- 24 Şubat 2020
- 2.812
- 7.682
- 88
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Casual date ya da seks isteyen biri için iki sokak ya da cadde öteye gitmek çok daha kolay çünkü. Büyük bir şehir ve kozmopolit bir semtse sorun olmuyor.tmmm da birlikteliği yaşayıp vınlayacaksan kendi ortamından neden bulasın?başka şehre git bul daha iyi.pamuk da öyle yapaymış keşke.şimdi kara kara düşünmezdi.
Bu kadın spesifik olarak bu adama takmış yalnız. Sırf onun için yeni profil yapmış muhtemelen. Aşığım diyor zaten daha ne desintmmm da birlikteliği yaşayıp vınlayacaksan kendi ortamından neden bulasın?başka şehre git bul daha iyi.pamuk da öyle yapaymış keşke.şimdi kara kara düşünmezdi.
Yüz yüze görüşmediğiniz adamla nasıl cinsellik konuşabiliyorsunuz? Çocuğunuz var birde kendinize üzülüyorsunuz hala ben olsam çocuğum adına üzülürdüm lütfen biraz daha dikkatli adımlarla ilerleyin. İlişkiniz olabilir ama ergenler gibi gizli saklı görüşmediğiniz adamlarla cinsellik konuşmak yanlış bence.Burası kucuk bir yer.biriyle flört sitesinden tanışmıştım.adam oğlumun okuldan arkadaşının babası.ve biz skype dan konuşuyorduk sadece.4 aydır.ben adama aşık oldum.adamla cinsellik konularını da konuştuk.su an çok utanıyorum ama.adam benim fotomu görmedi.sadece sesimi duydu.ve geçen gün oğlana yemek yerken yanımızdan geçti.ben oğluma yemek ye diyordum.goz göze geldik.anlamis.sesimi duydu.ve kim olduğunu biliyor artık.moralim bozuk.40 yasindayim.ona gerçekten ilgi duydum.ama şimdi hakkımda dedikodu yayarsa bittim demektir.birsuru şey anlattım ona.kizlar napicam ben
Hfhfhhffhhd sesli güldümDüşünsene bu kılıkta pamuk bütün köşe başlarından duvara sürünerek saga sola bakıp eğilip kalkarak yürüyor
Pamuk afişe oldun, yerin tespit edildi, ellerini kaldir ve hdhdhdhdhpamuk malatyada mısın
Kız nasıl tanıdın rengeri fötür şapka ve gözlüklePamuk afişe oldun, yerin tespit edildi, ellerini kaldir ve hdhdhdhdh
Ne bileyim ben kayisi mi yiyodu, napiyodu, baksana Malatya'da misin diyollaa, taniyan cikti, ay pamuk rezil oldun annem gdgdgdgKız nasıl tanıdın rengeri fötür şapka ve gözlükle
Tamam adama biz pamuğu tanımamış rolü yap deriz, konu kapanır.Of kızlar moralim acayip bozuk.taniyo o beni.
Neden konusmiyim.sorun konuşmak değil.adamin beni tanımasıYüz yüze görüşmediğiniz adamla nasıl cinsellik konuşabiliyorsunuz? Çocuğunuz var birde kendinize üzülüyorsunuz hala ben olsam çocuğum adına üzülürdüm lütfen biraz daha dikkatli adımlarla ilerleyin. İlişkiniz olabilir ama ergenler gibi gizli saklı görüşmediğiniz adamlarla cinsellik konuşmak yanlış bence.
Bu gec3 hep rüyamdaydı kabus gibiydiTamam adama biz pamuğu tanımamış rolü yap deriz, konu kapanır.
Naneleri yerken iyiydi ama, kaç kere uyarıldın. Ne çocuğunu düşünüyosun ne kendini. Adın çıksın orda, çocuğun velayetini de kaptır bi güzel de gör. Gerçi orda da nafakaya üzülürsünOf kızlar moralim acayip bozuk.taniyo o beni.
Ayy olaya bakBi dakka... yani önce sen olarak foto gönderdin, seni beğenmedi, öyle olunca başka birisi olarak adamla tekrar tanışıp sexting mi yaptın????
Ay senin hiç gururun yok mu??? Seni beğenmeyen adamla başka birisi gibi konuşup sanal seks mi yaptın gerçekten??!
Kim olduğunu anladıysa utanmakta haklısın. Ay ne rezil olay
Valla yapacak bir şey yok artık adam ilçede herkese anlatır bu olayı. Bire bin katıp söyler hatta millete.Dün öylesine bisi yazdım adama.saka yaptım keşke yanıma gelseydin dedin.nasil geliyim yem3k yiyorsunuz demez mi.iste surda dedi.neyse o sadece şüphelendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?