- 22 Eylül 2018
- 1.117
- 885
- 123
- Konu Sahibi 1111010001
-
Maşallah. Hakkınızda hayırlı olsun inşallaheğer karşınızdaki insan dürüstse bunun tanıştığınız ortamla alakası olmuyor bence. aynı iş yerinde çalışırken tanıştığım, herkesin sevip saydığı insandan büyük yara aldım.
internette tanıştığım adamla 3 senedir sevgiliyim, herşey yolunda.
mevzu denk gelmekle alakalı.
tanıştık, çarklar yerlerine güzel oturdu.
Maşallah. Allah bir yastıkta kocatsınBen varım canım facebookda tanıştık eşimle 4 sene sevgililik hayatı geçti 4 buçuk sene üstüne evlendik❤ 8 aylık evliyiz şuanda çok şükür❣
Seni anneciğin kadir gecesi doğurmuşBen de öyle evlendim. Başıma kötü bir şey gelse gelirdi galiba. Gece yarısı 3'te buluştum ilk sohbet ettik yolun ortasında ayrıldık, sonra kalktım tatile gittim 1 hafta villa kiralayıp. Bu da 2. uzun buluşma içindiBilmiyorum hiç akıl yokmuş bende 6 aydır filan tanıyordum tatile giderken. Kalben güveniyordum ona da tamamen. Ben yaptım ama okuyanlar asla asla asla yapmasın. İnsanlar kötü. Tecavüzcü, katil bile olabilirdi bu adam şimdi evliyiz ama o ayrı konu. Dikkatli olun, tanımaya çalışın öyle bir durum varsa. Görüşmeler sosyal ortamda başlasın, sürsün. :))
Maşallah. Allah bir yastıkta kocatsınBizde eşimle instagram aracılığıyla tanıştık onun işlerini çok beğeniyordum ve iş için görüştük sonra arkadaş olduk bu vasıtayla 5 ay sonra evlendik şunu diyebilirim hiç keşkem olmadı ... sadece aynı şehirde olduğumuzdan dolayı evi filan bilinince insan daha güvende hissediyor başka şehirden olsa belki tereddüt eder korkardım ama öyle evlenipte mutlu olan tanıdıklarımda mevcut her şey kader kısmet
Maşallah. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahMerhaba, ben varım, şuanki sevgilimle internetten tanıştık.
Daha önce de netten tanıştığım oldu.
Çok yakın bi arkadaşım eşiyle netten tanıştı.
Abim eşiyle netten tanıştı.
Artık netten tanışan sayısı reel'den tanışan sayısını geçti nerdeyse. mirc döneminde değiliz, buna hala soğuk bakanlar günümüze dönsün bence.
Tecavüzcü, şantajcı, katil normal hayatta da var. İyi insan nette de var. Nete de dışarda gördüğümüz insanlar giriyor, başka bir dünyadan insanlar değil.
Maşallah. Allah bir yastıkta kocatsınbenim o:)
internette tanistik, sosyal medya degil, bir muzik forumunda. tanistiktan 1 hafta sonra evleniriz biz dedik, okul bitsin askerlik bitsin is bulsun diye bekledik 6-7 sene kadar, hepsi bitince evlendik 6 yillikta evliyiz:) annemler hala bilmez internetten tanistigimi
bizim internetten tanismayla ilili yasadigimiz tek sorun onun 186 benim 150 olusum. muhtemelen sosyal bir ortamda tanissak birbirimize bu boylarla sans vermezdikonun disinda tabiki sikintilarimiz oldu ama internetten tanismis olmaktan bagimsiz sorunlarimiz oldu. herkeste yasanabilecek kaynana sikintilari vs
Farklı bir bakış açısı.Bana çok anlamsız geliyor açıkcası belli yaş üstü erkeğin işi internete kaldıysa o çer çöptür zaten.
düzgün biri olsa zaten çevresinde çoktan bulurdu yani.
o kadar kişi ondaki cevheri görememiş de rastgele internette tanıştığı birileri bulacak. hayal ürünü bunlar.
Maşallah. Allah bir yastıkta kocatsınfacede tanistim bi sayfada 1yil konustuk bunun yarisi sevgili yarisi arkadasca 6
aylik evliyim ve cok sukur diyorum。az kukturel farklar cikiyor ama karsilikli saygi hrpsini asiyor
Maşallah hakkınızada hayırlısı olsun inşallahYani tam olarak öyle değil ama arkadaşımın patronuydu. Arkadaşımın halt yemesi sonucu tel de konuştuk yaklaşık 6 ay kadar. Sonra ben tatile onun olduğu şehre geldim ve o şekilde buluştuk. 2 ay sonra da günü birlik Benim memleketime geldi.
