- 3 Nisan 2014
- 36.197
- 147.630
- 798
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Başka bir profille yeniden yazıştık ikincisinde foto gönderme dim
Bi dakka... yani önce sen olarak foto gönderdin, seni beğenmedi, öyle olunca başka birisi olarak adamla tekrar tanışıp sexting mi yaptın????Başka bir profille yeniden yazıştık ikincisinde foto gönderme dim
E konuşmasaydın, 40 yaşındasın ergen misin.Neyse cinsellik konuşmasaydım bisi yoktu da
Nereye uctun kiz, simdi burdaydinYapamaz.
Benim Kemal'im yapmazYalnız erkeklerin büyük çoğunluğu öyle
Bu kadar rezillikten sonra yüz nakli ancak kurtarır ciddenYüz implanti yaptirabilirsin simdi aklima geldi, Antalya'da bi adama yapmislardi
Yalnızsınız diye gidip sizi tanıyabiliecek biri ile seks konuşuyorsunuz bu normal mi?Ben bir kadinim.ve çok yalnizdim
Tinder konuma göre gösteriyordu. Arkadaşım ne çok eskort varmış bizim mahallede diye göstermişti. Yanlış hatırlamıyorsam 500 metre, 1 km, 5 km gibi mesafeler seçiyorlardı arama ekranında. Başka şehirlere falan da bakıyorlardı ama o ekran hiç aklımda kalmamışha burda başka bir konuda duymuştum.çoğunun niyeti bozduğu bir yermiş ama düzgünleri de varmış öyle yazmışlardı.ama aynı kasabadakini hatta dibindekini nasıl buluyorsun bak orayı anlamadım.eşleştiriyor mu site şehre göre?
Hah ben de öyle hatırlıyorumKonuma göre insan çıkarıyor. Hatta kilometre ayarı bile vardı diye hatırlıyorum. Şu kadar kilometre ötemdeki insanları çıkar diye işaretliyorsun. 500 m de olabilir. Ben kullanalı epey oldu ama.
alla alla .riskli değil mi bu?kim ister komşusuyla çıkmayı?yok yok bizim msn daha iyiydiiTinder konuma göre gösteriyordu. Arkadaşım ne çok eskort varmış bizim mahallede diye göstermişti. Yanlış hatırlamıyorsam 500 metre, 1 km, 5 km gibi mesafeler seçiyorlardı arama ekranında. Başka şehirlere falan da bakıyorlardı ama o ekran hiç aklımda kalmamış.
Ama manuel olarak da konum seçebiliyorsun. Nijeryalı dolandırıcılar Amerika'daki rastgele bir lokasyonu seçip, Amerikalı beyaz adam profili yapıp yaşlı kadınları dolandırıyor mesela öyle. Birkaç hafta canım cicim my baby diye kandırıp sonra başka ülkedeyim şu an, devlet 3 milyon dolarıma el koydu, 50.000 dolar verirsem paramı geri verecekler filan diyorlar, kadınlar da yolluyor parayıTinder konuma göre gösteriyordu. Arkadaşım ne çok eskort varmış bizim mahallede diye göstermişti. Yanlış hatırlamıyorsam 500 metre, 1 km, 5 km gibi mesafeler seçiyorlardı arama ekranında. Başka şehirlere falan da bakıyorlardı ama o ekran hiç aklımda kalmamış.
Ben üniversitede sınıf arkadaşımla eşleşmiştimalla alla .riskli değil mi bu?kim ister komşusuyla çıkmayı?yok yok bizim msn daha iyiydii
Amaç yakınındaki kişilere kısa sürede ulaşıp birliktelik yaşamak zaten uygulamadaalla alla .riskli değil mi bu?kim ister komşusuyla çıkmayı?yok yok bizim msn daha iyiydii
tmmm da birlikteliği yaşayıp vınlayacaksan kendi ortamından neden bulasın?başka şehre git bul daha iyi.pamuk da öyle yapaymış keşke.şimdi kara kara düşünmezdi.Amaç yakınındaki kişilere kısa sürede ulaşıp birliktelik yaşamak zaten uygulamada. O yüzden yakınlardakilere bakabiliyorsun.
Valla ben Tinder ülkemizde bu kadar yaygın olmadan sevgilimi buldum, piyasadan çekildim. Arkadaşlarım kullanırken baktım uygulamaya birkaç kezAma manuel olarak da konum seçebiliyorsun. Nijeryalı dolandırıcılar Amerika'daki rastgele bir lokasyonu seçip, Amerikalı beyaz adam profili yapıp yaşlı kadınları dolandırıyor mesela öyle. Birkaç hafta canım cicim my baby diye kandırıp sonra başka ülkedeyim şu an, devlet 3 milyon dolarıma el koydu, 50.000 dolar verirsem paramı geri verecekler filan diyorlar, kadınlar da yolluyor parayı
Düşünsene bu kılıkta pamuk bütün köşe başlarından duvara sürünerek saga sola bakıp eğilip kalkarak yürüyorBüyük güneş gözlükleri al kendine, kafana da vintage tarzi fular tak, sapka tak sokaga cikarken, kimlik degistir
İşte yapılacak şehir var yapılmayacak şehir var aslında. Bu uygulamayı genelde ailesinin yaşadığından farklı bir şehirde geçici olarak kalan öğrencilerin kullandığını düşünürsek mantıklı. Ama çoluğunun çocuğunun olduğu, yaşadığın şehirde yapmak mantıksız. Hele ki o şehir küçük, herkesin herkesi tanıdığı, dedikoducu bir şehirsetmmm da birlikteliği yaşayıp vınlayacaksan kendi ortamından neden bulasın?başka şehre git bul daha iyi.pamuk da öyle yapaymış keşke.şimdi kara kara düşünmezdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?