- 3 Şubat 2018
- 6.636
- 25.386
- 548
- 28
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Ama erkek kolay mı bulunuyor ferhanscığım, senden hiç beklemezdim bu yorumları40 yaşında çocuklu kadınsınız yaptığınız hareketlere bak.çocuklara nasıl rehberlik edeceksiniz bilemiyorum yani.bu yeni nesil hoppa analar da yeni türedi.
Adamla sesli de konuştuk.sesimi biliyor.sesimden tanır.skype da gerçek sesin gidiyor.telefon gibi degilAtma ziya fake olduğunu düşünmeye başlıyorum artık. Adam seni reelde tanıyor muydu ki telde sesini duyunca aaa bu pamuk desin. Ben okuldaki erkek öğretmen arayınca bile tanıyamıyorum yani. Adını nerden öğrenmiş hemen ve tipini falan biliyor. Sexting yapmak için niye bu adamı seçtin dünyada tek bu mu vardı. Baştan sona tutarsızlık
Tipimi fotomu göndermiştim.sadece yüz kısmı yoktu.o yüzden biliyorAtma ziya fake olduğunu düşünmeye başlıyorum artık. Adam seni reelde tanıyor muydu ki telde sesini duyunca aaa bu pamuk desin. Ben okuldaki erkek öğretmen arayınca bile tanıyamıyorum yani. Adını nerden öğrenmiş hemen ve tipini falan biliyor. Sexting yapmak için niye bu adamı seçtin dünyada tek bu mu vardı. Baştan sona tutarsızlık
Boşanmış o ben de bosanmisEvli mi bu adam ?
Gizli gizli senle flört sitesinde mi konuşuyor evli ise de
Tipimi fotomu göndermiştim.sadece yüz kısmı yoktu.o yüzden biliyor
Fotom yok telim yok.tehdit etmesini dusunmuyorum da onu yapmaz da ben olayın rezalet boyutundayimGüvenmediğiniz kimseyle sexting yapmayın. Ekran görüntüsü vs aldıysa sizi tehdit ederse ne yapacaksınız?
Olay tehdit edilmek falan değil.sagda solda söylerse biterimGüvenmediğiniz kimseyle sexting yapmayın. Ekran görüntüsü vs aldıysa sizi tehdit ederse ne yapacaksınız?
Olaya gel hahaAdam bekar eminim.sorun bu değil.keske evli olsaydı.en azından ağzı kapalı olurdu
E o zaman sorun neBoşanmış o ben de bosanmis
Adam bekar eminim.sorun bu değil.keske evli olsaydı.en azından ağzı kapalı olurdu
Ayyy gene akla zarar yorum yapmışsın. 40 yaş genç bir yaş. Pamuk ayrıca bekar bir kadın. Elbette birileriyle tanışacak belki evlenecek. Sorun yanlış adamları bulması sadece.40 yaşında çocuklu kadınsınız yaptığınız hareketlere bak.çocuklara nasıl rehberlik edeceksiniz bilemiyorum yani.bu yeni nesil hoppa analar da yeni türedi.
Nereye kusuyoruzAdam bekar eminim.sorun bu değil.keske evli olsaydı.en azından ağzı kapalı olurdu
söylerse, birinden duyarsan inkar edersin artık salağa yatacaksın, yapacak birşey yok.Olay tehdit edilmek falan değil.sagda solda söylerse biterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?