Maşallah hakkınızada hayırlısı olsun inşallahbiz sirf iliski yasamak icin kullanilmayan, normal normal goygoy da yapilan bir uygulama uzerinden tanistik. sevgili olma niyetiyle de gorusmedik, 1.5 ay kadar da sikca gorusmemize ragmen boyle bir seyden bahsetmedik. o sirada erkek arkadasim zor zamanlar geciriyordu, benimle daha yakin olmak istedigini soylediginde de vaktini kendisine ayirmasinin daha uygun olabilecegini, bir taraftan da iliski yurutmekle kendisini yormamasi gerektigini soyleyip reddetmistim.
sonra oyle boyle rayimiza oturduk, yaklasik 8 aydir beraberiz, 4 5 aydir beraber yasiyorduk, su an kendisi askerde :) ben biriyle yuzyuze tanismadan once kendisi hakkinda fikir sahibi olmanin onemli oldugunu dusunuyorum, internet uzerinden birileriyle tanisip arkadas ya da sevgili olmaya karsi degilim.
Maşallah. Allah bir yastıkta kocatsınBen esimle sosyal medyadan tanıştım1 senelik evliyiz,sonuçta sosyal medya da da sen ben biz varız sokakta da kötü her yerde var iyi de her yerde
Maşallah. Allah bir yastıkta kocatsınBen varım, ama efenim kendisini bir ortamda görmüştüm dibim düşmüştü sonra sosyal medyadan ekledim, o beni farketmemişti ilk gördüğümde konuşmamıştık bile, yani onun için tamamen sanal gibi oldu, şehirlerde farklıydı, ah ah neler yaptım onun için şimdi evliliğimizin 1. Yılı dolacak
Maşallah. Allah bir yastıkta kocatsınIs yoğunluğu nedeniyle sosyal olamayan insanlar var birde böyle düşünün ben esimle internetten tanıştım eşim dr ben bilgisayar mühendisiyim ben kod yazmaktan o nöbetten başını kaldıramazken ancak internetten tanışabilirdik
Maşallah. Allah bir yastıkta kocatsınBen eşimle instagramdan tanıştım ve 1 yıl içinde nişan düğün yaptık ortak bir arkadaşımız vardı öyle görüp mesaj atmıştı şimdi 1 buçuk yıldır evliyiz keşke daha önceden eşimi tanısaymışım diyorum benim nasibim eşimmiş ama herkeste böyle olacak diye birşey yok dikkat etmek gerek
Maşallah. Hakkınızda hayırlısı olsunBenim tanışmam da aynen bu şekilde oldu, henüz evlenmedik ama. İnternetten tanışmaktan kastınız sosyal medyada gördüğü her kadına mesaj atan bir tipin size yürümesi ise uzak durun.
Maşallah. Hakkınızda hayırlısı olsunSosyal medyadan tanıştık ama aynı okuldaydık zaten. 2 senedir birlikteyiz. Mesafe ilişkisi olsa yapamazdım ama.
amin canim cok tesekkrlerMaşallah. Allah bir yastıkta kocatsın
Nedense aklıma ekşi geldi :) Maşallah. Allah bir yastıkta kocatsınNişanlımla Türkiye’deki kullanım alanı “sevişecek insan arıyorum” başlığı altında değerlendirilebilecek bir appten tanıştık. Mutluyuz. :)
Size özel bir soru, insan sarrafı nasıl olunur? Yani nasıl desem ben çok iyi niyetliyim. Ve herkesi kendim gibi görüyorum. Belli bi yaştan sonra nasıl uyanık olunur ki?Hayır günümüzden.
Sosyal medyadan, esas amacı tanışma olmayan sitelerden tanışanlar olduğu gibi tinder'dan bile tanışan var.
Resimlerini görüyoruz kör randevuya gitmiyoruz, sosyal medya hesaplarını inceliyoruz, ifadelerinde çelişki olup olmadığına bakıyoruz. Netten tanıştığım olduğu gibi beş-onuncu dakika engellediğim de oldu. İnsan sarrafı sayılırım. Reelde de güvenilmez insan dolu. Gözü açık biri değilseniz gerçek hayatta da sağlam ayakkabı olmayan bi tiple ilişkiye başlayabilirsiniz. İlk buluşmayı da ormanda değil diğer insanların da olduğu bi cafede filan yapıyoruz :)
Gerçek hayattan tanıştığınız erkeklerin arasında da "sırtlanlar" var, o netteki sırtlanlarla gerçekte karşılaşmayacağınızın garantisi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?