Mesajimi tersren onudun heralde . Onlari ben yazmadim. Fotoları paylasanlarin altina yazilan yorumlarin ne kadar assagilayaci ve kotu oldugunu yazdim. Insanda gurur olur nasil hazmediyorlar yazdim . Sonucta o sayfanin sahibinin arkabalari esi dostu da okuyor o yorumlari. Ben olsam utanirdim.Hahahahahahha üsluba bak.
Size ne kime ne?
Kadın oyle mutlu kocası oyle mutlu demek ki kıskançlıktan kuduruyorum diyemeyen de bunları bahane ediyor
Aslinda normalde bu kadar etkilenmem hatta acırım halkerine neden kendilerini isoatlamaya calisiyorlar mutsuzlar mi acaba diye. Bu gun ben mutsuzum ya heralde kiskandim biraz
Yahu kim yazmış kıskandım diye ilk mesajında?! Ben mi saptırdım şimdi? Söylediğinizin arkasında durum bari.Tobe tobe anlatamiyirum galiba kiskanmiyorum ki arkadasim. Ayrica takip etmiyorum ama bakmislihim vardir bazen. Instagramda el emegi goznuru islerimi satmaya calisiyorum durmadan karsima cikiyor bambu hayatlar nasil enerjileri paralari yetiyor hicmi evleri dağılmıyor cocuklardan vs vs diyorum. Konu saptirmayin. Merak etmeyin kiskansam kiskaniyorum derim emin olun
Ona kilolu diyorlar altina yorumlarda bulunuyorlar ve cok hakretler aliyirlar ama gercekten de kilolu ve bakimsiz olanlar da cok var. Demem o ki esi dostu akrabasi da takip ediyor bunu. Bu durumu nasil hazmediyorlar.Fakat uslubunuz hos degil. Bir kadin kilolu olabilir, sizi ilgilendiren bir durum degil kilosu. O o sekilde mutlu demek ki. Kadinin en buyuk dusmani yine kadin valla.
Sorun degil olabilir boyle seylerÖzür dilerim konu sahibine diye niye size yazıyorum anlamadımdüzeltiyorum konu sahibi özeniyor siz değil saygılarımla
Al benden de o kadar ..face 5 yıl oldu dondurdum.. diğerleri hiç olmadı bile .. bazen instadan ekleyim diyorlar yok diyorumSosyal medya hesabım yok.
Ne face, ne insta, ne twitter.
Kafam öyle rahat ki.
Tavsiye ederim
Aciklamasini yaparak nor dusmusum oraya zaten canim bugun mutsuz ve uzgunum HERALDE kiskandim biraz diyerek (normalde etkilenmem ama o gun ozel ve kotu bir gunumdu diye)Yahu kim yazmış kıskandım diye ilk mesajında?! Ben mi saptırdım şimdi? Söylediğinizin arkasında durum bari.
Elbette vardir camur atmak gbi bir amacim yok.Sosyal medyaya tum hayatini sermeyen, serilmesini tasvip etmeyen ve bazi tipleri cok itici bulan biriyim, surekli onume cikan gereksizleri engellerim mesela gormemek adına.. Yine de "ordaki hayatlar hep yalan, hep sahte, hic mutlu değiller aslinda" dusuncesini de bi kendini rahatlatma yolu olarak görüyorum.. Elbette gerçekten mutlu olanlar da vardir içlerinde.. Çamur atmaya gerek yok..
Dedektiflikle ilgisi yok. İlk sayfanızı okuyup yazdıklarınıza göre yorum yapmışım. Siz de sanki hiç öyle dememiş gibi gibi davranınca ben mi yanlış okudum deyip geri dönüp baktım ki haklıyım, konuyu çoktan saptırmışsınız.Aciklamasini yaparak nor dusmusum oraya zaten canim bugun mutsuz ve uzgunum HERALDE kiskandim biraz diyerek (normalde etkilenmem ama o gun ozel ve kotu bir gunumdu diye)
Dedektif gbi insanlari nasil takip edebiliyorsunuz akliniza hayranim nerden ne cikarsam bu kisiyi nasil alt etsem diye ugrasiyorsunuz. Hic mutsuz ve uzgun bir insan gorunce uzulmez misiniz siz
Sorun sizin takip tercihleriniz, ilgi alanlarınız olabilir mi acaba? Ben gerçekten anlamıyorum sosyal medya yüzünden bunalıma giren insanları. Bambu çerezlik, 6 çeşit peynir için bunalıma girmeyi hiç anlamadım zaten.
