İnternet Aşkı(m)

ya beni düşündüren en önemli şey 33 yaşında ve şu ana kadar birkaç kez ciddi ilişki yaşamasına rağmen evlenememiş ve evlenme gözüyle bakıyo ilişkiye yaşı itibariyle normalmi bu durum bilmiyorum.iyi birine benziyor ama emin olamıyorum işte..bu kadar iyiyse neden bu yaşa kadar olmadı diyorum

yaşı o kadar büyük değil. 33 yaş bir erkeğin evlenmek için en iyi yaşı bence...yaş normal de,diğer söyledikleri doğrumu. tanımadan bilemezsiniz. bir tanışın bence.....

Gözden uzak gönülden ırak. Pek sağlıklı bir ilişki olacağını sanmıyorum açıkçası değilki evlilik yolunca bir beraberlik olsun.

bu işler kader kısmettir..ben internet üzerinde yaşanmış
birçok aşk hikayesi,sonrasında evlenilmiş,çoluk çocuğa karışılmış birçok ilişki biliyorum.
farzedin ki KK daha farklı bir nitelikte ama yine bu kalitede bir platform.
erkekler de var.burada da birbirimiz hakkında uzun vadede belki pozitif yorumlar yapmaya yeter veri elde etmiyor muyuz?tabi ki reelde çok iyi tanımaya çalışmalı insanlar birbirlerini.
çünkü arkadaşların bahsettiği riskler yüksek.bahsettiğinden başka cinsiyette,
yaşta,meslekte,ruh halinde olabilir.
ama bu riskler her zaman var.
sadece risk var diye çok kaliteli bir insanı en başından silip atmak da
doğru değil.
tanımaya çalışmak lazım bence.'internetten aşk mı olur,adam mı çıkar'
düşüncesi yerine dikkatli,detaylı bir şekilde şans verilmeli.
ayrıca 33 yaş erkek için ideal bence.
internet ortamında daha sağlam ilişkiler bile ortaya çıkabilir.
çünkü insanlar önce fikirlerini sunuyor,sonra dış görünüş resimlerle,
buluşmalarla ortaya çıkıyor.yani fiziksel görünüme takılmadan öncelikle
fikirsel bazda değerlendirmek de mümkün.
hayırlısını diliyorum sizin için..

bence güvenme
ama gönlün düşmüş bir kere
biz ne desek boş olur canım benim
hakkında hayırlısı olsun

bu işler kader kısmet
dibini bilmediğin bir göl
dalıyorsun ya çamur çıkar..ya da elmas taş
hiç bilemezsinn iyide olabilir kötüdee...
biz ne desek boş
ne iyiyi örnek al burda ne kötüyü çünkü her ikisinin
ihtimali de var..iyi tanımaya çalış..
mesafeler bence daha önemli bir sorun
istediğin zmaan göremeyince çok yıpranıyorsun
internetden olmasına takılmaktan çok buna takıl bence..

tamam ozaman üç hafta sonra onunla tanıştığımda neler hissedeceğim bakalım,neler olacak.ilk başta şüpheli baktım ilişkiye çünkü fiziksel görünüme karşı takıntılı biri olduğunu düşünmeye başlamıştım ama sonra bu kadar takıntılı olsa internetten hiç görmediği birisiyle bir ilişki yaşamaya kalkmazdı diye düşündüm 2 ay kadar ara verdik tanıştıktan sonra,yine görüşmeye başladık eskisine göre daha gerçekçi yaklaşıyoruz bakalım hayırlısı

bende 7 yıl önce sen gibi idim gerçi ben cepte chat ederken tanıştım tam 7 yıl birbirimizi görmedik sadece msjaştık ama 6 aydır meilime cv yok sözde kendisi almanyada

Siz biribirinizi gercek hayatta gormeden biz ne desek bos olur.
Icimden bi sesde birbirinizi gordukten sonra pek saglikli bi iliskiniz olmayacagini soyluyo.
Neden bilmiyorum icimdek sesin yalancisiyim:kahve:
Sonucta yinede hersey kismet isi. Insan kismetini ne zaman nerde bulacagini bilemiyo.
Hakkinizda hayirlisi olur umarim..

canım bend ebu nunla ilgili bir soru sordum şimdi..başlık açtım..ben nette tanışmanın kötü olduğunu düşünmüyorum fakat evlilik ciddi bir iş..20 günde sen nasıl emin olabildin bu insanın ciddi düşündüğüne onu pek anlayamadım hani gör konuş tanış fakat 20 günde ciddi olabileceğine nasıl karar verdiniz.iyice tanışmadan birbirinizin huyunu suyunu bilmeden..bana pek mantıklı gelmedi.!!.kötü demiyorum fakat iyide demiyorum üstelik ayrı şehirlerdesiniz..daha onunla aynı ortamı bile karşı karşıya gelmediniz..canım benim nette konuşmak ve yanyana olmak çok farklı şeyler dikkat et derim..

canım bend ebu nunla ilgili bir soru sordum şimdi..başlık açtım..ben nette tanışmanın kötü olduğunu düşünmüyorum fakat evlilik ciddi bir iş..20 günde sen nasıl emin olabildin bu insanın ciddi düşündüğüne onu pek anlayamadım hani gör konuş tanış fakat 20 günde ciddi olabileceğine nasıl karar verdiniz.iyice tanışmadan birbirinizin huyunu suyunu bilmeden..bana pek mantıklı gelmedi.!!.kötü demiyorum fakat iyide demiyorum üstelik ayrı şehirlerdesiniz..daha onunla aynı ortamı bile karşı karşıya gelmediniz..canım benim nette konuşmak ve yanyana olmak çok farklı şeyler dikkat et derim..

