Internet aski

Atma ziya fake olduğunu düşünmeye başlıyorum artık. Adam seni reelde tanıyor muydu ki telde sesini duyunca aaa bu pamuk desin. Ben okuldaki erkek öğretmen arayınca bile tanıyamıyorum yani. Adını nerden öğrenmiş hemen ve tipini falan biliyor. Sexting yapmak için niye bu adamı seçtin dünyada tek bu mu vardı. Baştan sona tutarsızlık

Adamla sesli de konuştuk.sesimi biliyor.sesimden tanır.skype da gerçek sesin gidiyor.telefon gibi degil

Tipimi fotomu göndermiştim.sadece yüz kısmı yoktu.o yüzden biliyor

40 yaşında çocuklu kadınsınız yaptığınız hareketlere bak.çocuklara nasıl rehberlik edeceksiniz bilemiyorum yani.bu yeni nesil hoppa analar da yeni türedi.
Ayyy gene akla zarar yorum yapmışsın. 40 yaş genç bir yaş. Pamuk ayrıca bekar bir kadın. Elbette birileriyle tanışacak belki evlenecek. Sorun yanlış adamları bulması sadece. anneymiş lafa bak. Sen anne olabilmek için yırtınıyordun tek hayalinde evlenmek . Konuşturma bizi allasen ferhans.

Olayi büyütüyor olabilir misin? Yok baktım tanidi ,yok sesimi bildi. Belkide tanımadi. Hayir neden senle konuştuğunu herkese anlatsın . sanirim hayatınızda aksiyon vs azaldı is yerinde takacak bisey bulamadiniz buna sardınız. Her mesajda bittim insanlarin yüzüne nasil bakacam baska bisey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…