Intagramin kusursuz hatunlari

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hahahahahahha üsluba bak.
Size ne kime ne?
Kadın oyle mutlu kocası oyle mutlu demek ki kıskançlıktan kuduruyorum diyemeyen de bunları bahane ediyor
Mesajimi tersren onudun heralde . Onlari ben yazmadim. Fotoları paylasanlarin altina yazilan yorumlarin ne kadar assagilayaci ve kotu oldugunu yazdim. Insanda gurur olur nasil hazmediyorlar yazdim . Sonucta o sayfanin sahibinin arkabalari esi dostu da okuyor o yorumlari. Ben olsam utanirdim.

Kudurmadim uzulmeyin

Aslinda normalde bu kadar etkilenmem hatta acırım halkerine neden kendilerini isoatlamaya calisiyorlar mutsuzlar mi acaba diye. Bu gun ben mutsuzum ya heralde kiskandim biraz

Yahu kim yazmış kıskandım diye ilk mesajında?! Ben mi saptırdım şimdi? Söylediğinizin arkasında durum bari.

Fakat uslubunuz hos degil. Bir kadin kilolu olabilir, sizi ilgilendiren bir durum degil kilosu. O o sekilde mutlu demek ki. Kadinin en buyuk dusmani yine kadin valla.
Ona kilolu diyorlar altina yorumlarda bulunuyorlar ve cok hakretler aliyirlar ama gercekten de kilolu ve bakimsiz olanlar da cok var. Demem o ki esi dostu akrabasi da takip ediyor bunu. Bu durumu nasil hazmediyorlar.

Sosyal medya hesabım yok.
Ne face, ne insta, ne twitter.
Kafam öyle rahat ki.
Tavsiye ederim
Al benden de o kadar ..face 5 yıl oldu dondurdum.. diğerleri hiç olmadı bile .. bazen instadan ekleyim diyorlar yok diyorum işte bunun gibi bakıyorlar ....hatta birisi nasıl yaşıyorsun insta olmadan dedi Hayat sosyal medya olmadan çok keyifli benim icin ...gereksiz bir yığın bilgiden haberim yok.

Konu Sahibi o dünyadan hiç haberim yok eğer bu kadar etkiliyorsa seni sil gitsin hepsini emin ol rahat edersin.

Yahu kim yazmış kıskandım diye ilk mesajında?! Ben mi saptırdım şimdi? Söylediğinizin arkasında durum bari.
Aciklamasini yaparak nor dusmusum oraya zaten canim bugun mutsuz ve uzgunum HERALDE kiskandim biraz diyerek (normalde etkilenmem ama o gun ozel ve kotu bir gunumdu diye)
Dedektif gbi insanlari nasil takip edebiliyorsunuz akliniza hayranim nerden ne cikarsam bu kisiyi nasil alt etsem diye ugrasiyorsunuz. Hic mutsuz ve uzgun bir insan gorunce uzulmez misiniz siz

Bambu kahvaltiliklar veya bembeyaz mobilyalar umrumda degil ama gezginlere özeniyorum yalan yok. Hem dunyayi gezmek hem de bundan para kazanmak sahane bir sey olsa gerek.

Offf yine herkes başlamış onlar zaten mutsuzlar bla bla.
Ya niye mutsuz olsunlar. Hadi oldular diyelim insan oldukları için gayet normal yani mutsuz da olabilirler.
Benim dümdüz bir hayatım var. Yani ne kadar düz olabilirse o kadar düz, onu paylaşıyorum. Farklı olsaydı onu paylaşırdım.

Geçen ilk defa birini kıskandım instagramda. İsim tabi ki vermicem ama inanılmaz cahil, inanılmaz keko bir tip. Videolarda bir konuşmaya başlıyor hazırlıksız yakalanırsan kahve burnundan gelir. Dizilerde şive yapan absürd karakterler yanında halt etmiş. Ama kileri çok güzeldi. Keşke benim olsa dedim. Amacım kadını gömmek değil bu arada, topluma kendini o şekilde kabul ettirebilmesini başarı olarak görüyorum. Kileri cidden salonumdan büyük ve çok güzeldi ajsjajs

Elbette vardir camur atmak gbi bir amacim yok.

Dedektiflikle ilgisi yok. İlk sayfanızı okuyup yazdıklarınıza göre yorum yapmışım. Siz de sanki hiç öyle dememiş gibi gibi davranınca ben mi yanlış okudum deyip geri dönüp baktım ki haklıyım, konuyu çoktan saptırmışsınız.
Mutsuz ve üzgün insan görünce üzülürüm ama size üzülemedim. Gerçek bir derdiniz yok. Kayınpeder beklentinizi karşılamamış, sosyal medyadaki kadınlara özeniyorsunuz. Üzülecek bir şey göremiyorum.

