bu hatunlar bir tek benim hesabımda mı yoklarEvet olay tamda bu. Arkadaslar bugun actigim konuyu okuyanlar bilir. Dun gece gozyaslari doktum biraz. Maddi sıkıntılar olsun esime kardeslerine yapilan yardimlar yapilmadigi icin ayrimcilik oldugunicin biraz cikismistim. Tabi sonrasinda üzüldüm ama napim bende insanim bazen dile geliyor ister istemez.
Iste durum boyleyken maddi anlamda sıkıntı cekerken ha Allaha sukur diyelim yiyoruz iciyoruz arada sirada geziyoruz falan ama bakiyorum bakiyorum bi turlu isin icinden cikamiyorum
Instagramdaki ev duzen luks hayat yemek vs paylasanlari gorunce neden diyorum. Herseyleri son model mutfaklarinda her gun en guzel yemekler pişiyor . Bambu cerezlikler bambu tabaklarin ustunde en az 6 cesit peynir.
Ne bilim Allah onlara daha cok versin ama gordukce üzülüyorum.
Buralarda kimsem arkadasim vs olmadigindan ve konu komsuya da maddi manevi evimin icinde olan biteni anlatmak istemedigimden icimi size dokmek istedim sadece.....
Ha bu arada zaman zaman biyle konular açıliyir burda hatta bazen bende diyorum ki gormeyiverin onlar gisteris hastasi diyorum ama iste suan canim sıkkın ya baskasina verdigim teselli gbi kendimi bazen teselli edemiyorum.
Son olarak ta esim ve ben birbirimizi cok seviyoruz. Cocuklarim saglikli Allaha sukur sicak ve mutlu bir yuvam varya o bana yeter diyorumm
merhaba canımlar merhaba tatlışlar birde aldiklari esyalarin reklami var tabi sanirim takip sayisina guvenip reklam karsiligi ucretsiz urun aliyorlar dun bu konudan sonra rastgele bir sunum sayfasina baktim ayni oda ayni dolap degisik koltuk degisik ortu hep ayni köşe tamamen reklam uzerine calisiyorlar benceAli getirir ayse pisirir onluklerisinif kurallari gibi mutfak kurallarinin yazili oldugu pano Ornek cok valla. Saymakla bitmiyor
Öncelikle insta olsun youtube olsun çoğu reklam alarak birseyler yapıyorVe bu paylasimlari yapan kadinlarimizi bir gorsen hem bakimsiz hem kilolular... bisi diyemiyorumm
bakın işte kendiniz demişsiniz çocuklarınız sağlıklı Allaha şükür mutlu ve sıcak bir yuvanız var diye... şu an bu dediklerinin hepsini yapabiliyorum çok şükür geziyorum yiyorum içiyorum ama hepsi bir yere kadar. annem uzun süre kemoterapi gördü ve biz o dönemler moral olarak dipteydik. dışarıda normal insanlar gibi oturup bir kahve içmeye hasrettik. annemin mışıl mışıl uyuması benim için büyük bir nimetti. ki hala da öyle. maddiyat her zaman olur ya da kaybedilir önemli olan maneviyat sağlık ve sevdiklerinizin yanınızda olması.Evet olay tamda bu. Arkadaslar bugun actigim konuyu okuyanlar bilir. Dun gece gozyaslari doktum biraz. Maddi sıkıntılar olsun esime kardeslerine yapilan yardimlar yapilmadigi icin ayrimcilik oldugunicin biraz cikismistim. Tabi sonrasinda üzüldüm ama napim bende insanim bazen dile geliyor ister istemez.
Iste durum boyleyken maddi anlamda sıkıntı cekerken ha Allaha sukur diyelim yiyoruz iciyoruz arada sirada geziyoruz falan ama bakiyorum bakiyorum bi turlu isin icinden cikamiyorum
Instagramdaki ev duzen luks hayat yemek vs paylasanlari gorunce neden diyorum. Herseyleri son model mutfaklarinda her gun en guzel yemekler pişiyor . Bambu cerezlikler bambu tabaklarin ustunde en az 6 cesit peynir.
Buralarda kimsem arkadasim vs olmadigindan ve konu komsuya da maddi manevi evimin icinde olan biteni anlatmak istemedigimden icimi size dokmek istedim sadece.....
Ha bu arada zaman zaman biyle konular açıliyir burda hatta bazen bende diyorum ki gormeyiverin onlar gisteris hastasi diyorum ama iste suan canim sıkkın ya baskasina verdigim teselli gbi kendimi bazen teselli edemiyorum.
