internet aşkım = ÖMRÜM

aşk her şekilde insanın karşısına çıkabilir...Aldatacak olan kadın veya adam da, böyle bir niyeti varsa kesinlikle bir yolunu bulur yapar...Güven esastır, karşı tarafın güven notunu birşey görmeden kırmamak gerekir diye düşünüyorum...

Benimle tanıştığında bir başkası yoktu ki hayatında nasıl seni de aldatır diyorsun? Bazı kişiler alışkanlık haline getirebilir ama eşimden emin olmak içimi rahatlatıyor yorma kafanı

ben genel konuştum senin için değil sadece .yormama gerek yok kafamı net olayına sıcak bakmıyorum sadece okadar .nete çok giren erkekler ortada yani neyse sen daha iyi bilirsin canım.

biz de internetten tanıştık o hanyada ben konyadayım ve birbirimizi seviyrz. yAni uzaklıklar aşkı öldürüyor diyemeyiz
katılıyorum bi örnekte biziz 4 bucuk yıl falan oldu hiç bırakmadık birbirimizi o gebzede ben bursadayımmm uzaklık küçük sevgileri yok eder, büyükleri ise yüceltirrr

Sen eşinle arkadaş ortamında tanışabilirsin ya da arkadaş vesilesiyle emin olamazsın ki seni aldatıp aldatmayacağını. Yalnız şunu farkettim de kimseye hiç olumlu birşey yazmamışsın bu kadar pesimist olma arkadaşım :)
Teşekkür ederim arkadaşlar Rabbim hepimizin mutluluğunu daim etsin HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE EN GÜZELİNİ VERSİN :)

bende nette tanışıp evlendim ben izmirde o istanbuldaydı şimdi 3 yıllık evliyiz bir bebeğimiz var. Allah mutluluğunuzu daim etsin hayırlısı olur inşallah

adamın kanında bozukluk varsa isterse hergün dibinde olsunn onlarca kadınla aldatır ruhun bile duymazz önemli olan adam gibi adamı bulabilmek..zaten internetten tanışmaya neden bukadar karşı insanlar anlayamıyorum sanki biz hiç buluşmuyoruz hiç konusmuyoruz 7/24 msnde takılıyoruzz internet arkadas gibi sadece bi aracıdır sonrası gelir bulusursun konusursun msjlaşırsın vs vs tanırsın o kişiyi yanii neyse konu sahibi arkadasımda güvenmese evlenmezdii mutluluklar dilerimmm

Son düzenleme:

Aynen öyle canım kanında olduktan sonra isterse yıllardır tanıdığın burnunun dibindeki insan olsun farketmez.. Bizimki de aracı oldu internet aynı şehirlerde olup sürekli görüşmesek belki de böyle yürütemezdik bile.. Teşekkür ederim :))

ne dıyım canım şanslısın ozaman neler duyuyoruz ınternetde kı ılışkıler hakkında ama sen emınsen sorun yok tabıkı
hem doğru sokaktan geçerken tanıştığın her hangı bır adam, arkadaş çevrende tanıştığın bırı veya sanal ortamda fark etmıyor
adamın sütü bozuksa yapar herşeyı, genelleme doğru olmaz
mutluluklar

Bizde internetten tanışanlardanız Farkedermi aynı şehir yada ayrı şehirlerde olmak bir insanın kişiliği,meziyeti, karakteri bozuksa hertürlü herşeyi yapar. rabbim kötü düşünceli insanların şerrinden korusun hepimizi.. Umarım mutlu olursunuz

Son düzenleme:
Allah mesut etsin, daimi olur inşallah mutluluğunuz
Böyle mutlu hikayeleri okuyunca inanın çok mutlu oluyorum, darısı tüm isteyenlere olsun inşallah

Hic bisey icin olmaz demeyeceksin iste :)
Mutlulugunuz daim olsun insaAllah.

Allah mutlu etsin inşallah artık net evlilikleri çok fazla dürüst olunduktan sonra bir sakınca görmüyorum..

benim de çok yakın bir arkadaşım çocukla face ten tanıştı hem de rastgele çocuk eklemişti onu...ama şuan nişanlılar yaza düğün var:))

olur tabi bizde internette tanısmıstık :) ama sonumuz ne olacak bilemem

inşallah çook çook mutlu olursun bi ömür boyu sürer evliliğiniz

canım ben de nette tanıştım eşimle k.maraştan erzuruma uzanan bir aşktı uzaklık asla aşka engel değil daha da bağlıyız birbirimize eşim tek çocuk ve şuanda 3 yıl bitti evliyim 2 yaşında oğlum var ve eşim askerde internet bir vesile olacağa kimse karşı gelemez.. bana deselerdi nette biriyle tanışacam o da yetmiyor bütün aileminde rızasını alarak evlenip ailemden kmlerce uzakta olacam bunların hepsi kısmet işi Allah mutlulugumuzu bozmasın hiç kimseninkini bozmasın şimdi de asker yolu bekliyorum ve ona gün be gün daha da fazla aşıgım ve işin tuhaf tarafı o bana benim oldugumdan kat kat fazla aşık hiçbi yanlışını da görmedim..Allah nazarlardan korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…