Valla benım bulduğum kişiler de sağlıklı değil ki sağlıklı bi ilişkim olsun.Içinizdeki stresi ve yalnızlık hissini anlıyorum fakat bu şekilde bulduğunuz ilişki sağlıklı olmayacaktır. Öyle bir toplum haline geldik ki maalesef dejenere oldu bütün duygular..
Ben şahsen internet ortamında tanışıp kimseye güvenemezdim. Benim için o kişiyi tanıyan ve referans olabilecek birileri olması lazım. Kaldı ki sosyal medyada size yazan adam arka planda 10 kadına da aynı yaklaşımda olabilir.
Olacak ise de ortak arkadaşlar vesilesi ile olabilir. Yakın arkadaşlarınıza artık böyle bir isteğiniz olduğunu çıtlatabilirsiniz ve çöpçatanlık isteyebilirsiniz.
Dilerim sevgiyi en saf haliyle bulursunuz :) çok mutlu olun
Valla kimseyle görüşmeye görüşmeye zaten öpüşmeyi unutmuşumdur en son ne zaman öpüştüm hatırlamıyorum bile o yüzden sıkımtı yokyA şu pandemi günü ne gerek var buluşamıyorsun öpüşemiyorsun. kendimizden korkuyoruz sende bir dur ortalıh çoh garışıh
Eşimle internetten tanıştım ama ortak arkadaşlar tanıdıklar vardı. Hiç tanımadığınız biriyle şu zamanda İnternet ortamında tanışmak iyi bir seçenek gibi görünmüyorMerhaba kızlar daha önce eski sevgilimi 2 yıldır unutamıyorum diye konu açmıştım çünkü ara ara kendini hatırlatıyordu en son onu sildim ama küçük bi ilçede yaşadığım için pek gezecek bi yer yok, virüsten dolayı şehir merkezine gidemiyorum ve ondan sonra da sevgilim olmadı. Yeni birileriyle tanışmak istiyorum ve şu an tek seçeneğim internet maalesef. Önceden manyak denk gelirdi hepo yüzden yıllardır int kimseyle tanışmadım. Instagram mı tavsiye edersiniz? Nasıl bir yol izlemeliyim. İnternetten tanışıp sağlıklı bir ilişki olur mu onu da bilmiyorum.
Maalesef öyle arkadaş yok. 30 küsür evlenememiş var bi kaç tanesi evlendi zaten.İnt değil de yok mu hayırlı arkadaşlarınız ya sizi tanıştırsın çevresiyle:)
Iste benim de oldugunda herhalde 28 falandimUnutma değil de istemiyorum yani. Hani bazen b.k gibi insanlara aşık oluruz ya öyle. O kadar karakteri bozuk ki şu an evlenme teklif etse de kabul etmem çünkü biliyorum mutsuz oluruz. Siz yine denemişsiniz bdnim hiç öyle tanışma, flört baskasıyla konuşmam olmadı. Hep kimseyle uğraşcak halim yok diyordum ama baktım iyice içime kapandım....Arkadaş bulma siteleri olmaz aynen ınstagramda falan kızlar birini beğenince mesaj atıyor öyle şeylrde yapmam. Denk gelirse gelir olmazsa kaderi bekleriz.
Simdi gördüm bu mesajınızı yukarida da yazdim su an eskinin izleri devam ettigi icin aslında hazır değilsinizMaalesef öyle arkadaş yok. 30 küsür evlenememiş var bi kaç tanesi evlendi zaten.Bi de bana güvenemiyorlar ben de aşık olmak isriyorum ya kahve mahve içtikten sonra beğenmezsem nolcak nasıl dicem ya birini kırarsam derdine düşünüyorum. Kolay kolay birine ısınamam çünkü.
Hocam aslında hazır hissetmesem böyle bi şeye girmezdim. Begenme derken begenmezsem ya da ısınamazsam karşımdaki insanı kırmak istemem çok hassasım. Karşımdaki insanı üzmekten çok korkarım. Hayatım boyunca ilk gördüğümde birinden etkilenirsem etkileniyorum sonradan istediğim kadar konuşsamda ilk elektrik olmayınca olmuyor. O yüzden kimsenın araya girmesini istemiyorum. Geçen bi arkadaş yapıcaktı mesela cocuk demiş nasıl biri bana garanti verebikir misin tanımadan ne garantisi verelim sana. Saçma sağan bii konuşma geçti.Simdi gördüm bu mesajınızı yukarida da yazdim su an eskinin izleri devam ettigi icin aslında hazır değilsiniz
Bastan kendinizi sinirlandiriyorsunuz ben zaten begenemem/zor begenirim diye. Neden? Siz de insansiniz tanistiginiz kisiler de... Ne gibi beklentiniz var ki kolay begenmem diyorsunuz? Salt mantikla yaklasirsaniz olmaz zaten, kalbinizin atmadığı birine de evet demeyin hic bir zaman.
Tabii ki kimse kimseye garanti veremez ayrica o şahıs da para evliligi yapmak istemiş belli ki... böyle sartli surtlu olmuyorHocam aslında hazır hissetmesem böyle bi şeye girmezdim. Begenme derken begenmezsem ya da ısınamazsam karşımdaki insanı kırmak istemem çok hassasım. Karşımdaki insanı üzmekten çok korkarım. Hayatım boyunca ilk gördüğümde birinden etkilenirsem etkileniyorum sonradan istediğim kadar konuşsamda ilk elektrik olmayınca olmuyor. O yüzden kimsenın araya girmesini istemiyorum. Geçen bi arkadaş yapıcaktı mesela cocuk demiş nasıl biri bana garanti verebikir misin tanımadan ne garantisi verelim sana. Saçma sağan bii konuşma geçti.
