Intagramin kusursuz hatunlari

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
şeyma subaşını mı takipliyon; valla hepimizin içi gidiyor ama diyorum ki Ben her seye zor ulaşan bir insan olduğumdan ufacik da olsa ulaştığımda çok mutlu oluyorum. onların bende ki keyfi yoo mesela hemen herseye ulasabiliyorlar ama benim kadar mutlu olabiliyorlar mi bilmem .

Bir yakınım var oğlunu bir kez öptüğünü görmedim ama sosyal medyada canım oğlum, ah hayatımın anlamı falan diye her gün her gün paylaşır :)
Sosyal medyanın özeti gibi kadın.
Fotoğraf paylaşana kadar oğlunun bir başını okşasa bir anne sıcaklığı verse geleceğe daha büyükl yatırım yapmış olacak ama gel de anlat.

bu hatunlar bir tek benim hesabımda mı yoklar
halbuki hepsi ortalama üstü gelire sahip
ama bir kahve içmeye çıkıyoruz milyon derdi var herkesin oflayıp pufluyorlar :/
inanmayın görüntüye inanmayııın gerçekten samimiyetle söylüyorum
ama bir ünlü var ki bence gerçekten mutlu biri ona imrenebilirsiniz ona ben de imreniyorum asdasd Larissa Gacemer kadın ne tatlı ne mutlu bir kadındır ya maşallah diyeyim de

Ali getirir ayse pisirir onlukleri sinif kurallari gibi mutfak kurallarinin yazili oldugu pano Ornek cok valla. Saymakla bitmiyor
merhaba canımlar merhaba tatlışlar birde aldiklari esyalarin reklami var tabi sanirim takip sayisina guvenip reklam karsiligi ucretsiz urun aliyorlar dun bu konudan sonra rastgele bir sunum sayfasina baktim ayni oda ayni dolap degisik koltuk degisik ortu hep ayni köşe tamamen reklam uzerine calisiyorlar bence

Ve bu paylasimlari yapan kadinlarimizi bir gorsen hem bakimsiz hem kilolular... bisi diyemiyorumm
Öncelikle insta olsun youtube olsun çoğu reklam alarak birseyler yapıyor
Yani o gördüğünüz şeylerin çoğu sponsorun verdikleri bile olabiliyor
Yalnız şu bakımsız ve kilolular sözünüz hiç hoşuma gitmedi
Bakımsız neysede kilolu olmak ve bunun kinanmasi hoş birsey değil
Sanki kilolu olanların lüks yaşamaya hakkı yokmuş gibi algı bırakmış
Belkide kilolu olduğum için bu lafiniz gözüme battı ama zayıf bile olsam cidden bu lafiniz cok nahoş

Üyeliğinizi silin o zaman hanımefendi.Hem hoşuma gitmiyor hem kullanıyorum demek nasıl oluyor anlamadım ?
Merak etmeyin,sosyal medya hesabınız olmayınca da yaşayabiliyorsunuz.
Hoşunuza gitmeyen insanları görmezden gelirsiniz kullanmaya çok bayılıyorsanız,bitti gitti.Size ne kimin kaç kilo olduğundan,nasıl yemek yaptığından ? Paylaşım yaparken sizin izninizi mi alsınlar ? Gayet de özeniyorsunuz o insanlara,bakımsız kilolu diyerek de kendinizi kandırıyorsunuz.

Ben o hayatlara açıyorum aslinda

Çünkü biliyorum ki hepsi yalan ,biliyorum ki asli o sekilde değil ve biliyorum ki sürekli o tarz paylaşımlar yapanlar reel hayatta hiç bir statüye sahip olamayan ,en büyük eksikliği olan sosyal onay ve beğenilmeyi bu şekilde tatmin edenlerle dolu .

O nedenle ya gülüp geçin ya da etkisi altında kalıyorsaniz hesabınızı kapatın kurtulun

Ayrıca özümüzde insanız .Kilolu ,zayıf ,bakımlı ,bakımsız vs olabiliriz .Birini değerlendirirken insan olarak değerlendirin .

Gezdiğin baktığın yer bir hastaneyse herkes ne kadar dertli dersin, bir mahkemeye gitsen ne çok davalı olan var sıkıntılı olan var dersin , mağazaları dolaşsan ne çok alışveriş yapan var dersin , bir derdim var da sürekli dertlileri görürsün, instagramda sürekli fotoğraf paylaşımı olduğu için ve kimse kötü ağlamaklı , aldatıldığı an çekilmiş , kocasıyla kavga ederken çekilmiş fotoğraf koymayacağına göre herkesi mutlu sanmanız normal.
İnstagramdaki hayatlar yalan değil gerçek sadece kötü anlarını kimse paylaşmıyor. Sürekli çok mutlu lar sanmanızın sebebi bu.

bakın işte kendiniz demişsiniz çocuklarınız sağlıklı Allaha şükür mutlu ve sıcak bir yuvanız var diye... şu an bu dediklerinin hepsini yapabiliyorum çok şükür geziyorum yiyorum içiyorum ama hepsi bir yere kadar. annem uzun süre kemoterapi gördü ve biz o dönemler moral olarak dipteydik. dışarıda normal insanlar gibi oturup bir kahve içmeye hasrettik. annemin mışıl mışıl uyuması benim için büyük bir nimetti. ki hala da öyle. maddiyat her zaman olur ya da kaybedilir önemli olan maneviyat sağlık ve sevdiklerinizin yanınızda olması.

