İnternet ve sevgili

Öncelikle uzun uzun cevap yazdığınız için minnettarım. Haklısınız ufacık da olsa eskiden bir bağ olması ya da ortak arkadaş meselesini aklımda bulunduracağım zaten illa olsun diye bi derdim yok konuşurum denerim. Instagramı açayım sanırım yine en düzgün platform orası. Kısmetse denk gelir gelmezse yapıcak yok. Siz küçük bir ihtimali gerçeğe dönüştürmüşsünüz. Umarım evlenirsiniz ve çok mutlu olursunuz. Darısı bizim başımıza inşallah

Şaka mısın yaaa sen birilerini nerden arayacağını soruyorsun şu an.. En iyi nerden bulabilirim falan yani girme bu işlere vakit geçirmek istiyorsan kitap oku güzel filmler seyret spor yap yemek yap.. Gereksiz bunlar asla da güven olmaz netten tanıştığın birine.. Apır sapır konuşmaktan başka birşey katmaz sana..

Bunları yapmadığımı nerden biliyorsunuz ki bunlar rutin şeyler zaten. İnsan her zaman tek olmak istemiyor film izlese bile yorumunu yapacak biri arıyor. Size garip geldiyse bişey demem sağ olun yine de

Ben sizi anlıyorım fakat mecburum evet. Yaomazsam yine ona yazarım diye korkuyorum. Boşlukta kalınca insan elinde ne varsa ona sarılıyor. Brn sadece yeni insanlar görmek, tanışmak illa sevgili olmak değl. Biraz kafam dağılsın diyorum. Olmazsa da çok ssıkıntı değil. 2 yıldır kimse yok zaten.

Bennde sizi anliyorum en derinden... Sadexe dedigim kimse kimsenin yara bandi olmamali. O zaman pandemi biraz azalinca sosyal ortamlara katilin mesela bir kitap kulubu var 2 yıldır takipteyim bu yaz için toplantılara katilmayi düşünüyordum ama pandemiden dolayi hersey sekteye uğradı oyle bir seye katılabilirsiniz online okuma gruplari da var ya da online olarak devam eden etkinlikler... orada kadin erkek farketmeksizin ilgi alaniniza yönelik ortak paydada bulusabileceginiz insanlar oluyor. Bu da bence etkilesimi arttirir, cevreyi genişletir
Oyle bir ortamdan biri ile ciddi düşünmek bence bir nebze daha güvenilir direkt instagramdan herhangi birini eklemek ya da tanisma sitelerine takilmaktan iyidir

merak etmeyin hoşlanmadığım bir insanı sırf beni seviyor diye yarabandı olarak kullanacak biri değilim. Öyle olsam zateb hiçbir şeye üzülen bi tip olmazdım. Kitap klüpleri güzel fikirmiş, film bilgim de fazladır onları da araştırayım ben. Çok teşekkürler vakit ayırdığınız için. Bu arada kitap klübü instagramda mı?

Bunları yapmadığımı nerden biliyorsunuz ki bunlar rutin şeyler zaten. İnsan her zaman tek olmak istemiyor film izlese bile yorumunu yapacak biri arıyor. Size garip geldiyse bişey demem sağ olun yine de
Ben bu rutin dediğiniz seyleri 7.5 yildir yapıyorum ozellikle son 5 aydir daha fazla. Evet insan paylaşmak da istiyor ama sacma sapan bir iliskidense kendine zaman ayirmak daha güzel
Yine söylüyorum eskiyi tamamen bitirmeden yeniye yer acilmaz, sizin psikolojik olarak kendinize yetemediginiz imajı verdiginizi düşünüyorum buradaki yazdıklarınıza bakarak. Lütfen kendinize distan bir gözle bakın derim

Kitap kulubu var instagramda oradan takip edin her şehirde var hemen hemen
Film grupları da vardir arastirin derim eminim iyi gelecektir bir de oyle yerlerde her cesit insan var yani öğrenci de vardir, ust duzey yönetici de, belki film sektöründen insanlar bile olabilir. Insanin ufkunu acar herseyden önce

Hocam valla ben ne yapsam zaten kafanızda bie profil oluşmuş zateb kitao okuyan, film kültürü Sağ olun. Ben bunları araştırayım.

Ya arkadasim birini gormeden yuzyuze bir sinerji hissetmeden nasil biriyle sevgili olabilirsin? Ustelik bu kadar kadin cinayeti varken?caniina mi susadin? Kiziyorum cunku canniniz sikkiliyor diye sacma sapan adamlara zaman harciyorsunuz.
bence balkona cik bi hava al oksijensiz kalmissin evde otura otura.

Yeni birileriyle tanışmak istiyorum ve şu an tek seçeneğim internet maalesef.
Beni de bu çaresizliğiniz üzdü.Umarım bulursunuz.

Boşverin bir de bebeği olacak. Arkadaş erkeksiz durmamış evlenmiş seks yapmış bebeği olacak Ama ahlaksız olan benim. Cidden yazık kafasına.

Hayatinizda birini istemenizden daha dogal ne olabilir ki? O zaman biz evli olanlar hepimiz ahlaksiziz. Bosverin boyle tipleri. Birazdan biz evlendik de basimiz goge mi erdiciler gelir :)

Ama bulması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…