- 9 Ağustos 2017
- 192
- 165
- 103
- 36
- Konu Sahibi 1111010001
-
Onu da teklif etti ama sosyal medya kullanmıyorum :)sanalmış , reelmiş pek fark yok aslında , kötü insan her yerde var . Konuna gelincede numara vermekten ziyade fb,instagram vs gibi bir uygulamadan konuşabilirsiniz.
En son ben mesaj attım. 10 gün oldu iletişimi şak diye kesti.En son ne zaman yazdın hala cevap vermedi mi
Anlamadim
Naz yapmadım. Onunla yazıştığımızda ortak meselelerden bahsediyorduk. O biraz adım atınca ben şimdilik böyle bir şey istemediğimi belirttim. Yazışmalarımız ilerledikçe acaba aramızda bi şeyler olabilir mi diye bi düşündüm ve buraya konu açtım :) henüz tam tanımadığım birine telefon numaramı vermek istemedim. Bir de forum üzerinden mesajlaşırken güzeldi, ''sanal arkadaşlığı'' sevmiştim. Telefon numaralarını al ver yapınca işin tadı kaçar belki diye düşündüm.Bir tek bana mı fazla naz yapmışsınız gibi geldi. Çok uzatmışsınız bu kadar etkilenseydim ben verirdim numaramı sanki.
Ben internetten tanışmadım ama yalnız olsam tanışabilirdim. Tanışma şekillerine çok takılmıyorum.
Çünkü ben biraz daha tanımak istedim. forum üzerinden devam edelim, istemiyorsa sohbeti bitirebileceğimizi teklif ettim. Benimle sohbeti bitirmek istemediğini belirtti ve mesaj atmaya devam etti. Ben gayet nettim ama o saygısızmış. Maşallah size, hakkınızda hayırlısı olsun inşallahHem daha ileri gitmek istemeyip adamı reddediyorsunuz hemde hala yazıyorsunuz.niyeti ne olursa olsun talebini geri çevirmişsiniz artık ya üstünde durmayın yada sizde karşılık verin.aynısını bana yapsanız fena kalbinizi kırardım.internetten tanışan çok kişi var oyun ortamından özellikle kendimde oynadığım için biliyorum evlenip mutlu olanda oldu aldatılanda tamamen şans.benim son iki sevgilim internetten biri 2 yıl sürdü ayrıldık.şuanki sevgilimle 3.yıla giriyoruziyice düşünüp hareket edin bazı hataların telafisi olmuyor.benim çok güzel anılarımda çok pişmanlıklarımda oldu bu internetteki ex ile ilgili.şimdiki aklım olsa istemediğim şeyleri yapmak konusunda taviz vermezdim.sizde eğer forum dışı konuşmak,ilişki başlatmak istemiyorsanız karşınızdakine net olun ve taviz vermeyin.
Ay ne güzel tespit yaptın öyle :) evet aynen öyle. İkimiz de aynı sorunları yaşamışız, karakter olarak o kadar çok benziyorduk ki... ilk defa kendim gibi birine denk gelmiştim. Kendimi çok yakın hissetmiştim. Ama bu yakınlık ilk başlarda normal arkadaşça bir yakınlıktı. O, bana adım attıkça ben de daha farklı hissetmeye başladım. Neyse sanal bi arkadaşlıktı sonuçta ama ister istemez bi bağlılık olmuştu. Arkadaşlığımızı isterse bitirebileceğini ama bitirecekse de bunu belirten mesaj atmasını ona söylemiştim daha önce. Pat diye iletişimi kesmesi üzdü beni. Neyse sanal bi şeydi sonuçta.Şuan duygusal boşluktasın . Hayalindeki karakteri giydirmişsin adamın üzerine ve aslında istediğin tek şey anlaşılma duygusu
Maşallah. Allah bir yastıkta kocatsınBen de internetten tanıştım, tanıştıktan 8 ay sonra evlendim..6 buçuk aylik evliyiz..iyi ki evlenmişim, cok şanslıyım..bizimkisi muhafazakar bir evlilik sitesiydi..
Yok ekşi değil gerçekten sağa sola kaydırmalı tanışma platformu. :) Teşekkür ederimNedense aklıma ekşi geldi :) Maşallah. Allah bir yastıkta kocatsın
Anlamadım? Beyfendiyi sorduysanız bekar. Yani ben öyle biliyorum. Hayatında kimse yokmuş.Evli mi bekar mı nasıl yapıcaz bu işleri?
Hakkınızda çok iyileri olsun inşllahEvlendim bosaniyorum
Merhaba ilk sayfaya konuma güncelleme yaptım :)Konuyu açalı 1 ay olmuş Ne durumdasın
Maşallah. Allah bir yastıkta kocatsıninternetten tanistim, evli mutlu 2 cocukluyum❤ Aslinda sosyal de bi isim var ama benim önceki 2 iliskim de nettendi. Benim bir arkadasim normal hayatta tanistigi adamin yalanlarini evlendikten sonra ögrendi. Bunun tanistiginiz ortamla alakasi yok. Nasil tanisirsaniz tanisin uyanik olun. Gercekten kötü zamanlar.
Evet ya fiziksel özelliğimi sorması irite etti beni de ve şüphelendim niyetinden. Bu nedenle de telefon numaramı vermek istemedim.Guncellemenizi simdi okudum. Bu guvenmem lazim olayi nedir anlamiyorum yani internetten mesajlasiyorsun sonucta ne olunca guveneceksin mesela, neyi bekletiyorsun?
Bir de daha telefon bile alip vermemisken fiziksel ozelliklerini soran insan bana guven vermezdi acikcasi bilmiyorum cok abaza geldi gozume o ayri.
Evet aynı sorunları yaşadığımız için mesajlaşmak falan iyi gelmişti. Sizin ne oldu?Hiç görmediğin birine karşı duygusal olarak bağlanmak aynı sorunları yaşadığınız için olabilir.Ben Bir kez denedim vee husran bir daha yapmam böyle birsey büyük konuşmak istemem ama
AminHakkınızda çok iyileri olsun inşllah
Ben onun fotosunu gormemistim o beni gormustu çok ısrar etti bi şekilde kandırdı beniEvet aynı sorunları yaşadığımız için mesajlaşmak falan iyi gelmişti. Sizin ne oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?