Internet aski

tmmm da birlikteliği yaşayıp vınlayacaksan kendi ortamından neden bulasın?başka şehre git bul daha iyi.pamuk da öyle yapaymış keşke.şimdi kara kara düşünmezdi.
Casual date ya da seks isteyen biri için iki sokak ya da cadde öteye gitmek çok daha kolay çünkü. Büyük bir şehir ve kozmopolit bir semtse sorun olmuyor.

tmmm da birlikteliği yaşayıp vınlayacaksan kendi ortamından neden bulasın?başka şehre git bul daha iyi.pamuk da öyle yapaymış keşke.şimdi kara kara düşünmezdi.
Bu kadın spesifik olarak bu adama takmış yalnız. Sırf onun için yeni profil yapmış muhtemelen. Aşığım diyor zaten daha ne desin Tam bir creep. Adamın işi zor.

Yüz yüze görüşmediğiniz adamla nasıl cinsellik konuşabiliyorsunuz? Çocuğunuz var birde kendinize üzülüyorsunuz hala ben olsam çocuğum adına üzülürdüm lütfen biraz daha dikkatli adımlarla ilerleyin. İlişkiniz olabilir ama ergenler gibi gizli saklı görüşmediğiniz adamlarla cinsellik konuşmak yanlış bence.

Neden konusmiyim.sorun konuşmak değil.adamin beni tanıması

Dün öylesine bisi yazdım adama.saka yaptım keşke yanıma gelseydin dedin.nasil geliyim yem3k yiyorsunuz demez mi.iste surda dedi.neyse o sadece şüphelendi

Son düzenleme:
Of kızlar moralim acayip bozuk.taniyo o beni.
Naneleri yerken iyiydi ama, kaç kere uyarıldın. Ne çocuğunu düşünüyosun ne kendini. Adın çıksın orda, çocuğun velayetini de kaptır bi güzel de gör. Gerçi orda da nafakaya üzülürsün

Yani telde bu tarz konulara gitmeseydin keşke.
İkinizde bekarsınız aranızda bırseyler de geçebilir bunda sıkıntı yok
Ama adamı tanımadan güvenmeden olmamalı

Ayy olaya bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…