Hayatta her şeyin izi kalır ki... Düşsen izi kalır, kafanı vursan izi kalır, ameliyat olsan izi kalır. Öenmli olan o yaraya bakıp her gün o izin nasıl olduğunu anlatmsmak veya yad etmemek... Bütün gün evden çıkmadan aynanın karşısında izlerine bakarsan, o izler gittikçe büyümüş görünür. Öenmli olann evden çıkmak, belki de yeni izlere sebep olacak insanlara dokunmak bence.Simdi gördüm bu mesajınızı yukarida da yazdim su an eskinin izleri devam ettigi icin aslında hazır değilsiniz
Bastan kendinizi sinirlandiriyorsunuz ben zaten begenemem/zor begenirim diye. Neden? Siz de insansiniz tanistiginiz kisiler de... Ne gibi beklentiniz var ki kolay begenmem diyorsunuz? Salt mantikla yaklasirsaniz olmaz zaten, kalbinizin atmadığı birine de evet demeyin hic bir zaman.
Tabii ki de ama bu olacaksa kimsenin bana kefil olmasını istemem kendim tanıyabilsem, çıkabilsem gezebilsem zaten şartlanmaya gerek kalmayacak. Görürüm otururm isterse konuşurum ama burda imkanlar kısıtlı şu an. Bakalım kısmet artık. Benım için öneli olan eğlenceli, komik hoş sohbet olması... Ama şok düzgün, aşırı iyi bi cocuk dedikleriyle konuşuyorum. O kadar sıkıcı o kadar düzgün ki soru sormadan sphbet açamıyor. Komik değil tamam diyorum çok ahlaklı çok düzgün eyvallah ama yok yani 2 saat vakit geçmiyor cocukla.Tabii ki kimse kimseye garanti veremez ayrica o şahıs da para evliligi yapmak istemiş belli ki... böyle sartli surtlu olmuyor
Bakin elektrik konusunda ben de şöyle düşünüyorum bir insandan elektrik almadiysam o insanla arkadas bile olmam ama bu kadinlar icin de geçerli
Bu elektrik dedigim de olumlu izlenim, oyle kalbim carpsin hoslanayim olayi degil oyle ilk görüşte ask da yoktur tanıdıkça seversin ya da sogursun
Siz o yuzden kendinizi sartliyorsunuz hoslanmazsam olmaz diye
Belki iyi niyetli sizi sevecek biri nereden biliyorsunuz? Inanin fiziken cok çekici yakisikli olmasi onu iyi adam yapmaz
Tanisin konusun ve dolu dizgin ask yasama beklentisine girmeyin
Benim.dedigim de bu zaten yani farklı bir sey demiyorum ama bir önceki mesajda da ne kadar hassas oldugunuzdan bahsetmissiniz, acikcasi cok hassas olmak sizi hem yipratir hem de beklentileri yukselttiginiz icin cok hayal kırıklığı yasarsinizHayatta her şeyin izi kalır ki... Düşsen izi kalır, kafanı vursan izi kalır, ameliyat olsan izi kalır. Öenmli olan o yaraya bakıp her gün o izin nasıl olduğunu anlatmsmak veya yad etmemek... Bütün gün evden çıkmadan aynanın karşısında izlerine bakarsan, o izler gittikçe büyümüş görünür. Öenmli olann evden çıkmak, belki de yeni izlere sebep olacak insanlara dokunmak bence.
Evet insan sohbet edebildiği birini ister yoksa iki lafi bir araya getiremedigin biriyle evlensen ne, adam odun yaniTabii ki de ama bu olacaksa kimsenin bana kefil olmasını istemem kendim tanıyabilsem, çıkabilsem gezebilsem zaten şartlanmaya gerek kalmayacak. Görürüm otururm isterse konuşurum ama burda imkanlar kısıtlı şu an. Bakalım kısmet artık. Benım için öneli olan eğlenceli, komik hoş sohbet olması... Ama şok düzgün, aşırı iyi bi cocuk dedikleriyle konuşuyorum. O kadar sıkıcı o kadar düzgün ki soru sormadan sphbet açamıyor. Komik değil tamam diyorum çok ahlaklı çok düzgün eyvallah ama yok yani 2 saat vakit geçmiyor cocukla.
Erkeksiz duramıyor musun?İntte bir sürü tanışma siteleri var oralardan bulursun illaMerhaba kızlar daha önce eski sevgilimi 2 yıldır unutamıyorum diye konu açmıştım çünkü ara ara kendini hatırlatıyordu en son onu sildim ama küçük bi ilçede yaşadığım için pek gezecek bi yer yok, virüsten dolayı şehir merkezine gidemiyorum ve ondan sonra da sevgilim olmadı. Yeni birileriyle tanışmak istiyorum ve şu an tek seçeneğim internet maalesef. Önceden manyak denk gelirdi hepo yüzden yıllardır int kimseyle tanışmadım. Instagram mı tavsiye edersiniz? Nasıl bir yol izlemeliyim. İnternetten tanışıp sağlıklı bir ilişki olur mu onu da bilmiyorum.
Ne kadar kırıcı ve ahlaksızsınız. Ben erkeksiz durabilirim hanımefendi ama siz sanırım insanları kırmadan ve ön yargınızla utanmadan toplum içinde durabiliyorsunuz. Yazık kafanıza... Hamile ve anne olacak bir insanın bu şekilde konuşması ayrıc üzdü beni.Erkeksiz duramıyor musun?İntte bir sürü tanışma siteleri var oralardan bulursun illa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?