- 22 Eylül 2018
- 1.117
- 885
- 123
- Konu Sahibi 1111010001
-
Maşallah. Allah bir yastıkta kocatsınSosyal medya erkeklerin gercek yuzlerını gostermeyıp kendilerini farklı tanıttıkları bir medya Malesef benim tanıstıgım Ikı kısı olmustu Ikısı de sapık cıkkmıstı tavsiye etmem ve bence evlilik kader esi ben lisedeki ogretmenımle evlendim yanlıs anlasılmasın liseden mezun olduktan 7 sene sonra tesaduf karsılasmamızla basladı hersey yoksa okulda o gozle bakmadım asla hıc aklıma gelmezdi mesela onla evlenecegım
Birazdan ilk sayfaya bi tık detay yazacağım.Eğer arkadaşlık ve evlilik sitelerinden tanışmayı düşünüyorsanız sakın yapmayın. Oralar tamamen sırtlan ve abaza erkek dolu. Burada kaç kişiden duydum. O sitelerden hasbel kader evlenenler fark ettiyseniz 5, 10 yıllık evli.O platformlarda insanların niyetleri ciddi iken evlenmişler. Yani önceden bu kadar çöp değilmiş. Şu an tamamen çöp..
Zaten buraya tanışma hikayelerini yazanlar çoğunlukla eski tanışanlar. Fark ettiniz mı?
Şu an o platformlar sadece cinsel amaçlar için erkekler tarafından kullanılıyor. Sorunuzdan anladığım kadarıyla siz evliliğe gidecek ciddi bir ilişki istiyorsunuz. Onu oralarda bulamazsınız. Çok imkansız..
Eskiden olsa oralarda bile düzgün insan olabilir derdim. Artık diyemiyorum. Burada çok hikaye duydum bazı üyeler yazdı. Gerçekten sosyal medya işi artık çok sakat.
Illa deneyeceğim derseniz de çok dikkatli olun. Ilk buluşmalarda elinizi bile tutturmayın. Kalabalık ortamda buluşun. Ama bence denemeyin. Ve o sitelerdeki çoğu erkek evli oluyormuş. Burada bunu çok kişi yazdı. Bu riske bence girmeyin..
Ayrıca arkadaş ortamında tanışıp sonradan sosyal medyadan eklemekle netten tanışmış olmuyorsunuz sevgili hemcinsler..o arkadaş vesilesi ile tanışma oluyor..
İnşallah çok güzel kısmetlerin olur.Faceden tanışmıştım evlenmeye 1 ay kala ayrıldık daha dün o güne geri dönsem bana selam yazdığı anda engellerdim diye düşündüm bir daha mı tövbe
Maşallah. Allah bir yastıkta kocatsınBiz nişanlımla internetten tanıştık ve bir sene sonra evlenme teklifi aldım. Genelleme yapmak çok yanlış - yani internetten tanışmak kötü, dışarda tanışmak iyi diye bir şey yok. Her yerde iyi insan da kötü insan da vardır. Her ikisinde de dikkat etmeniz, temkinli olmanız ve karşınızdaki insanı iyi değerlendirmeniz gerekiyor. Özellikle bu devirde erkeklere güvenmek daha zor dolayısıyla bir insanı hayatınıza almadan (ister internette tanışın ister dışarda) iyice tanıdığınıza emin olmalısınız.
Birazdan ilk sayfaya güncelleme yapacağım. Bir tık detay yazacağım.Merak ettim bireyle bir yerden mi tanıştınız?
Açık açık yazsanız daha iyi fikir verilirdi..
Maşallah. Allah bir yastıkta kocatsın5 bucuk yıl önce eşimle internette bir forumda tanismistik. :)
Arkadas, sevgili bulma sitesi vs degildi sadece ortak hobimizle alakali bir forumdu.
Bu sekilde evlenenler oldugu, olabildigi ne kadar gercekse, manyagin tekine denk gelme olasiliginiz da o kadar gercek tabi ki bunu unutmayin.
Evlenmeden once beım tanıstıgım uc kısı olmustu Ikısı sapık biri evli cıktı. Yuzyuze bulusmamıstım Allah tan evli olanı arastırarak buşmustım cunku cok suphelıydım. Sevgilisi olanlar ya da evli olanlar macera aramak ıcın ınternetten tanıma yollarına gidebiliyor. Uzulmenızı istemem.Merhaba güzel kadınlar,
İnternette tanışıp sevgili olan ya da evlenen var mı aranızda? Varsa, mutlu mu? Nasıl güvenip bi ilişkiye başladığını anlatabilir mi?
Gününüz güzel geçsin inşallah
Güncelleme: Merhaba güzel hanımlarİşlerimin yoğunluğu nedeniyle siteye konuyu açtıktan sonra giremedim.
