İnternette tanıştığım çocuğun amacını nasıl anlayabilirim :/

Cicek Kiz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2018
7.175
21.636
348
Merhaba kızlar internette bir çocukla tanıştım. 2-3 aydır konuşuyoruz. İlk eklediği zaman biraz ısrarcı diye kızıp, yazmamıştım. Sonra bu açıklama yaptı bana. 1 hafta sonra yazdım konuşmaya devam ettik. Birbirimizi tanımaya çalışıyorduk. İşlerin iyi olacağını düşünüyordu. Ama pandemi dolayısıyla işyerini yine açamadı.
Bu olaydan önce aramız çok iyiydi. Gece sabahlara kadar konuşuyorduk. Yaşadığım şehire gelecekti. Sürekli bunu söylüyorduk. Konuşuyorduk. Ama morali bozuk şu aralar sanırım. Arkadaş gibi davranmaya başladı. Uzak gibi. Ama derdini paylaşıyor hala. Bugün de Cem Adrian ın ben seni çok sevdim şarkısını paylaştı
Birine mi değil mi anlayamıyorum. Önceden aşk acısı çekiyor gibi değildi. Müsait olduğu zamanlarda yazıyor, merak ediyor beni.
Amacı ne sizce? O şarkıyı paylaştığından sonra tavrım nasıl olmalı? Can sıkıntısının asıl sebebini nasıl anlayabilirim? Yardımcı olur musunuz

Ahh şu gençler,ahh şu yeni nesil,ahh şu sosyal medyadaki herşeye anlam yüklemeye çalışan dimalar..

Can sıkıntının asıl sebebi nedir? Diye sorarak. Aslında çok basit.

Açık açık sormaktan başka birşey gelmiyor aklıma, arada mesafe de var nasıl anlayacaksın ki... sor gitsin merak ettigin ne varsa, nesi yanlış bunun?? Ille çetrefilli şeyler mi lazım.

Açık açık sormaktan başka birşey gelmiyor aklıma, arada mesafe de var nasıl anlayacaksın ki... sor gitsin merak ettigin ne varsa, nesi yanlış bunun?? Ille çetrefilli şeyler mi lazım.
Eğer o anlamlar yüklemediyse, ya da aşk acısı çekiyorsa rezil olursam diye korkuyorum

Ya gençler televizyon izlemiyor musunuz?Su internetten tanistiginiz insanlardan uzak durun ne kadar taniyorsunuz bekli adi bile size soylediginden farkli kadin taciri mi uyusturucu saticisi mi katil mi nasil guvenebilirsiniz ki...
Kardesim karismak haddim degil ama bence sen buna daha fazla baglanmadan seni oyalamasina izin vermeden kosarak uzaklas yasiniz genc anladigim kadariyla karsiniza kimler kimler cikar daha

Yani şu durumdan daha sıkıntılı bir duruma düşeceğinizi sanmıyorum. Yorar insanı. Net dümdüz olmak inanın daha kolay ve daha yaşanılır.
Haklısınız. İçim içimi yiyeceğine gerçeği öğreneyim en azından

Felaket tellalı gibi olcak ama internetten tanışıp başına çok kötü işler gelmiş bir sürü insan var. Ne gerek var ki

Yok eminim. O konuda hiçbir sorun yok merak etmeyin. Teşekkür ederim uyarınız için

Felaket tellalı gibi olcak ama internetten tanışıp başına çok kötü işler gelmiş bir sürü insan var. Ne gerek var ki
Ama kimliği doğru. Teyit edebileceğim çok yer oldu. Kimlik konusunda bir sıkıntı yok. Sorunum onun beni nereye koyduğu

O halde yetişkin bireyler gibi davran ve kendisine sor.hem daha az yorulursun hem de bu kadar kaygilanmazsin.Suphe ve belirsizlik çürütür insanı..:)
Çok anlam yüklemiş gibi gözükürüm diye korktum. Sormak istemiştim bu yol mantıklı mı diye. Ama mantıklıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…