İnternette Tanışıp Evlenen ya da Sevgili Olanlar

Maşallah. Allah bir yastıkta kocatsın

Birazdan ilk sayfaya bi tık detay yazacağım.

Faceden tanışmıştım evlenmeye 1 ay kala ayrıldık daha dün o güne geri dönsem bana selam yazdığı anda engellerdim diye düşündüm bir daha mı tövbe
İnşallah çok güzel kısmetlerin olur.

Güncellemem ilk sayfada. Konumda.

Evlenmeden once beım tanıstıgım uc kısı olmustu Ikısı sapık biri evli cıktı. Yuzyuze bulusmamıstım Allah tan evli olanı arastırarak buşmustım cunku cok suphelıydım. Sevgilisi olanlar ya da evli olanlar macera aramak ıcın ınternetten tanıma yollarına gidebiliyor. Uzulmenızı istemem.

sanalmış , reelmiş pek fark yok aslında , kötü insan her yerde var . Konuna gelincede numara vermekten ziyade fb,instagram vs gibi bir uygulamadan konuşabilirsiniz.

Peki telefon numaralarınızı vermeye nasıl karar verdiniz? İlk kim böyle bir şeyi teklif etti?

Hahaha valla bnmki tamamen verme sebebim belki fatura mi oder diye vermistim nasil bir aptal cesaretiyse cok saolu amin insallah ❤

Şuan duygusal boşluktasın . Hayalindeki karakteri giydirmişsin adamın üzerine ve aslında istediğin tek şey anlaşılma duygusu

Evlendim bosaniyorum

internetten tanistim, evli mutlu 2 cocukluyum Aslinda sosyal de bi isim var ama benim önceki 2 iliskim de nettendi. Benim bir arkadasim normal hayatta tanistigi adamin yalanlarini evlendikten sonra ögrendi. Bunun tanistiginiz ortamla alakasi yok. Nasil tanisirsaniz tanisin uyanik olun. Gercekten kötü zamanlar.

Guncellemenizi simdi okudum. Bu guvenmem lazim olayi nedir anlamiyorum yani internetten mesajlasiyorsun sonucta ne olunca guveneceksin mesela, neyi bekletiyorsun?
Bir de daha telefon bile alip vermemisken fiziksel ozelliklerini soran insan bana guven vermezdi acikcasi bilmiyorum cok abaza geldi gozume o ayri.

Hiç görmediğin birine karşı duygusal olarak bağlanmak aynı sorunları yaşadığınız için olabilir.Ben Bir kez denedim vee husran bir daha yapmam böyle birsey büyük konuşmak istemem ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…