Yaa biu cok iyiydi gerçektenÇok yorum çok popülarite demek çünkü, reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığı. Silin instagramı valla başta soğuk ama sonra alışıyosunuz :)))
Böyle ayrımcı veya farkında olmadan bedensel özelliklere atıf yapan yorumlar beni de rahatsız ediyor.İyi de kilolu insanlar iyi yaşayamaz mı ,onlar ölsün mü?
O zaman sorun ne?Ama gordugum kadariyla cogu kadin kendini zorla mutlu hostermeye calisiyor biseyleri ispat etmeye calisiyor gbi. Ben mutsuzlugumu da fakirligimi de zenginligimi de icimde yasarim ispat etmem hele hele de nazar deger ve mutluluguma zeval gelir diye evimi esimi cocugumu hic paylasmam kii
Aynen amann aynen cok ta saapmamak lazimO zaman sorun ne?
Madem bu durumu onaylamıyorsunuz özel hayatını,mutfağını,zenginliğini sergileyenleri de dikkate almayın.
Gerçekten anlamak için soruyorum.Aynen amann aynen cok ta saapmamak lazim
Sirf bu yüzden kullanmıyorum Instagram ve diğerlerini çünkü canımı sikiyorum neyin ispati bu resim atmayinca esinle mutsuz mu oluyorsun yaniEvet olay tamda bu. Arkadaslar bugun actigim konuyu okuyanlar bilir. Dun gece gozyaslari doktum biraz. Maddi sıkıntılar olsun esime kardeslerine yapilan yardimlar yapilmadigi icin ayrimcilik oldugunicin biraz cikismistim. Tabi sonrasinda üzüldüm ama napim bende insanim bazen dile geliyor ister istemez.
Iste durum boyleyken maddi anlamda sıkıntı cekerken ha Allaha sukur diyelim yiyoruz iciyoruz arada sirada geziyoruz falan ama bakiyorum bakiyorum bi turlu isin icinden cikamiyorum
Instagramdaki ev duzen luks hayat yemek vs paylasanlari gorunce neden diyorum. Herseyleri son model mutfaklarinda her gun en guzel yemekler pişiyor . Bambu cerezlikler bambu tabaklarin ustunde en az 6 cesit peynir.
Ne bilim Allah onlara daha cok versin ama gordukce üzülüyorum.
Buralarda kimsem arkadasim vs olmadigindan ve konu komsuya da maddi manevi evimin icinde olan biteni anlatmak istemedigimden icimi size dokmek istedim sadece.....
Ha bu arada zaman zaman biyle konular açıliyir burda hatta bazen bende diyorum ki gormeyiverin onlar gisteris hastasi diyorum ama iste suan canim sıkkın ya baskasina verdigim teselli gbi kendimi bazen teselli edemiyorum.
Son olarak ta esim ve ben birbirimizi cok seviyoruz. Cocuklarim saglikli Allaha sukur sicak ve mutlu bir yuvam varya o bana yeter diyorumm
Ve zaten cogu oaylasimin altina herkes kotu yorumlar yazmis biktik sizden paylasmayin artik zayifla biraz cok yiyorsun yok efendim kocanla yakismiyorsun vs vs vs. Bu yorumlari nasil kaldirabiliyorlar kendilerine yedirebiliyorlar hic mi gurur olmaz
Yani ben de bunu anlamıyorum .hemen kilolu bakımsız vs. İnsanlar çeşitli dönemlerden de geçer herşey olabilir ama bu şekilde kategorize etmek çok yanlış geliyor bana .Böyle ayrımcı veya farkında olmadan bedensel özelliklere atıf yapan yorumlar beni de rahatsız ediyor.
Belki sağlık sorunu var,belki hormonal rahatsızlığı var,belki duygusal yeme sendromu var,belki kullandığı ilaçlar kilo yaptı,
Sebep ne olursa olsun bize böyle yorum yapma hakkı vermiyor hiç biri...
Instagrami silin mesela bende yok eksikliğini hissetmiyorum twitter gündem belirlediği için orayı ve eksi sözlüğü aktif takip ediyorum. Neyseki orlada herkes daha normal ve hayat daha gerçekçi. Gerçek insanların gerçek sorunları tartışılıyor.Evet olay tamda bu. Arkadaslar bugun actigim konuyu okuyanlar bilir. Dun gece gozyaslari doktum biraz. Maddi sıkıntılar olsun esime kardeslerine yapilan yardimlar yapilmadigi icin ayrimcilik oldugunicin biraz cikismistim. Tabi sonrasinda üzüldüm ama napim bende insanim bazen dile geliyor ister istemez.
Iste durum boyleyken maddi anlamda sıkıntı cekerken ha Allaha sukur diyelim yiyoruz iciyoruz arada sirada geziyoruz falan ama bakiyorum bakiyorum bi turlu isin icinden cikamiyorum
Instagramdaki ev duzen luks hayat yemek vs paylasanlari gorunce neden diyorum. Herseyleri son model mutfaklarinda her gun en guzel yemekler pişiyor . Bambu cerezlikler bambu tabaklarin ustunde en az 6 cesit peynir.
Ne bilim Allah onlara daha cok versin ama gordukce üzülüyorum.
Buralarda kimsem arkadasim vs olmadigindan ve konu komsuya da maddi manevi evimin icinde olan biteni anlatmak istemedigimden icimi size dokmek istedim sadece.....
Ha bu arada zaman zaman biyle konular açıliyir burda hatta bazen bende diyorum ki gormeyiverin onlar gisteris hastasi diyorum ama iste suan canim sıkkın ya baskasina verdigim teselli gbi kendimi bazen teselli edemiyorum.
Son olarak ta esim ve ben birbirimizi cok seviyoruz. Cocuklarim saglikli Allaha sukur sicak ve mutlu bir yuvam varya o bana yeter diyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?