İnternette tanıştığım kişi evli çıktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaş seni evli olarak kabul edecek birini bul kendine ne halt ediyosanız edin bari, insanları bu haltı yerken bide kandırmak ne ya.

Gözün gördüğüne güvenemezken sanal?
Ben mi fazla pimpirikliyim bu konuda bilmiyorum.
Sanal hayatlarda doğru söyleyecek, iyi niyet taşıyacak karşı cins.
Ütopik geliyor fazlasıyla.
İyiki etkilenmemişsiniz ozaman.

Bütün mesajları okudum herhalde ama anlamadım bu kanıya nasıl vardığınızı. Çok net bir şey yazmamışsjniz çünküm. Ne gördünüz ki evli olduğunu düşündürecek merak ettim? Ayrıca internetten tanisilan kişiyle uzun süre sohbet edip, iyice tanımadan görüşülmesine karşıyım kesinlikle. Etraf sapık manyak kaynıyor aman dikkat edin

zaten isi duygusala baglamadan emin olmak lazim..mesela adam evide goruntulu konusmuyorsa telefonlarina cikmiyorsa yazmiyorsa yazabilecegi her an, suphelenmen gereken bir durum zaten.

esininde haberi varsa belki trio yapma derdindeydiler

İyice tanımadan, araştırmadan, kim olduğunu tam anlamıyla bilmeden konusmayacağız. Ama bazen başa gelebiliyor işte Allah korusun böylelerinden. Geçmiş olsun. Kötü bir tecrübe olmuş senin için.
Buluşmuşsunda allah korumuş be kuzum neler geliyor insanların başına

Normal mi de takmayalım, sonları belli öylelerinin.

Nasıl yani? Grup sex için birilerini arayan evli çiftler mi gerçekten?
Yok alakası yok. Erkek yasak aşk yaşıyor kısa süreli eşi evde olaylarla alakası yok. Ilişki kurduğu kadın evli de olabiliyor, kadının eşininde haberi yok.

Nickini söylesen benim eski ko
Nickini söylesen benim eski kocam bile çıkabilir şaşırmam

Napıcaz internetten tanışıp araştırmadan buluşmayacağız kimseyle. Ortalık böyle insan dolu herkesi değiştiremeyeceğimize göre kendimizi kendimiz koruyacağız.
Hiç araştırmadım araştıramam da evli çıkarsa güle güle derim bitti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…