Bir forumdaki yorumuma istinaden mesaj attı beyfendi. Bu şekilde site üzerinden mesajlaşmamız başladı. Benzer sorunları yaşıyorduk ve o sorunlar üzerine mesajlaşıyorduk. 1 hafta sonunda benden telefon numaramı istedi, ben de güvenimin olmadığını ve site üzerinden mesajlaşmak istediğimi ve isterse iletişimi kesebileceğimizi belirttim. 2-3 gün hiçbir şey olmamış gibi mesaj attı ve devam etmek istediğini belirtti. Onunla mesajlaşmak çok hoşuma gitmeye başladı ve kendimi çok yakın hissettim ona. Bir iki hafta sonra nasıl biri olduğumu, fiziksel özelliğimi sordu. Daha sonraki mesajlarında tekrar numaramı istedi. Onunla mesajlaşmak gerçekten çok hoşuma gidiyordu ama güvenim yoktu ve korkuyordum. Bu nedenle telefon numaramı vermedim. Güven sorunum olduğu için forum üzerindeki arkadaşlığımızı şimdilik ilerletemeyeceğimi yazdım ona. Benim fiziksel görünüşümü ve telefon numaramı(daha önce sormuştu ve hayır demiştim zaten) sorması beni şüphelendirdi. Mesaj atmayı pat diye kesti. 4 gün sonra ben ona esprili bir mesaj attım. Ve verdiği cevap ''her şeyden uzaklaşmak istedim'' oldu ve tekrar telefon numaramı istedi wp üzerindwn artık mesajlaşmak istediğini belirtti ve bu sorusuna cevap vermedim. İki üç gün daha güzelce mesajlaştık. En son ben ona mesaj attım ve yine mesaj atmayı kesti. Baktım ses yok, ben son kez mesaj attım. Neden mesaj atmayı bıraktığını, iletişimi kesmek istiyorsa bunun için neden mesaj atarak bitirmediğini ve ondan bir cevap beklemediğimi yazdım.
Bu şekilde oldu.
Arkadaşlar, bir üye bu konuyu açsa derdim ki: ''kızım salla gitsin. Tanımadığın adam için ne bu yaygara?'' :) ama öyle değilmiş... ilk defa kendime birini bu kadar yakın hissettim. Yani o kadar çok birbirimize benziyormuşuz ki... onunla değişik bir bağ kurmuştum. Aklımda ileriye dönük bir şey yoktu. Ama o adım atınca işte benim de aklıma sizler geldiniz. Acaba internet üzerinde tanışanlar nasıl yapmışlar diye :) öyle işte benim hikayem bitti.
Maşallah. Allah bir yastıkta kocatsın
Peki telefon numaralarınızı vermeye nasıl karar verdiniz? İlk kim böyle bir şeyi teklif etti?
Merhaba güzel kadınlar,
İnternette tanışıp sevgili olan ya da evlenen var mı aranızda? Varsa, mutlu mu? Nasıl güvenip bi ilişkiye başladığını anlatabilir mi?
Güncelleme: Merhaba güzel hanımlarİşlerimin yoğunluğu nedeniyle siteye konuyu açtıktan sonra giremedim.
Bir forumdaki yorumuma istinaden mesaj attı beyfendi. Bu şekilde site üzerinden mesajlaşmamız başladı. Benzer sorunları yaşıyorduk ve o sorunlar üzerine mesajlaşıyorduk. 1 hafta sonunda benden telefon numaramı istedi, ben de güvenimin olmadığını ve site üzerinden mesajlaşmak istediğimi ve isterse iletişimi kesebileceğimizi belirttim. 2-3 gün hiçbir şey olmamış gibi mesaj attı ve devam etmek istediğini belirtti. Onunla mesajlaşmak çok hoşuma gitmeye başladı ve kendimi çok yakın hissettim ona. Bir iki hafta sonra nasıl biri olduğumu, fiziksel özelliğimi sordu. Daha sonraki mesajlarında tekrar numaramı istedi. Onunla mesajlaşmak gerçekten çok hoşuma gidiyordu ama güvenim yoktu ve korkuyordum. Bu nedenle telefon numaramı vermedim. Güven sorunum olduğu için forum üzerindeki arkadaşlığımızı şimdilik ilerletemeyeceğimi yazdım ona. Benim fiziksel görünüşümü ve telefon numaramı(daha önce sormuştu ve hayır demiştim zaten) sorması beni şüphelendirdi. Mesaj atmayı pat diye kesti. 4 gün sonra ben ona esprili bir mesaj attım. Ve verdiği cevap ''her şeyden uzaklaşmak istedim'' oldu ve tekrar telefon numaramı istedi wp üzerindwn artık mesajlaşmak istediğini belirtti ve bu sorusuna cevap vermedim. İki üç gün daha güzelce mesajlaştık. En son ben ona mesaj attım ve yine mesaj atmayı kesti. Baktım ses yok, ben son kez mesaj attım. Neden mesaj atmayı bıraktığını, iletişimi kesmek istiyorsa bunun için neden mesaj atarak bitirmediğini ve ondan bir cevap beklemediğimi yazdım.
Bu şekilde oldu.
Arkadaşlar, bir üye bu konuyu açsa derdim ki: ''kızım salla gitsin. Tanımadığın adam için ne bu yaygara?'' :) ama öyle değilmiş... ilk defa kendime birini bu kadar yakın hissettim. Yani o kadar çok birbirimize benziyormuşuz ki... onunla değişik bir bağ kurmuştum. Aklımda ileriye dönük bir şey yoktu. Ama o adım atınca işte benim de aklıma sizler geldiniz. Acaba internet üzerinde tanışanlar nasıl yapmışlar diye :) öyle işte benim hikayem bitti.
Evlendim bosaniyorumMerhaba güzel kadınlar,
Bu şekilde oldu.
Size özel bir soru, insan sarrafı nasıl olunur? Yani nasıl desem ben çok iyi niyetliyim. Ve herkesi kendim gibi görüyorum. Belli bi yaştan sonra nasıl uyanık olunur ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?