Ahh şu gençler,ahh şu yeni nesil,ahh şu sosyal medyadaki herşeye anlam yüklemeye çalışan dimalar..Merhaba kızlarinternette bir çocukla tanıştım. 2-3 aydır konuşuyoruz. İlk eklediği zaman biraz ısrarcı diye kızıp, yazmamıştım. Sonra bu açıklama yaptı bana. 1 hafta sonra yazdım konuşmaya devam ettik. Birbirimizi tanımaya çalışıyorduk. İşlerin iyi olacağını düşünüyordu. Ama pandemi dolayısıyla işyerini yine açamadı.
Bu olaydan önce aramız çok iyiydi. Gece sabahlara kadar konuşuyorduk. Yaşadığım şehire gelecekti. Sürekli bunu söylüyorduk. Konuşuyorduk. Ama morali bozuk şu aralar sanırım. Arkadaş gibi davranmaya başladı. Uzak gibi. Ama derdini paylaşıyor hala. Bugün de Cem Adrian ın ben seni çok sevdim şarkısını paylaştı
Birine mi değil mi anlayamıyorum. Önceden aşk acısı çekiyor gibi değildi. Müsait olduğu zamanlarda yazıyor, merak ediyor beni.
Amacı ne sizce? O şarkıyı paylaştığından sonra tavrım nasıl olmalı? Can sıkıntısının asıl sebebini nasıl anlayabilirim? Yardımcı olur musunuz
Kız bunlar hep vardıAhh şu gençler,ahh şu yeni nesil,ahh şu sosyal medyadaki herşeye anlam yüklemeye çalışan dimalar..
Eğer o anlamlar yüklemediyse, ya da aşk acısı çekiyorsa rezil olursam diye korkuyorumAçık açık sormaktan başka birşey gelmiyor aklıma, arada mesafe de var nasıl anlayacaksın ki... sor gitsin merak ettigin ne varsa, nesi yanlış bunun?? Ille çetrefilli şeyler mi lazım.
Ama rezil olursam, tek taraflı anlam yüklediysem diye korkuyorumCan sıkıntının asıl sebebi nedir? Diye sorarak. Aslında çok basit.
Yaşım küçük değil, ergen falan da değilimAhh şu gençler,ahh şu yeni nesil,ahh şu sosyal medyadaki herşeye anlam yüklemeye çalışan dimalar..
Kaç yaşındasınız?Yaşım küçük değil, ergen falan da değilim
Hayırdır geçen şu şu şarkıyı dinliyordun fln diye girsen konuya, belki bahseder.Eğer o anlamlar yüklemediyse, ya da aşk acısı çekiyorsa rezil olursam diye korkuyorum
Yani şu durumdan daha sıkıntılı bir duruma düşeceğinizi sanmıyorum. Yorar insanı. Net dümdüz olmak inanın daha kolay ve daha yaşanılır.Ama rezil olursam, tek taraflı anlam yüklediysem diye korkuyorum
Evet böyle olabilir ya. Hani direkt sormaktansa böylesi daha mantıklıHayırdır geçen şu şu şarkıyı dinliyordun fln diye girsen konuya, belki bahseder.
Haklısınız. İçim içimi yiyeceğine gerçeği öğreneyim en azındanYani şu durumdan daha sıkıntılı bir duruma düşeceğinizi sanmıyorum. Yorar insanı. Net dümdüz olmak inanın daha kolay ve daha yaşanılır.
Felaket tellalı gibi olcak ama internetten tanışıp başına çok kötü işler gelmiş bir sürü insan var. Ne gerek var kiMerhaba kızlarinternette bir çocukla tanıştım. 2-3 aydır konuşuyoruz. İlk eklediği zaman biraz ısrarcı diye kızıp, yazmamıştım. Sonra bu açıklama yaptı bana. 1 hafta sonra yazdım konuşmaya devam ettik. Birbirimizi tanımaya çalışıyorduk. İşlerin iyi olacağını düşünüyordu. Ama pandemi dolayısıyla işyerini yine açamadı.
Bu olaydan önce aramız çok iyiydi. Gece sabahlara kadar konuşuyorduk. Yaşadığım şehire gelecekti. Sürekli bunu söylüyorduk. Konuşuyorduk. Ama morali bozuk şu aralar sanırım. Arkadaş gibi davranmaya başladı. Uzak gibi. Ama derdini paylaşıyor hala. Bugün de Cem Adrian ın ben seni çok sevdim şarkısını paylaştı
Birine mi değil mi anlayamıyorum. Önceden aşk acısı çekiyor gibi değildi. Müsait olduğu zamanlarda yazıyor, merak ediyor beni.
Amacı ne sizce? O şarkıyı paylaştığından sonra tavrım nasıl olmalı? Can sıkıntısının asıl sebebini nasıl anlayabilirim? Yardımcı olur musunuz
O halde yetişkin bireyler gibi davran ve kendisine sor.hem daha az yorulursun hem de bu kadar kaygilanmazsin.Suphe ve belirsizlik çürütür insanı..:)Yaşım küçük değil, ergen falan da değilim
Yok eminim. O konuda hiçbir sorun yok merak etmeyin. Teşekkür ederim uyarınız içinYa gençler televizyon izlemiyor musunuz?Su internetten tanistiginiz insanlardan uzak durun ne kadar taniyorsunuz bekli adi bile size soylediginden farkli kadin taciri mi uyusturucu saticisi mi katil mi nasil guvenebilirsiniz ki...
Kardesim karismak haddim degil ama bence sen buna daha fazla baglanmadan seni oyalamasina izin vermeden kosarak uzaklas yasiniz genc anladigim kadariyla karsiniza kimler kimler cikar daha
Ama kimliği doğru. Teyit edebileceğim çok yer oldu. Kimlik konusunda bir sıkıntı yok. Sorunum onun beni nereye koyduğuFelaket tellalı gibi olcak ama internetten tanışıp başına çok kötü işler gelmiş bir sürü insan var. Ne gerek var ki
Kendisine sorsaniz daha çabuk ogrenirsinizAma kimliği doğru. Teyit edebileceğim çok yer oldu. Kimlik konusunda bir sıkıntı yok. Sorunum onun beni nereye koyduğu
Çok anlam yüklemiş gibi gözükürüm diye korktum. Sormak istemiştim bu yol mantıklı mı diye. Ama mantıklıymışO halde yetişkin bireyler gibi davran ve kendisine sor.hem daha az yorulursun hem de bu kadar kaygilanmazsin.Suphe ve belirsizlik çürütür insanı..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?