- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.251
- 548
Sanal ortamda rastgele bulduğunuz birinin size yalan söylemesi saşırılacak bir şey değil zaten. Yalana en müsait bir ortamda tanışmışsınız. Daha doğrusu tanışamamışsınız.
Burdaki üyelerin dahi cinsiyetinden emin değiliz dimi. Neticede görmedik.
Sanal ortamda rastgele bulduğunuz birinin size yalan söylemesi saşırılacak bir şey değil zaten. Yalana en müsait bir ortamda tanışmışsınız. Daha doğrusu tanışamamışsınız.
Burdaki üyelerin dahi cinsiyetinden emin değiliz dimi. Neticede görmedik.
Eşimin sosyal medyasında kimin ekli olduğu ayrıntısına hiç bakmadım desem? İkimizin fotoğrafı da hiç yoktur ayrica hesaplarında.Çünkü beni rahatça sosyal medya hesaplarina ekleyebildi. Orada da bekar gibi görünüyor. Ama çevresi ekli. Vs vs. Anladığım kadarıyla grup cinsel ilişki için gibi geldi ne yazık ki.
Ay hakikaten ya. Bazıları o kadar erkek savunucusu kierkek üye var mi ?
erkekler ne yapsin bizim anneleri hakkinda dedikodularimizi dertlerimizi uzuntulerimizi
zaten sorunun asil kaynagi onlar
biraz dusundum de hakli olabilirsin
bazi uyelerin , bir kadina yakismayacak sekilde erkegi savunup hemcinsini elestirmesini ataerkil duzende yetiştirilişine yormustum. belki de erkek uyeler.
seytan bu erkekler
yani internetten birile görüşmek sıkıntı zaten reel gibi her türlüsü var ve reelden daha çok gizleyebilirler herşeyiBirkaç ay önce biriyle internette tanışıp buluşmuştum. Sadece 1 kere buluşup 1 hafta da wp muhabbeti yaptık. Ama etkilenmedigim için devami gelmedi. Yakın zamanlarda internet hesaplarına ve google'dan ismini aratıp bakinca bir şeyler gördüm. Sosyal medya hesaplarinda kendini pek belli etmiyordu ama sanirim bu kişi evliydi. Yani yanlış anlama ihtimalim pek yok gibi. Evli gibi takilmiyor ama bir şeyler apaçık evli olduğunu gösteriyor. Eşini de bulamadim, kim olduğunu bir türlü anlayamadim ama moralim bozuldu. Resmen aptal yerine koyulmak bu. Bu gibi insanlardan kendimizi veya cocuklariniz varsa onları nasıl koruyacağız? Kadınlar da erkekler de evli olduğunu gizleyebilirler. Herkes için bu geçerli.
Teşekürler, ama insanin aklinin ucundan geçmiyor ne yazik ki.
Nasıl yani? Grup sex için birilerini arayan evli çiftler mi gerçekten?Uzaktan tanıdığımız ama çevremize yaklastirmadigimiz eski arkadaşlarımız var böyle mecburen selam veriyoruz bu kişilere. Bunlar internetten birilerine yazıyorlar sadece cinsellik takılmaca sonra başka biri. Üstelik çocuklu insanlar. Eşleri de çeşitli nedenlerden ayrılamıyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?