- 19 Kasım 2018
- 1.802
- 1.432
- 83
Buluşmuşsunda allah korumuş be kuzum neler geliyor insanların başınaİyice tanımadan, araştırmadan, kim olduğunu tam anlamıyla bilmeden konusmayacağız. Ama bazen başa gelebiliyor işte Allah korusun böylelerinden. Geçmiş olsun. Kötü bir tecrübe olmuş senin için.
Nasıl yani? Grup sex için birilerini arayan evli çiftler mi gerçekten?
[/QUOT
Ne taktiniz bu grup sekse!!!
Yok alakası yok. Erkek yasak aşk yaşıyor kısa süreli eşi evde olaylarla alakası yok. Ilişki kurduğu kadın evli de olabiliyor, kadının eşininde haberi yok.Nasıl yani? Grup sex için birilerini arayan evli çiftler mi gerçekten?
Nickini söylesen benim eski kocam bile çıkabilirBirkaç ay önce biriyle internette tanışıp buluşmuştum. Sadece 1 kere buluşup 1 hafta da wp muhabbeti yaptık. Ama etkilenmedigim için devami gelmedi. Yakın zamanlarda internet hesaplarına ve google'dan ismini aratıp bakinca bir şeyler gördüm. Sosyal medya hesaplarinda kendini pek belli etmiyordu ama sanirim bu kişi evliydi. Yani yanlış anlama ihtimalim pek yok gibi. Evli gibi takilmiyor ama bir şeyler apaçık evli olduğunu gösteriyor. Eşini de bulamadim, kim olduğunu bir türlü anlayamadim ama moralim bozuldu. Resmen aptal yerine koyulmak bu. Bu gibi insanlardan kendimizi veya cocuklariniz varsa onları nasıl koruyacağız? Kadınlar da erkekler de evli olduğunu gizleyebilirler. Herkes için bu geçerli.
Ehem bunu saymasak... Ben görüntülü konuşmayı hiç sevmem, hiç aramam, görüntülü arayanı da açmam sevgilim de olsa. Valla evli değilimmesela adam evide goruntulu konusmuyorsa
Seni mi kircamEhem bunu saymasak... Ben görüntülü konuşmayı hiç sevmem, hiç aramam, görüntülü arayanı da açmam sevgilim de olsa. Valla evli değilimNolur bunu kriterlerden çıkaralım
Hiç araştırmadım araştıramam da evli çıkarsa güle güle derim bittiNapıcaz internetten tanışıp araştırmadan buluşmayacağız kimseyle. Ortalık böyle insan dolu herkesi değiştiremeyeceğimize göre kendimizi kendimiz koruyacağız.
Ilk deneyimim olucak bende arıyorum bir bayan arıyorum eşimle birkikte 3lu yapmak icinNasıl yani? Grup sex için birilerini arayan evli çiftler mi gerçekten?
Şaka mısın sen?Ilk deneyimim olucak bende arıyorum bir bayan arıyorum eşimle birkikte 3lu yapmak icin
Ar namus kalmamış bu kadar küçülebilinirdi ancakIlk deneyimim olucak bende arıyorum bir bayan arıyorum eşimle birkikte 3lu yapmak icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?