İnternette Tanışıp Evlenen ya da Sevgili Olanlar

Maşallah. Hakkınızda hayırlı olsun inşallah

Ben varım canım facebookda tanıştık eşimle 4 sene sevgililik hayatı geçti 4 buçuk sene üstüne evlendik❤ 8 aylık evliyiz şuanda çok şükür
Maşallah. Allah bir yastıkta kocatsın

Seni anneciğin kadir gecesi doğurmuş

Bizde eşimle instagram aracılığıyla tanıştık onun işlerini çok beğeniyordum ve iş için görüştük sonra arkadaş olduk bu vasıtayla 5 ay sonra evlendik şunu diyebilirim hiç keşkem olmadı ... sadece aynı şehirde olduğumuzdan dolayı evi filan bilinince insan daha güvende hissediyor başka şehirden olsa belki tereddüt eder korkardım ama öyle evlenipte mutlu olan tanıdıklarımda mevcut her şey kader kısmet

Maşallah. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Farklı bir bakış açısı.

facede tanistim bi sayfada 1yil konustuk bunun yarisi sevgili yarisi arkadasca 6
aylik evliyim ve cok sukur diyorum。az kukturel farklar cikiyor ama karsilikli saygi hrpsini asiyor

Maşallah hakkınızada hayırlısı olsun inşallah

Maşallah hakkınızada hayırlısı olsun inşallah

Benim tanışmam da aynen bu şekilde oldu, henüz evlenmedik ama. İnternetten tanışmaktan kastınız sosyal medyada gördüğü her kadına mesaj atan bir tipin size yürümesi ise uzak durun.
Maşallah. Hakkınızda hayırlısı olsun
İlk sayfaya güncelleme yapıp bir tık detay yazacağım.

Nişanlımla Türkiye’deki kullanım alanı “sevişecek insan arıyorum” başlığı altında değerlendirilebilecek bir appten tanıştık. Mutluyuz. :)
Nedense aklıma ekşi geldi :) Maşallah. Allah bir yastıkta kocatsın

Size özel bir soru, insan sarrafı nasıl olunur? Yani nasıl desem ben çok iyi niyetliyim. Ve herkesi kendim gibi görüyorum. Belli bi yaştan sonra nasıl uyanık olunur ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…