- 19 Mayıs 2020
- 47.317
- 212.570
- 548
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Adam bekar eminim.sorun bu değil.keske evli olsaydı.en azından ağzı kapalı olurdu
Bana sank8 ben bir sokak kadınıymışım gibi bakacak.canim sikiliyor
Onla ne oldu?Tinderdan da 20 sene önce hoşlandığım adamla konuştum
Adam abazaymış tanımadığı bir kadınla seks muhabbeti yapmış. Bi cacık pmayacağı belliymişÇok özel şeyler konuştuk. Çok pismanim
Tinder diye hatırlıyorum, site mi uygulama mı tam bilmiyorum bende çaktırmanasıl bir site ki o?çocuğunun sınıf arkadaşının babasını şıp diye nasıl bulabiliyorsun?ben msn de kalmış bir dinazorum da ondan soruyorum.
Adama teklifte bulunun, seks yapın biraz rahatlarsınız.Ben bir kadinim.ve çok yalnizdim
Yalnız erkeklerin büyük çoğunluğu öyleAdam abazaymış tanımadığı bir kadınla seks muhabbeti yapmış. Bi cacık pmayacağı belliymiş
+1Şu küçücük yerde konuşmadığın adam kalmadı hala adın çıkmadı mı anlamadım nasıl oluyor bu pamuk??
Hayata karşı tecrübe kazanan bir kadın nasıl şıp diye bukadar cesurca şeyler yapabiliyor??
Yapamaz.Adama teklifte bulunun, seks yapın biraz rahatlarsınız.
öğrendim ben ayrıntılı.ortamlardan uzak kalınca ne hallere düşmüşüz bak.ama hala pamuk neden dibinde ki adamla 4 ay konuştu onu çözemedim.Tinder diye hatırlıyorum, site mi uygulama mı tam bilmiyorum bende çaktırma
Iyi bi ders olmuştur bi daha yapmazsinizBurası kucuk bir yer.biriyle flört sitesinden tanışmıştım.adam oğlumun okuldan arkadaşının babası.ve biz skype dan konuşuyorduk sadece.4 aydır.ben adama aşık oldum.adamla cinsellik konularını da konuştuk.su an çok utanıyorum ama.adam benim fotomu görmedi.sadece sesimi duydu.ve geçen gün oğlana yemek yerken yanımızdan geçti.ben oğluma yemek ye diyordum.goz göze geldik.anlamis.sesimi duydu.ve kim olduğunu biliyor artık.moralim bozuk.40 yasindayim.ona gerçekten ilgi duydum.ama şimdi hakkımda dedikodu yayarsa bittim demektir.birsuru şey anlattım ona.kizlar napicam ben
Deme benim kaybolan gençliği de arasam mı acebaaaa ????alla alla.valla ilginç bir yermiş.20 sene önce hoşlandığın adamı bile bulabiliyorsun ha.ben de ilkokul da hoşlandığım çocuğu bulabilir miyim ki?
Daha önce ki konunda fotomu gönderdim adam beni beğenmedi demiştin. Şimdi ise resmimi görmedi ama seksting yaptık diyorsun. Sende dediklerinle çelişiyorsun artıkkizi ile de oğlum arkadas ve çok iyi anlaşıyorlar.
Fotografimi gönderdikten sonra adam bana mesafeli davrandı.begenmedi sanırım. Çünkü 104 kıl oyum.tel numarasını vermişti.whatupstan günaydın yazdım.kizlar cok heyecanliyim.eger bir aşk olursa benin için çok iyi olur.ama ciddi anlamda düşünmüyorum.3 çocuk var.kimbilir ne kadatlr nafaka ödüyor.eski karisi da çalıştığı kurumda burda çalışıyor.veli toplantısında da görmüştüm.
Benim amacım cinsellik vs değil ama viŕlikte cikariz bisiler iceriz sinemaya gideriz.klasik dating.sormak istediğim bu adamla ben olur muyuz.bu flirt bu küçücük ilçede doğru olur mu.adama haksızlık mi.bir de eski eşimle bir kavgalı bir barışık görüşüyoruz.simdi ben onu aldatıyor oluyor muyum.sizce bu doğru mu
Pamuk sarmış o adama bir kere, mantık hal getire. Tam onluk bir hareket.öğrendim ben ayrıntılı.ortamlardan uzak kalınca ne hallere düşmüşüz bak.ama hala pamuk neden dibinde ki adamla 4 ay konuştu onu çözemedim.
adam flört etmek istese hatta ileriye dönük bir ilişki istese 40 kere buluşma teklif ederdi ki etmemiş.adamın niyet belli zaten.gönlünü eğlendirmek.Pamuk sarmış o adama bir kere, mantık hal getire. Tam onluk bir hareket.
Adam arıyormuş ben de ariyordum.mesaj atti.fotografini gönderdi baktım o.
Başka bir profille yeniden yazıştık ikincisinde foto gönderme dimDaha önce ki konunda fotomu gönderdim adam beni beğenmedi demiştin. Şimdi ise resmimi görmedi ama seksting yaptık diyorsun. Sende dediklerinle çelişiyorsun artık
Siz evli misiniz peki?Adam bekar eminim.sorun bu değil.keske evli olsaydı.en azından ağzı kapalı olurdu
Acılara yürüyor korkmuyorBaşka bir profille yeniden yazıştık ikincisinde foto gönderme dim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?