Teşekürler, ama insanin aklinin ucundan geçmiyor ne yazik ki.İyice tanımadan, araştırmadan, kim olduğunu tam anlamıyla bilmeden konusmayacağız. Ama bazen başa gelebiliyor işte Allah korusun böylelerinden. Geçmiş olsun. Kötü bir tecrübe olmuş senin için.
Böyle yüzlerce konu var herkesin başına gelebilir. Çok öteye gitmemişsiniz şükür. Bir daha böyle birşey yaşamamaya dikkat edin.Teşekürler, ama insanin aklinin ucundan geçmiyor ne yazik ki.
Haklisiniz ama şaşırdığım bir konu da bu kişinin meb de ogretmen olması. Rezil etmek istiyorum ama başıma bela acilir mi diye korkuyorum.Sanal ortamda rastgele bulduğunuz birinin size yalan söylemesi saşırılacak bir şey değil zaten. Yalana en müsait bir ortamda tanışmışsınız. Daha doğrusu tanışamamışsınız.
Burdaki üyelerin dahi cinsiyetinden emin değiliz dimi. Neticede görmedik.
İnce bir çizgi sanki. Etsen bir dert etmesen için içini yiyecek.Haklisiniz ama şaşırdığım bir konu da bu kişinin meb de ogretmen olması. Rezil etmek istiyorum ama başıma bela acilir mi diye korkuyorum.
Dediginiz gibi iyi ki ileri bir şey olmadı. Herkesin dikkatli olması gerekiyor. Kadın erkek farketmiyor. Herkes bekar gibi hareket ediyor sanal ortamda. Sanırım eşinin de haberi var ve bu beni daha da sinirlendirdi. Amaçları neydi merak ettim gerçekten.Böyle yüzlerce konu var herkesin başına gelebilir. Çok öteye gitmemişsiniz şükür. Bir daha böyle birşey yaşamamaya dikkat edin.
Nasıl yani haberi var?Dediginiz gibi iyi ki ileri bir şey olmadı. Herkesin dikkatli olması gerekiyor. Kadın erkek farketmiyor. Herkes bekar gibi hareket ediyor sanal ortamda. Sanırım eşinin de haberi var ve bu beni daha da sinirlendirdi. Amaçları neydi merak ettim gerçekten.
Yok artık. Ayol çete olmasın bunlarDediginiz gibi iyi ki ileri bir şey olmadı. Herkesin dikkatli olması gerekiyor. Kadın erkek farketmiyor. Herkes bekar gibi hareket ediyor sanal ortamda. Sanırım eşinin de haberi var ve bu beni daha da sinirlendirdi. Amaçları neydi merak ettim gerçekten.
Çünkü beni rahatça sosyal medya hesaplarina ekleyebildi. Orada da bekar gibi görünüyor. Ama çevresi ekli. Vs vs. Anladığım kadarıyla grup cinsel ilişki için gibi geldi ne yazık ki.Nasıl yani haberi var?
Her şey olabilirYok artık. Ayol çete olmasın bunlar
Engelleyin ikisinide. tanıdığınız varsa okuldan falan çaktırmadan bir araştırma yapın. Ama konuyu uzatmayın bence.Her şey olabilir
Okulundan tanidigim kimse yok. Ekli değil zaten şu an.Engelleyin ikisinide. tanıdığınız varsa okuldan falan çaktırmadan bir araştırma yapın. Ama konuyu uzatmayın bence.
Anaaa tövbe ucuz yırtmışın o zamanÇünkü beni rahatça sosyal medya hesaplarina ekleyebildi. Orada da bekar gibi görünüyor. Ama çevresi ekli. Vs vs. Anladığım kadarıyla grup cinsel ilişki için gibi geldi ne yazık ki.
Gerçekten öyleAnaaa tövbe ucuz yırtmışın o zaman
Karısıyla tanışmadığım evli arkadaşlarım var (flört vs değil tabii ki, arkadaş). Hepsinin de sosyal medyasında varım, birbirimizin fotoğraflarını beğeniriz, mesajlaşırız, yorumlaşırız vs.Çünkü beni rahatça sosyal medya hesaplarina ekleyebildi. Orada da bekar gibi görünüyor. Ama çevresi ekli. Vs vs. Anladığım kadarıyla grup cinsel ilişki için gibi geldi ne yazık ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?