Intagramin kusursuz hatunlari

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi de kilolu insanlar iyi yaşayamaz mı ,onlar ölsün mü?
Böyle ayrımcı veya farkında olmadan bedensel özelliklere atıf yapan yorumlar beni de rahatsız ediyor.
Belki sağlık sorunu var,belki hormonal rahatsızlığı var,belki duygusal yeme sendromu var,belki kullandığı ilaçlar kilo yaptı,
Sebep ne olursa olsun bize böyle yorum yapma hakkı vermiyor hiç biri...

Çözüm basit takip etmeyin!
Ben arkadaslarınızdan bahsettıgınızı dusunmuyorum herhalde sunum sayfalarından falan bahsedıyorsunuz.
Ben yemek sunum vs paylasmam sureklı fotograf atmam ama sehırler tatiller orada kı meshur bolgerı vs bı kaç tane paylasırım. Kendımı kızımı esımle yanı benım kendı alanım rahatsız olan cıkar.

Benım lıstemde kendı cevrem arkadaslarım var onlarda paylasıyor bana tuhaf gelen bısey yok.
Benım takıp ettıgım ünlü kişiler ulke ulke gezıyolar ama ben rahatsız olmuyorum cunku moda trendler gezılen yerler bana hıtap edıyor. Yanı masaları yemeklerı reklam ıcın kıyafetlerı yayınlayan kısıler bana asla hıtap etmıyor.

O dedıgınız kısılere bende sınır oluyorum aslında olmayan hayatlarını gostermeye cabalıyorlar. En ıyısı takıp etmeyın madem rahatsız oldunuz. Bu kadar basit

O zaman sorun ne?
Madem bu durumu onaylamıyorsunuz özel hayatını,mutfağını,zenginliğini sergileyenleri de dikkate almayın.

Ben burda birikim topiklerine bakınca bazen bir hos oluyorum.ay sonunu zor getiriyoruz.millet maşallah.. birikim .birikim..yani ne yapalım.. hayatta herşey var..Rabbim sağlık versin.bizden daha iyi olanlarda olacak daha dar geçimli olanlarda..biz elimizdekiyle yetinip kendimize bakacağız.. instegrami silmek çözüm değil.. sosyal medya olmaz gerçek dünya olur..etrafimizda iç-içe yaşıyoruz.

Aynen amann aynen cok ta saapmamak lazim
Gerçekten anlamak için soruyorum.
O hatunları bir dolu eleştirdiniz,ben öyle yapamam,her duygumu içimde yaşarım,nazardan da mı korkmuyorlar? Vs
Tüm boyutlarıyla onaylamadığınız bir tavra,tercihe niye takıldınız?
Naparlarsa yapsınlar.
Size dert olacak ne var?
Dün eş ailesinin mallarının adaletsiz dağılımı, bugün sosyal medyanın ışıltılı sayfaları gündeminizde,
iç dünyanıza tekrar bir sorun:
Esas mesele ne?

Sirf bu yüzden kullanmıyorum Instagram ve diğerlerini çünkü canımı sikiyorum neyin ispati bu resim atmayinca esinle mutsuz mu oluyorsun yani

Hatta dun yakin bi arkadasim neden Instagramin yok diye sitem ediyor kafam rahat böyle iyi dedim aaa esin mi istemiyor yoksaya getirdi lafi ...

Ne alaka ben isremistemi dedim çünkü bağımlılık yaratıyor baktikca stres oluyorsun silin gitsin