Ben arkadaşlarım dışında mesleğimle ilgili hesapları, doğa-hayvan fotoğrafı çeken insanları, bilimsel yayınların hesaplarını, karikatür hesaplarını falan takip ediyorum. Yapımını izlemeyi sevdiğim için de birkaç pasta şefini.
Arkadaşlarım da gayet normal paylaşımlar yapıyorlar. Tabii ki dünyanın ya da Türkiye'nin çeşitli yerlerinden de fotoğraf atıyorlar. "Ne güzel yerlermiş" deyip geçiyorum.
Millet dünyayı paylaşıyor instagramda, sizin derdiniz "bakımsız ve kilolu" kadınların bambu tabakları, mutfak aletleri.
"Böyle paylaşıyorlar ama aslında hepsi çok mutsuz" diye düşünmek de bence tam bir züğürt tesellisi.
Yeşilçam filmlerindeki gibi, kötü kalpli fabrikatör sevgisiz ve mutsuzdur, ama fakir aile her gün bir tas çorbayla mutluluk ve sevgi yumağı halindedir. Kesin öyledir...
Maalesef tatillere gidecek dunyalari dolasacak kadar imkanimiz asla yok dusunun ki takibini bile yapamiyoruz. Dediğiniz dunya benim evim. Benim evimin icidir benim dunyam evet o bambu tabak ev esyalari mobilyalar hersey vs vs olan var olmayan var sizin hayat standartlariniz yuksek olabilir ama alttan alttan beni ezikleme cabasi nedir yahuSorun sizin takip tercihleriniz, ilgi alanlarınız olabilir mi acaba? Ben gerçekten anlamıyorum sosyal medya yüzünden bunalıma giren insanları. Bambu çerezlik, 6 çeşit peynir için bunalıma girmeyi hiç anlamadım zaten.
Ben arkadaşlarım dışında mesleğimle ilgili hesapları, doğa-hayvan fotoğrafı çeken insanları, bilimsel yayınların hesaplarını, karikatür hesaplarını falan takip ediyorum. Yapımını izlemeyi sevdiğim için de birkaç pasta şefini.
Arkadaşlarım da gayet normal paylaşımlar yapıyorlar. Tabii ki dünyanın ya da Türkiye'nin çeşitli yerlerinden de fotoğraf atıyorlar. "Ne güzel yerlermiş" deyip geçiyorum.
Millet dünyayı paylaşıyor instagramda, sizin derdiniz "bakımsız ve kilolu" kadınların bambu tabakları, mutfak aletleri.
"Böyle paylaşıyorlar ama aslında hepsi çok mutsuz" diye düşünmek de bence tam bir züğürt tesellisi.
Yeşilçam filmlerindeki gibi, kötü kalpli fabrikatör sevgisiz ve mutsuzdur, ama fakir aile her gün bir tas çorbayla mutluluk ve sevgi yumağı halindedir. Kesin öyledir...
Evet kayinpeder beklentimizi karsilamadi.Dedektiflikle ilgisi yok. İlk sayfanızı okuyup yazdıklarınıza göre yorum yapmışım. Siz de sanki hiç öyle dememiş gibi gibi davranınca ben mi yanlış okudum deyip geri dönüp baktım ki haklıyım, konuyu çoktan saptırmışsınız.
Mutsuz ve üzgün insan görünce üzülürüm ama size üzülemedim. Gerçek bir derdiniz yok. Kayınpeder beklentinizi karşılamamış, sosyal medyadaki kadınlara özeniyorsunuz. Üzülecek bir şey göremiyorum.
Siskolar ve cirkinler demedim evlerine verdikleri degeri kendilerine verseler kilolu ve bakimsiz yorgun duruyorlar dedim.Sosyal medyada kim en kötü hallerini paylaşıyor ki yani kendiniz en kötü, gariban hallerinizi mi paylaşıyorsunuz? Kıskandığınız hesapların da muhtemel sponsorlu hesaplar olduğuna bahse girerim, çoğu beleşçi ama yollarını böyle buluyorlar. Niye emek vermeden bu kadar kazanıyorlar diye siteminiz haklı bulunabilir ama hiç tanımadığınız, hayatlarını sadece birkaç fotoğraf üzerinden gördüğünüz insanları konu açacak kadar kafaya takmanız, şişkolar çirkinler diye yorum yapmanız sağlıklı bir durum değil. Kafanızdan atamıyorsanız bir uzmandan psikolojik destek alın derim.