cnm ben 20 gün oldu tanışalı demedim,temmuz ayında tanıştık

bence internette biriyle tanışmak ve ilişki yaşamak olabilicek bişey..çünkü bi kafede yada yolda otobüste tanışığın zamanda o insanı tanımıyorsun o insanda kendini olduğundan farklı gösterebilir..önemli olan tanıştıktan sonra görüşmelerde konuşmalarda o insanı tanımak nasıl bir insan olduğunu anlamaya çalışmak..tabiki kısa sürede karar verilcek bir şey değil..bence birlikte zaman geçirin gezin oturun konuşun iyice tanı sonra karar ver.benim kuzenimde eşiyle internette tanıştı allaha çok şükür eşi ve eşinin ailesi çok iyi çokta mutlular.ama onlarda önce internette tanıştılar sonra birbirlerini tanımak için birlikte vakit geçirdiler sonra evlilik kararı aldılar..sende beraber vakit geçir tanı sonra karar ver.hakkında hayırlısı olsun

yüzde 99 u kötü cıkacaktır..iyi sonla bitenler cok şanslı bana göre..

Nasip kismet isi bu.
Yüzde elli sanstir bu canim, ya iyi cikar ya bela olur.
Ama bunun internetle bir alakasi yok kesinlikle.
Insanlarin kisilikleriyle ve ne kadar samimi olup olmadiklariyla alakali.

Komsu ogluyla evlenirsin, ama iki gün sonra bes para etmez bir insan olur karsinda.

Rabbim alnimiza ne yazdiysa onu yasariz, yoksa internetiydi, akrabasiydi, komsusuydu hepsi bahane.

Nasilki internetten tanistigimiz biriyle bulusunca dikkat etmemiz gereken hususlar varsa, cevrendeki biriyle tanistigindada ayni.

Herkese karsi temkinli olmak gerekiyor.
Bulusacaksaniz kalabalik bir ortamda bulusun.
Ve mümkünse yerini sen sec.

Allah yardimcin olsun canim öpüyorum

eğer goruseceksenız neden olmasın canim...suanda gormedıgın bırısıne ne kadar guvenebılırsın kı..
bi tanısın,oturun,konusun bakalım..birbirinizi yakından tanımaya calısın.sonucta gunluk yasamda da
hıc tanımadıgımız bırıyle anıden tanısıp onu sevebılırız oyle degıl mı ? bu da onun gıbı olur ıste..
once onun ne aradıgını anlamaya calıs..yanına kadar geleceğine göre baya ciddi düşünüyor olmalı..
biz kızların bu konudaki hisleri cok kuvvetlidir :)) bence iyi niyetli birisi oldugunu anladıktan ve dogru insanı bulduktan sonra internetin veya gerçek yaşamın hiçbir önemi yok...ne insanlar tanıyoruz gerçek
hayatta da neler çıkıyor sonra.bu konuda önyargılı olmak doğru değl.tanımak lazım :))
haberlerini bekliyoruz canim..

kişiye göre ve hangi ortamd tanıstıgına göre değişir bu kesinlikle bende karsıydım ben 1 sene oynadıgım oyunda tanıstım sadece lak lak geyiğine derlerya aynen öle zaman içinde 1 seney aşkın arkadasca sohbetlerimiz oldu bu böle dedgim gibi 1 sene sürdü dertlestik vs öle chat gibi arkadas sitesi gibi yerlerde sevgili bulmak amacıyla tanısmıs olsam asla içim rahat olmazdı
bence yere mekana göre degişir bu normal hayatta böyledir bence nerde ne zaman tanıstıgın cok önemli

internetten tanışıpta arkadaş olup evlenen mutlu sonla biten arkadaşlarımı tebrik ediyorum. koca br çürük elma sepetinden aralarda çürümeden kalanlar sizlere denk gelmiş.allah daim etsin mutluluğunuzu.

internette hangi sitede olursa olsun: bir erkekle tanışmaya karşıyım.
1.adammı çocukmu bilmiyorsun
2. hırsızmı sapıkmı bilmiyorsun
3.evlimi bekarmı bilmiyorsun
4.akıllımı delimi psikopatmı hiç bilemezsin

diyeckesin ki: biz konuştuk.. sanal alemde insanlar kendilerini olmadıkları gibi yada olmak istedikleri gösterebilirler. hergün haberlerde kaç haber izledik netten koca koca adamların kızları kandırdıklarını..
içimiz parçalanarak ...

yanına gelecekmiş arkadaşın. sana tavsiyem diğer arkadaşlarında dediği gbi: en az 1 sene tanımaya bakacaksın bu kişiyi.

kimliğine bak. evlimi bekarmı? hayatındaki herşeyi yani ad soyad adres anne baba herkesi öğrenmeye çalış. ve araştır gerçekmi gerçekdışımı diye..onun hakkında ne kadar bilgi edinebiliyorsan edin. ve bak bakalım. ne kadar gerçek? bunların sağlamasını yaptıktan sonra ilişkine devam edebilir ve öyle yön verebilirsin kendine.. sağlıcakla kal..

canım ben okadar karşı değilim internetten tanışmalara,bazen çevrende evlenebileceğin bir insan bulmak zor gerçekten.yada çevrende böyle tanıştıracak birileri bulamadığında neden olmasın ki?sonuçta yakınındaki insanı ne kadar tanıyabiliyorsun ki?neden olmasın.gör bir tanış önce,nasip kısmet işleri bunlar.

Back
X