Benimle tanıştığında bir başkası yoktu ki hayatında nasıl seni de aldatır diyorsun? Bazı kişiler alışkanlık haline getirebilir ama eşimden emin olmak içimi rahatlatıyor yorma kafanı
katılıyorum bi örnekte biziz 4 bucuk yıl falan oldu hiç bırakmadık birbirimizi o gebzede ben bursadayımmmbiz de internetten tanıştık o hanyada ben konyadayım ve birbirimizi seviyrz. yAni uzaklıklar aşkı öldürüyor diyemeyiz
adamın kanında bozukluk varsa isterse hergün dibinde olsunn onlarca kadınla aldatır ruhun bile duymazz önemli olan adam gibi adamı bulabilmek..zaten internetten tanışmaya neden bukadar karşı insanlar anlayamıyorum sanki biz hiç buluşmuyoruz hiç konusmuyoruz 7/24 msnde takılıyoruzzinternet arkadas gibi sadece bi aracıdır sonrası gelir bulusursun konusursun msjlaşırsın vs vs tanırsın o kişiyi yanii neyse konu sahibi arkadasımda güvenmese evlenmezdii mutluluklar dilerimmm
Onunla bir forumda tanıştık.. Sıradan meraba tarzı bir mesajdan sonra konuşmanın devamı gelmedi..Sonra aylar sonra yine mesajlaşma.."Seninle aylar önce yine konuşmuştuk" dedim.
Nedense yine cevap gelmedi ve "aylar önce yaptığın gibi yine mesak yazmayacaksın galiba" dedim çünkü ortak arkadaşlarımız çıkmıştı :) Aslında nasıl bir cesaretle böylesine hesap sorma cesaretini kendimde buldum acaba? Kimbilir belki de kader kısmet olunca bir şekilde oluyordu...
Daha sonra mesajlaşmaların devamı geldi ve 1 hafta kadar sonra face hesaplarımızı verdik ordan devam ettik görüşmeye... İşyerinde sürekli internette ondan mesaj beklemekten artık yorulmuştum.. O da yorulmuş olmalı ki telefon numaramı istedi telefonları aldık ve sürekli görüşüyorduk telefonda.. Birgün sürpriz yapıp yaşadığı yere gittim (aynı şehirler fakat farklı ilçelerdeydik) 3 saat kadar görüşebildik ama akşam evime dönerken onun hakkında söylediğim cümle şuydu "hayatımın aşkı işte buuu"
6 ay sonra nişanlandık ve resmi olarak evliyiz yazın da düğünümüz var kısmetse :))
İnternetten aşk mı olurmuş derken başıma aşkların en güzeli geldi ÖMRÜMMM BENİM ÇOK SEVİYORUM ONU :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?