Dedektiflik yapan ben değilim ama yorumlarımız arasında çelişki varsa bunu bulup çıkaran üyelere kızıp kırılmakta haklı değiliz.
Belki sizin kızıp, kırıldığınız bazı üyeler sizi gerçek duygularınızla yüzleşmeye sevk etmek istiyorlardır.
Yani belki de kötü niyetli değillerdir de tarzları ve yöntemleri farklıdır.
Bir de bu yönden bakın.
Nedense hep bize anlayış gösterip 'üzülme canım,aslında sen haklısın,o hayatlar sahte,takılma' vb yorumlar yapan üyelerin bizi anladığını düşünüyoruz.
Bir de herkesin 'dert edilecek konu' anlayışı farklıdır,bana göre de bu konuda dert edilecek bir şey yok mesela.

Maalesef tatillere gidecek dunyalari dolasacak kadar imkanimiz asla yok dusunun ki takibini bile yapamiyoruz. Dediğiniz dunya benim evim. Benim evimin icidir benim dunyam evet o bambu tabak ev esyalari mobilyalar hersey vs vs olan var olmayan var sizin hayat standartlariniz yuksek olabilir ama alttan alttan beni ezikleme cabasi nedir yahu

Evet kayinpeder beklentimizi karsilamadi.

Esinizin 2 kardesine ev alinip size ev alinmazsa ve hep gecistirilir bahaneler uretilirse ve gercekten maddi anlamda sikintiya duserseniz 2 cocukla ankarsiniz4 heralade. Uzulmenize ihtiyacim yok kirmayin yeter

Siskolar ve cirkinler demedim evlerine verdikleri degeri kendilerine verseler kilolu ve bakimsiz yorgun duruyorlar dedim.

Ya kusura bakmayin hepsini okumadim cunku haksizlik ediyorsunuz. Onlari takip etmeye giryorsunuz demissiniz ben el islerimi sattigim sayfamda surekli ama surekli karsima cikiyorlar bu nedenle artik gozume battigini belirttim.
Ha bu arada dua etmekle olmuyor o dediginiz yedigini içtiğini paylasmayarak da oluyor gunaha giriyorlar.

Ve bu paylasimlari yapan kadinlarimizi bir gorsen hem bakimsiz hem kilolular... bisi diyemiyorumm
Milletin kilosunu bakımını hayatını irdeleyip fesatlanacaginiza oturun çalışın, kafanızı kullanın iyi paralar kazanın siz de yaşayın.

Demek ki kilolu bakımsız ama zeki kadinlar. Kilolu bakimsiz diye eziklemissiniz ama sizde olmayan onlarda var demek ki akil zeka.

eski konunuzu okudum haklısınız
hakkınızda hayırlısı olsun.inşallah feraha çıkarsınız üzülmeyin
her evlilikte böyle şeyler oluyor siz birbirinize saygı,sevgi içinde olun da kim ne yapıyorsa ne diyorsa desin
ne güzel mutlu ve çocuklarınız var sağlıklısınız gerisi boş gerçekten

Bakımsız ve kiloluların alt metni '' bu hayatı zayıf bakımlı güzel olan ben hak ediyorum onlar değil ''
Hahahah :) hayirrrrr yanlis tespit.
Elbette her insan o hayati hak eder ama evlerine ve duzenlerine vedikleri degeri kendilerine vermiyorlar dedim yinebir yanlis anlasilma vakasiiiii

Ben de buyuk sehirden,alistigim yetistigim,ailemin arkadaslarimin oldugu bi yerden sessiz sakin bi ilceye geldim.Sizin gibi hamileydim tasinirken,hastane icin uzun yollara git gel mi yapmadim,haftalarca esim baska yerde ben baska yerde mi kalmadim.

Bebegim dogduktan sonra rahatsizlandi iki aylikti hastanelerde perisan olduk.İki kez de yatis verdiler kucucuk bebegime.Allah a sukur simdi iyi oglum.Kontrollere yine gidip geliyoruz.Bu ilceyi ilk tasindigimizdan beri sevmedim sevmiyorum.İnsanlari soguk,kafa dengi biri yok,yalniz oldugum icin bebegimle cok zor zamanlar gecirdim,bazen bunalimlara yaklasip yaklasip geri kaciyorum,cinnet bahcelerinde cicek topluyorum.Velhasil, siz yazinca kendime benzettim...

Yine de sukur demeliyiz,hele o hastane koselerinde surundukten sonra,sıkıcı bi sehirde zor da olsa bebegimi saglikla buyutebileyim yeter bana.Sevmedigim evimde olmaya raziyim,yeter ki esim, cocugum, saglik, huzur olsun...

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…