Ya kusura bakmayin hepsini okumadim cunku haksizlik ediyorsunuz. Onlari takip etmeye giryorsunuz demissiniz ben el islerimi sattigim sayfamda surekli ama surekli karsima cikiyorlar bu nedenle artik gozume battigini belirttim.Bence siz ve sizin gibiler acilen tedavi olmalı. Şu yazdığınıza bakın yahu, kıskanmakla kalmamış bir de karşı tarafa kulp takarak kendinizi rahatlatma yoluna girmişsiniz. He birde "ay paylaşıyorlar ama onla mutsuz mutsuzzz,tabi canım bizim gibi mutlular mı? yok" var.
Pardon size mi soracaklar hayatlarını paylaşırken? İster bambu çerezlik paylaşır, ister altın tepsi paylaşır. İnstagram'ın amacı ne? Zaten başkalarının hayatlarını izlemeye giriyorsunuz. E herkesin durumu sizinle bir olmadığına göre??
Sırf sizde olmadığı için şu düşündüklerinize bakın. Olsa sorun yok değil mi? Siz de alasını paylaşırsınız eminim.
Şükür edin, çalışın. Sürekli özenmenin sonu yok. Sizde olan için de dua eden bir sürü insan var.
Banane demekle olmuyor surekli surekli karsiniza cikiyorlar kullanmayin demeyin satis sayfam varİyi de size ne? O öyle yapmak istiyor demek ki.
Milletin kilosunu bakımını hayatını irdeleyip fesatlanacaginiza oturun çalışın, kafanızı kullanın iyi paralar kazanın siz de yaşayın.Ve bu paylasimlari yapan kadinlarimizi bir gorsen hem bakimsiz hem kilolular... bisi diyemiyorumm
eski konunuzu okudum haklısınızEvet kayinpeder beklentimizi karsilamadi.
Esinizin 2 kardesine ev alinip size ev alinmazsa ve hep gecistirilir bahaneler uretilirse ve gercekten maddi anlamda sikintiya duserseniz 2 cocukla ankarsiniz4 heralade. Uzulmenize ihtiyacim yok kirmayin yeter
Hahahah :) hayirrrrr yanlis tespit.Bakımsız ve kiloluların alt metni '' bu hayatı zayıf bakımlı güzel olan ben hak ediyorum onlar değil ''
Ben de buyuk sehirden,alistigim yetistigim,ailemin arkadaslarimin oldugu bi yerden sessiz sakin bi ilceye geldim.Sizin gibi hamileydim tasinirken,hastane icin uzun yollara git gel mi yapmadim,haftalarca esim baska yerde ben baska yerde mi kalmadim.Şu anda Karadeniz’in güzel şehirlerinden birindeyim.. hava hep kasvetli burda gerçi.. ama milyon tane fotoğraf atabilirim istesem instagrama o kadar güzel bi kent.. fakat gel gelelim ben buralı değilim... eşim nedeniyle geldim... Doğum iznindeyim... annem çok şükür yanımda. Burda kimseyi tanımıyoruz.. büyük bi şehirden geldik burası sakin küçük ve sıkıcı. Altımda arabam var... 8 aylığım arada giren sancılar dışında şuan için sağlıkla ilgili pek sorunum yok... ama psikolojim çok kötü.. çünkü gebelik nedeniyle bir yıldır antidepresan kullanamıyorum... eşim saçma sapan bi ülkede balıkçı gemisinde çalışıyor...içimden hiç biryere gitmek gelmiyor.. makyaj yapmak gelmiyor... iş yerinise sevmiyordum az insanın olduğu biyer ve kafa dengim biri Yok.. belkide benim beceriksizliğim bilemem. Doğum izni sayesinde ordan kurtuldum sıkıcı muhabbetler bitmeyen mesaiden.. hergün nefretle gittim... eşim Doğuma yetişir mi bilmiyorum bulunduğu ülkeden buraya gelmesi bile 3 gün sürecek.. yani çok mutsuzum... eskiden de çok mutlu neşeli biri değildim ama böyle biride değildim.. son iki yılım pişmanlıklarla dolu geçti... sokak kedilerini köpeklerini çok severdim kendi memleketimde beslerdim.. burda onları bile sevmiyorum... bunları buraya yazmak alakasız gelebilir... ama yazdım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?