- 21 Temmuz 2018
- 7.175
- 21.636
- 348
Tabi adama gidip, hayatının neresindeyim diye sorayımKendisine sorsaniz daha çabuk ogrenirsiniz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi adama gidip, hayatının neresindeyim diye sorayımKendisine sorsaniz daha çabuk ogrenirsiniz![]()
Ay sakın yapmayın bence. İnternet flörtüymüşsünüz ortada bir şey yok yani, flörtken insanın kimseye verilmiş sözü de olmuyor. Muhtemelen şarkı başkası için diye düşündüm, belki öylesine paylaşmış da olabilir yani illa her zaman birilerine gönderme olacak diye bir şey yok.Tabi adama gidip, hayatının neresindeyim diye sorayım![]()
Yok yok yapar mıyım ya. O şuan bana sorsa soğurdum meselaAy sakın yapmayın bence. İnternet flörtüymüşsünüz ortada bir şey yok yani, flörtken insanın kimseye verilmiş sözü de olmuyor. Muhtemelen şarkı başkası için diye düşündüm, belki öylesine paylaşmış da olabilir yani illa her zaman birilerine gönderme olacak diye bir şey yok.
Bence çok takmayın ya, bazı şeyleri yüz yüze gelmeden anlayamazsınız. Şehirler de farklıymış ben olsam aklımdan tamamen silerdim açıkçası, sizin bileceğiniz iş tabii. İnternetten görüşülünce araya çok kolay soğukluk girebiliyor.Yok yok yapar mıyım ya. O şuan bana sorsa soğurdum meselainşallah öylesine, canı sıkkın olduğu içindir. İş konusu 1 yıldır sıkıntılı çünkü. Haziran'da olacağını düşünüyordu. Zaman da lazım sanırım anlamam için
![]()
yaşım var demişsiniz, yaşınız varsa karşı tarafında vardır. ciddi niyeti olan seven adam 4 aydır boş durmuz. görmeye gelir bi çaba sarfeder. tahminim ce sadece ilişki için biraraya gelenlerden olmak istedi olamadı. iyi arkadaş oldunuz . öylece kaldı kimede yok galiba. ben konuşun mama kısmetlerinize de kapatmayın, niyeti olan 4 ay boş boş beklemez. 4 aydır görmeye bile gelememişYok yok yapar mıyım ya. O şuan bana sorsa soğurdum meselainşallah öylesine, canı sıkkın olduğu içindir. İş konusu 1 yıldır sıkıntılı çünkü. Haziran'da olacağını düşünüyordu. Zaman da lazım sanırım anlamam için
![]()
Oyy öyle mi sizceCem Adrian dinleyen ask acısı duragina ugramıstır delikannlii.
Kim dinletiyor sana bu parcalarii![]()
Kesinlikle. Yani yüz yüze gelmeden bişeyler oturamadı çünkü daha. Haklısınız o yüzden. Silmem en doğrusu sanırımBence çok takmayın ya, bazı şeyleri yüz yüze gelmeden anlayamazsınız. Şehirler de farklıymış ben olsam aklımdan tamamen silerdim açıkçası, sizin bileceğiniz iş tabii. İnternetten görüşülünce araya çok kolay soğukluk girebiliyor.
Gelemedi. Pandemi vardı. Daha yeni yeni rahatladı pandeminin şartları :/ ama haklısınız bu şekilde de olmuyo yaniyaşım var demişsiniz, yaşınız varsa karşı tarafında vardır. ciddi niyeti olan seven adam 4 aydır boş durmuz. görmeye gelir bi çaba sarfeder. tahminim ce sadece ilişki için biraraya gelenlerden olmak istedi olamadı. iyi arkadaş oldunuz . öylece kaldı kimede yok galiba. ben konuşun mama kısmetlerinize de kapatmayın, niyeti olan 4 ay boş boş beklemez. 4 aydır görmeye bile gelememiş
Başka çarem kalmadı. Evet ben bağlandımSiz sanki ona biraz bağlanmış gibisiniz. Bence sizde boşvermişliğe bi getirin bakalım tavrı ne olacak. Eğer hiç farkına varmazsa sizde ki tavrın, demek ki fark ettiğiniz şekilde bi durum vardır
Değil miYüz yüze geldiğimiz insanların niyetini zor anlıyoruz :))
Yok yaşadığınızı paylaşmanız örnek oluyor. Tabi her ilişki farklı olur ama tanımıyoruz sonuçta. Ve ara sıra gördüğümüz bi insanı tanımak daha da zor. Bende hep karşıydım ama içinde buldum kendimiKizanlar olacak ama sosyal medya iliskilerine karsiyim.kendimde yasadim o yuzden biliyorum kesinlikle saglikli bir iliski degil.sizde tanimadiginiz adamin yaptiklarina cokta anlam yuklemeyin
Cem Adrian dinlerken nedence icim acıyor benim..Oyy öyle mi sizce![]()
Ya evet, o şarkısını söyleyip geçiyor, olan biz dinleyiciye oluyor. Bende hiç dinlemem o yüzden modum düşüyo diyeCem Adrian dinlerken nedence icim acıyor benim..
Ask acısı cekiyorum resmenOysa adam suan karsi koltukta dizisini izliyor
![]()
gelen gelir merak etmeyin , bahanesi o . seven isteyen adam farklı oluyor. evli bile olabilirGelemedi. Pandemi vardı. Daha yeni yeni rahatladı pandeminin şartları :/ ama haklısınız bu şekilde de olmuyo yani
Allah korusun yagelen gelir merak etmeyin , bahanesi o . seven isteyen adam farklı oluyor. evli bile olabilir
Ne olduğumuz belli değil çünküAcik açık soru soramadiginiz herkesten uzak durun