- Konu Sahibi Yetkinsonla
Geldi gorustuk soyedigine gore 5 yasindan beri uvey ailesiyle yasadigi icin hic sevilmedigini yuva kurup mutlu olmak istiyorum diyor
Adam hırlı mi, hırsız mi, evli mi, çevresini arkadaş ortamını tanıyor musunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geldi gorustuk soyedigine gore 5 yasindan beri uvey ailesiyle yasadigi icin hic sevilmedigini yuva kurup mutlu olmak istiyorum diyor
Adam asci manisada yasiyor 5 yasinda evlatlik verildi evde yasiyor 3 ay once babasini kaybedi ben baska bir sehir de yasiyorum hep geldi gotlrustuk hic aile sicakligi gormedim yasamdim diyor bende oyleyim esim cocuklacocuklarimonlara adayim kendimi diyor gorusmekle degil guvenemiyorum erkeklerden bir cok darbe yedigim icin yani anlasiyoruz ama guvenemiyorumHiçbir bilgi vermemişsiniz ki. Adam kimdir, yüz yüze görüştünüz mü? Yalnizca telefonda mi mesajlasiyorsunuz? Size her anlamda uygun mu? Hiçbir şey bilmeden nasil yorum yapalim
Güvenme zaten ....bence zamana yay böyle olmaz asla!Adam asci manisada yasiyor 5 yasinda evlatlik verildi evde yasiyor 3 ay once babasini kaybedi ben baska bir sehir de yasiyorum hep geldi gotlrustuk hic aile sicakligi gormedim yasamdim diyor bende oyleyim esim cocuklacocuklarimonlara adayim kendimi diyor gorusmekle degil guvenemiyorum erkeklerden bir cok darbe yedigim icin yani anlasiyoruz ama guvenemiyorum
Bebeğim tekrar okur musun? Katiliyorum gunul eglendirmiyor acik acik her soyledi
Yuz yuze 1ay oda ben oyle uzatim benim hep gormek istiyorduKaç kere geldi yanına evlat.
Aa yok ben detaya girmedim herseyi paylastik her konuyu ama iste hem internet oluncaşunu demeniz evlenmemek için yeterli bir sebep değil mi sizce de?
hiç yüz yüze görüştünüz mü,birbirinizi iyice tanıdınız mı?
eğer yalnızca anlattıklarınız gibi bir aşamadaysanız tabi ki hemen evlenmeyin.![]()
1 ayla olacak iş değil,sevgililer bile yıllarca beraberkene didişiyorlar yada mutlu olup evleniyorlar.Yuz yuze 1ay oda ben oyle uzatim benim hep gormek istiyordu
Bilmiyoruz ki adamı gördümü görmedimi,hadi gördü diyelim netten konuşarak nasıl cesaret edebilir buna.
Seda Sayan'ıda hiç sevmem:)) insan yilarca tanidigini taniyamiyor anlasiyoruz gordum adami konustuk oda boyle birsey olacagina degil arkasca konustuk seni seviyorum dedi israrci oldu sevgili olduk simdide avlenmek istiyor istemesende ayriliriz zorlayamam diyor suana kadar hic beni kirmadi
Evet guvenemeiyorum haklisin ailem bilmiyorumGüzelim daha 24 yaşındasın. İnternetten tanışıp görüşmediğin birine güvenemeyeceğini kendinde biliyorsun ama bir taraftanda bize soruyorsun. Kaç yıl gezip tozup evlenince tanıyamayan insanlar varken sen nasıl tanıyıp evlilik konuşması aşamasına geçebildin.
Acele etme karar vermek için, iyi düşün. Ayrıca ailen ne diyor bu duruma?
Cevabı zaten biliyorsun, ailenin nasıl karşılayacağını da az çok tahmin ediyorsundur.Evet guvenemeiyorum haklisin ailem bilmiyorum
Tanimiyorum baska sehirdeyimdeyim gitmek istesemde ailem izin vermezAdam hırlı mi, hırsız mi, evli mi, çevresini arkadaş ortamını tanıyor musunuz?
Her ayKaç kere geldi yanına evlat.
Kaç saat kaldı yanında.Her ay
Karsi cikarlar biliyorumCevabı zaten biliyorsun, ailenin nasıl karşılayacağını da az çok tahmin ediyorsundur.
5 gun falan kaldin 1 saat gorusebildikKaç saat kaldı yanında.
Tanimiyorum baska sehirdeyimdeyim gitmek istesemde ailem izin vermez
Ayni yastayiz 24Kaç yaşında?
1 saat yeterli mi peki evlilik teklifi etmeye ...5 gun falan kaldin 1 saat gorusebildik