İnstagramdaki o fit hatunlara özendim fitnessa başladım. Gerçekten güzel de oldu ama boyum uzamadı. Şimdi de instagramdaki o hatunların giydikleri kıyafetlere özeniyorum. Bunun sonu gelmiyor yani

Esinle birbirinizi seviyormussunuz saglikli cocuklariniz varmis. Klasik bi cumle olacak size belki ama dunyanin en zengin insani sizsiniz. Konularimi okursaniz anlarsiniz. Esimin de benim de gelirimiz ortalamanin ustunde. Hatta esimin maasi yaklasik benimkinin iki kati ama eve dogru duzgun katkisi bile olmaz. Iddia oynar genelde. Huzur desen yok ilgi alaka ask hicbirisi yok. Cocuk da cok. Esim hasta degilse eger sapik. Bu da ortada. Istedigim herseyi alabilirim ama zerre mutluluk huzur hicbirsey yok. Esinin ailenin kiymetini bil. Inanin cok sanslisiniz. Allah yardimciniz olsun. Kiymet bilmezlerden alsin size versin insallah. Mutlulugunuz daim olsun.

Instagram bir vitrin
Tüketim çılgınlığının resmen pazarlamaya dönüştüğü alan.
Takip ettiğiniz kişileri sayfaları değiştirin bence.
Mesela geri dönüşüm sayfalarını takip edin,atna-ver sayfalarını, cocuk gelişimi, sağlık vs...
Subaşı ablayı,Akalın'ı,ev düzen temizlik sayfalarını takip ederseniz elbet bunalıma girersiniz çünkü bu kişiler sayfalar bu mecradan para kazanıyorlar. Belki de kendilerinde hiç olmayan şeyleri 1000 yıldır kullanıyormuş gibi bize sunuyorlar.

Benim tek imrendiğim gezgin sayfaları, o duruma da zaten asla erişemeyeceğim için dert edinemiyorum

Tobe tobe anlatamiyirum galiba kiskanmiyorum ki arkadasim. Ayrica takip etmiyorum ama bakmislihim vardir bazen. Instagramda el emegi goznuru islerimi satmaya calisiyorum durmadan karsima cikiyor bambu hayatlar nasil enerjileri paralari yetiyor hicmi evleri dağılmıyor cocuklardan vs vs diyorum. Konu saptirmayin. Merak etmeyin kiskansam kiskaniyorum derim emin olun

Evleri dagilmiyo evet:) bunu yazarken kendine gulmuyo musun arkadasim?

Ben ole bi foto paylascak olsam neden daginik halini paylasayim yaaa :))

Sosyal medya hesaplarımı kapattım ve beni o kadar etkilediklerini kapatınca anladim...
En azından sürekli yorum yapiyordum ay babane dedim.

Hiçbirini kullanmayın...
En güzeli KK Oh mis

Canım benim ben burda bir kisiyi hedef almadan genel anlamda ortaya konusuyorum. Eminim evet onlarr beni cekistirmiyor. Insanlarin dediklerini saptirmaya ne kadar meraklsiiniz dedim ki evlerine sofralarina duzenlerine yaptiklari harcamayi verdikleri degeri kendilerine vermiyorlar mutsuz ve yorgun gorunuyorlar dedim.

Iste evt o kadar zor takibi burakmak el emegi islerim var satis sayfamda ama karsima cikiyorlar surekli bu sayfalar. Ha bu arada ben bunu dert edinmedim benim derdim cok baska bilemezsin de sen benim yorumlarimi neden kendine dert edindin bakalim

Evleri dagilmiyo evet:) bunu yazarken kendine gulmuyo musun arkadasim?

Ben ole bi foto paylascak olsam neden daginik halini paylasayim yaaa :))

Aslında iyi fikir ha
Ülkede böyle bir sayfa eskiliği var.
Adı dağınık hayatlar olacak ev curcunayken foto atilacak mesela.
Sahte yaşamlara karşı yaşasın özhakiki aile evi.

Şu anda Karadeniz’in güzel şehirlerinden birindeyim.. hava hep kasvetli burda gerçi.. ama milyon tane fotoğraf atabilirim istesem instagrama o kadar güzel bi kent.. fakat gel gelelim ben buralı değilim... eşim nedeniyle geldim... Doğum iznindeyim... annem çok şükür yanımda. Burda kimseyi tanımıyoruz.. büyük bi şehirden geldik burası sakin küçük ve sıkıcı. Altımda arabam var... 8 aylığım arada giren sancılar dışında şuan için sağlıkla ilgili pek sorunum yok... ama psikolojim çok kötü.. çünkü gebelik nedeniyle bir yıldır antidepresan kullanamıyorum... eşim saçma sapan bi ülkede balıkçı gemisinde çalışıyor...içimden hiç biryere gitmek gelmiyor.. makyaj yapmak gelmiyor... iş yerinise sevmiyordum az insanın olduğu biyer ve kafa dengim biri Yok.. belkide benim beceriksizliğim bilemem. Doğum izni sayesinde ordan kurtuldum sıkıcı muhabbetler bitmeyen mesaiden.. hergün nefretle gittim... eşim Doğuma yetişir mi bilmiyorum bulunduğu ülkeden buraya gelmesi bile 3 gün sürecek.. yani çok mutsuzum... eskiden de çok mutlu neşeli biri değildim ama böyle biride değildim.. son iki yılım pişmanlıklarla dolu geçti... sokak kedilerini köpeklerini çok severdim kendi memleketimde beslerdim.. burda onları bile sevmiyorum... bunları buraya yazmak alakasız gelebilir... ama yazdım...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…