kucucuk bebegime.Allah a sukur simdi iyi oglum.Kontrollere yine gidip geliyoruz.Bu ilceyi ilk tasindigimizdan beri sevmedim sevmiyorum.İnsanlari soguk,kafa dengi biri yok,yalniz oldugum icin bebegimle cok zor zamanlar gecirdim,bazen bunalimlara yaklasip yaklasip geri kaciyorum,cinnet bahcelerinde cicek topluyorum.Velhasil, siz yazinca kendime benzettim...
Yine de sukur demeliyiz,hele o hastane koselerinde surundukten sonra,sıkıcı bi sehirde zor da olsa bebegimi saglikla buyutebileyim yeter bana.Sevmedigim evimde olmaya raziyim,yeter ki esim, cocugum, saglik, huzur olsun...
Niye? Hatani soyledim diye mi begenmedin yorumu mu? Kendimi ovmek degil.. ben deseydim sismanlara laf atiyosun derdinki ki cogu zaman karsi yorum yapmak adina, yaran mi var deniyo. Yani yaram yok onu demek istedim. Fizigim iyi diye bi konu acmadin sma bi konuda bunun bahsini cok etmistin. Edebilirsin sorun degil ama senin fizigine sahip olmayanlara laf atarsan bi dur der herkes. Ha bu yorumda isine gelmeyebilir:) birde bizim gibi zihniyet derken:) fesatligimi diyosan cok sukur yeterince fesatim:)Ya bisi dicem ben burda fizigim muhsesem diye konu acmadim ki actigim bir konu hakkinda sizin gbi zihniyetler konumu saptirarak bu twspiti yapmislardir. Sizinde acikcasi ne yaomaya calistiginiz belli degil bir oylesiniz bir boyle. Arada kendinizi de ovmeyi ihmal etmemissiniz . Neyse anlayamiyorum sizi ben nirmalde yorumlarinizi begeniyordum ama bu konuda anlayamadim
Ben ilk mesajinizda konu sahibine anlatmak istediginizi anladim..O kadar haklisinz ki...Allahım dilerim sizinde yardımcınız olsun.. bende ilk aylarımda hastanede çok yattım çok şükür komşularım götürdüler Herseferinde hastaneye.. şimdide erken Doğum olursa onlar sayesinde gidebilirim.. haklısınız herşeyden önemlisi sağlık.. ama ruh sağlığıda çok önemli o cinnet günlerini çok yaşadım saatlerce günlerce iş yerinde wc de evde banyoda ağladım.. umarım sağlıkla dünyaya getirebilirim bebeğimi.. benim eşimde burda olsa belki daha kolay olurdu baZı şeyler ama hayat işte.. insanlar aç gözlü normalde Karadeniz’de çalışan gemilerin büyük çoğunluğu artık o ülkede.. patronlar daha çok para kazanmanın peşindeler... para hiç birşeyi çözmüyor aslında konu sahibinede bunu anlatmak istedim.... psikoloji bozuksa paran varmış araba evin varmış kartpostal gibi güzel bir yerdeymişsin hiç bir önemi yokmuş... sizinde dediğiniz gibi hayattaki en önemli şey bizim ve sevdiklerinizin ruh ve beden sağlığı.. Allah a emanet olun Sevgilerimle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?