Internet aski

Başka bir profille yeniden yazıştık ikincisinde foto gönderme dim
Bi dakka... yani önce sen olarak foto gönderdin, seni beğenmedi, öyle olunca başka birisi olarak adamla tekrar tanışıp sexting mi yaptın????

Ay senin hiç gururun yok mu??? Seni beğenmeyen adamla başka birisi gibi konuşup sanal seks mi yaptın gerçekten??!

Kim olduğunu anladıysa utanmakta haklısın. Ay ne rezil olay

Tinder konuma göre gösteriyordu. Arkadaşım ne çok eskort varmış bizim mahallede diye göstermişti. Yanlış hatırlamıyorsam 500 metre, 1 km, 5 km gibi mesafeler seçiyorlardı arama ekranında. Başka şehirlere falan da bakıyorlardı ama o ekran hiç aklımda kalmamış .

alla alla .riskli değil mi bu?kim ister komşusuyla çıkmayı?yok yok bizim msn daha iyiydii

Ama manuel olarak da konum seçebiliyorsun. Nijeryalı dolandırıcılar Amerika'daki rastgele bir lokasyonu seçip, Amerikalı beyaz adam profili yapıp yaşlı kadınları dolandırıyor mesela öyle. Birkaç hafta canım cicim my baby diye kandırıp sonra başka ülkedeyim şu an, devlet 3 milyon dolarıma el koydu, 50.000 dolar verirsem paramı geri verecekler filan diyorlar, kadınlar da yolluyor parayı

Amaç yakınındaki kişilere kısa sürede ulaşıp birliktelik yaşamak zaten uygulamada . O yüzden yakınlardakilere bakabiliyorsun.
tmmm da birlikteliği yaşayıp vınlayacaksan kendi ortamından neden bulasın?başka şehre git bul daha iyi.pamuk da öyle yapaymış keşke.şimdi kara kara düşünmezdi.

Valla ben Tinder ülkemizde bu kadar yaygın olmadan sevgilimi buldum, piyasadan çekildim. Arkadaşlarım kullanırken baktım uygulamaya birkaç kez . Hatta arkadaşım yanımda, onun hıhı, ııh demesiyle sağa sola atıyordum milleti . Tinder kullanımım bu kadarla kısıtlı. Tam hatırlayamadım konum muhabbetlerini o yüzden .

Büyük güneş gözlükleri al kendine, kafana da vintage tarzi fular tak, sapka tak sokaga cikarken, kimlik degistir
Düşünsene bu kılıkta pamuk bütün köşe başlarından duvara sürünerek saga sola bakıp eğilip kalkarak yürüyor

tmmm da birlikteliği yaşayıp vınlayacaksan kendi ortamından neden bulasın?başka şehre git bul daha iyi.pamuk da öyle yapaymış keşke.şimdi kara kara düşünmezdi.
İşte yapılacak şehir var yapılmayacak şehir var aslında. Bu uygulamayı genelde ailesinin yaşadığından farklı bir şehirde geçici olarak kalan öğrencilerin kullandığını düşünürsek mantıklı. Ama çoluğunun çocuğunun olduğu, yaşadığın şehirde yapmak mantıksız. Hele ki o şehir küçük, herkesin herkesi tanıdığı, dedikoducu bir şehirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…