Gerçekten o margarin reklamlarına özeniyor musunuz?
Pek çok 'harika Instagram annesi' az daha ünlü olunca o harika kocalarını yolluyorlar. Yani o kadar harika madem, her saniye mutluluğun kitabını yazıyorsun niye boşandın?
Ayrıca benim birkac youtuber arkadaşım var. Onlarla takılmak gerçekten eziyet. Çünkü her saniye Instagramlarina resim - hikaye atıyorlar. Anı yaşamıyorlar.
Bence gerçekten üzücü.
Ben de ev dekorasyon zenginlik falan değil de gezi hesaplarını takip ediyorum. Guzel bir yere gittiklerinde her saniye ellerinde telefon video çekip atıyorlar. Kendi tatillerimi düşünüyorum eğer mutluysam aklıma telefonla oynamak gelmiyor kesinlikle. En fazla bir manzara eşliğinde fotom çekiliyor,sonra hoop telefon çantaya. Ama yalnız seyehate çıkıp canım çok sıkılıyorsa, alıyorum elime telefonu resim çekiyorum,kim beğenmiş - kim görmüş bakıyorum falan...oyalaniyorum.
O yüzden bence devamlı eli telefonda olan insanlar çok da mutlu olmayan, mış gibi insanlar oluyor.
Ayrica göç başka turizm başka. Hayat Instagram fotoğraflarindan ibaret değil ki
Benim son 12 fotoğrafınin 7si başka şehirden,biri de başka ülke tbt'si. Gören özgür, her saniye sırtında çantalı gezgin sanır.
Peki öyle miyim?
Haaayir maalesef :) akşam 11'den sonra eve gelince ailemle papaz oluyorum :)
Siz inanmayin instagram sacmaliklarina.
Hoşunuza gitmeyen,sizi olumsuz etkileyen şeyleri silin, keşfette çıkanlarda da üç noktaya basip 'bunun gibi daha az gönderi gör'e basın.
Kafanız rahat etsin.

Ve zaten cogu oaylasimin altina herkes kotu yorumlar yazmis biktik sizden paylasmayin artik zayifla biraz cok yiyorsun yok efendim kocanla yakismiyorsun vs vs vs. Bu yorumlari nasil kaldirabiliyorlar kendilerine yedirebiliyorlar hic mi gurur olmaz

kötü de olsa ilgi çekiyorlar kendi çaplarında. bir de reklam alanları var takipçilerinin sevip sevmediğine değil çok takipçisi olup olmadığına bakıyor gerzek firmalar da.

Bana Instagram dan arkadaslarım yahu ev ne kadar toplu ne zaman temizleniyor bhıc mı dagılmıyor diyorlar halbu ki ahır Yanı resme aldigım kare ya toplu ya da esyaları ters koseye atıyorum
Sizin gordugunuzde o hesap inan bana

Son düzenleme:
bazen bende bir seylere bakar bu sekilde dusunurum sonra gercekler dan diye suratima carpar belkide ben keyfimden okumazken yada biraz daha fazla okuma sansim varken bunu yapmadim ama o insan bunu yapti simdide ekmegini yiyor helal olsun diyip bakmaya devam ediyorum belki sizde 6 cesit peynir yeme imkanlarina sahipken bunu elinizin tersiyle itmissinizdir
birazda ben neden 6 cesit peynir yeme imkanini kendi kendime yaratmadim diye dusunursek baskalarinin bizim icin yaratmadiklarina uzulmekten vazgeceriz

Yani ben de bunu anlamıyorum .hemen kilolu bakımsız vs. İnsanlar çeşitli dönemlerden de geçer herşey olabilir ama bu şekilde kategorize etmek çok yanlış geliyor bana .

İnstagram kullanıyorum bunlar ne zaman karşıma çıksa gülüyorum. Bilmiyorum ama ne imrenilecek ne özenilecek hayatları var. Çok farklı değişik kişilik. Ben anca gülüyorum. Hiç bakmayın.

Ayy sormayın bende çok imreniyorum.insatada herkes geziyo yiyo seviliyor eşleri romantik kıyafetler evler vs..gerçektende öyle ama yaşadıkları hayat.bazıları sürekli yurtdışında gezmede foto atıyor,eşiyle romantik mutlu anlar paylaşıyorlar bunlara çok özeniyorumonların bişey diyemem ama insanın canı çekiyor be

Instagrami silin mesela bende yok eksikliğini hissetmiyorum twitter gündem belirlediği için orayı ve eksi sözlüğü aktif takip ediyorum. Neyseki orlada herkes daha normal ve hayat daha gerçekçi. Gerçek insanların gerçek sorunları tartışılıyor.
Açıkçası başarı dolu, zenginlik dolu her daim mükemmel, plastik parlak hayatlar bana samimi gelmiyor. O anlattığınız lükse de insanlar genelde kredi kartı harcamasiyla vs. Ulaşıyor. Maalesef milletimizde bankanın parasını kendi parası zannetme gibi bir durum var.faiz oranları yüksek seyrettigi sürece toplum olarak bu hastalıktan yavaş yavaş kurtulacagimizi umuyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…