Son olarak ta esim ve ben birbirimizi cok seviyoruz. Cocuklarim saglikli Allaha sukur sicak ve mutlu bir yuvam varya o bana yeter diyorumm
Esinle birbirinizi seviyormussunuz saglikli cocuklariniz varmis. Klasik bi cumle olacak size belki ama dunyanin en zengin insani sizsiniz. Konularimi okursaniz anlarsiniz. Esimin de benim de gelirimiz ortalamanin ustunde. Hatta esimin maasi yaklasik benimkinin iki kati ama eve dogru duzgun katkisi bile olmaz. Iddia oynar genelde. Huzur desen yok ilgi alaka ask hicbirisi yok. Cocuk da cok. Esim hasta degilse eger sapik. Bu da ortada. Istedigim herseyi alabilirim ama zerre mutluluk huzur hicbirsey yok. Esinin ailenin kiymetini bil. Inanin cok sanslisiniz. Allah yardimciniz olsun. Kiymet bilmezlerden alsin size versin insallah. Mutlulugunuz daim olsun.Evet olay tamda bu. Arkadaslar bugun actigim konuyu okuyanlar bilir. Dun gece gozyaslari doktum biraz. Maddi sıkıntılar olsun esime kardeslerine yapilan yardimlar yapilmadigi icin ayrimcilik oldugunicin biraz cikismistim. Tabi sonrasinda üzüldüm ama napim bende insanim bazen dile geliyor ister istemez.
Tobe tobe anlatamiyirum galiba kiskanmiyorum ki arkadasim. Ayrica takip etmiyorum ama bakmislihim vardir bazen. Instagramda el emegi goznuru islerimi satmaya calisiyorum durmadan karsima cikiyor bambu hayatlar nasil enerjileri paralari yetiyor hicmi evleri dağılmıyor cocuklardan vs vs diyorum. Konu saptirmayin. Merak etmeyin kiskansam kiskaniyorum derim emin olunBenim gördüklerim bakımlı da, hiç bakımsızını görmedim. Mutsuz ve sahte olduklarını düşünüyorsanız niye kıskandığınızı anlamadım.
Lüks içinde yaşayıp mutsuz olanlar da vardır mutlaka ama hepsinin öyle olduğunu düşünmek kendimizi kandırmak olur.
Bazı insanlar zengin, bazıları fakir, düşük gelirli. Bunu kabullenmek lazım.
Mutsuz ediyorsa ya da eleştiriyorsanız takip etmeyin yeter.
Ben İnstagramda sadece beni mutlu eden hesapları takip ediyorum.
Evleri dagilmiyo evet:) bunu yazarken kendine gulmuyo musun arkadasim?Tobe tobe anlatamiyirum galiba kiskanmiyorum ki arkadasim. Ayrica takip etmiyorum ama bakmislihim vardir bazen. Instagramda el emegi goznuru islerimi satmaya calisiyorum durmadan karsima cikiyor bambu hayatlar nasil enerjileri paralari yetiyor hicmi evleri dağılmıyor cocuklardan vs vs diyorum. Konu saptirmayin. Merak etmeyin kiskansam kiskaniyorum derim emin olun
Sosyal medya hesaplarımı kapattım ve beni o kadar etkilediklerini kapatınca anladim...Evet olay tamda bu. Arkadaslar bugun actigim konuyu okuyanlar bilir. Dun gece gozyaslari doktum biraz. Maddi sıkıntılar olsun esime kardeslerine yapilan yardimlar yapilmadigi icin ayrimcilik oldugunicin biraz cikismistim. Tabi sonrasinda üzüldüm ama napim bende insanim bazen dile geliyor ister istemez.
Canım benim ben burda bir kisiyi hedef almadan genel anlamda ortaya konusuyorum. Eminim evet onlarr beni cekistirmiyor. Insanlarin dediklerini saptirmaya ne kadar meraklsiiniz dedim ki evlerine sofralarina duzenlerine yaptiklari harcamayi verdikleri degeri kendilerine vermiyorlar mutsuz ve yorgun gorunuyorlar dedim.Sizinde o bahsettiğiniz kişilerden aşağı kalır yanınız yok. Neymiş kilolu ve bakımsızmış. Onlar en azından sizi çekiştirmiyor . Ama siz baya dert edinmişsiniz. Ben herşeyini paylaşan insanları görmemezlikten geliyorum ya da takip etmiyorum bu kadar zor mu yani takibi bırakmanız.
Evleri dagilmiyo evet:) bunu yazarken kendine gulmuyo musun arkadasim?
Ben ole bi foto paylascak olsam neden daginik halini paylasayim yaaa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?