İnternette tanıştığım kişi evli çıktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Napıcaz internetten tanışıp araştırmadan buluşmayacağız kimseyle. Ortalık böyle insan dolu herkesi değiştiremeyeceğimize göre kendimizi kendimiz koruyacağız.

erkek üye var mi ?
erkekler ne yapsin bizim anneleri hakkinda dedikodularimizi dertlerimizi uzuntulerimizi
zaten sorunun asil kaynagi onlar

biraz dusundum de hakli olabilirsin
bazi uyelerin , bir kadina yakismayacak sekilde erkegi savunup hemcinsini elestirmesini ataerkil duzende yetiştirilişine yormustum. belki de erkek uyeler.

seytan bu erkekler

erkek üye var mi ?
erkekler ne yapsin bizim anneleri hakkinda dedikodularimizi dertlerimizi uzuntulerimizi
zaten sorunun asil kaynagi onlar

biraz dusundum de hakli olabilirsin
bazi uyelerin , bir kadina yakismayacak sekilde erkegi savunup hemcinsini elestirmesini ataerkil duzende yetiştirilişine yormustum. belki de erkek uyeler.

seytan bu erkekler

Internettten tanışma olayını da hiç anlayamadim hiç tanimadiginiz bir adam gene evli çıktığına dua edin kaçakçı bağımlı kadın saticisi olup basiniza daha da bela olabilirdi siz kendinizi sorgulayin birazda üstelik numaranizida vermissiniz

Zaten hoslanmamissiniz niye rezil etme çabanız anlayamadim sizde 3 günlük adama guvenmeseydiniz

Çünkü beni rahatça sosyal medya hesaplarina ekleyebildi. Orada da bekar gibi görünüyor. Ama çevresi ekli. Vs vs. Anladığım kadarıyla grup cinsel ilişki için gibi geldi ne yazık ki.
Eşimin sosyal medyasında kimin ekli olduğu ayrıntısına hiç bakmadım desem? İkimizin fotoğrafı da hiç yoktur ayrica hesaplarında.

Sırf bu ikisinden böyle bir çıkarım yapmanız doğru değil. Eşinin haberi olmayabilir yani.

Ay hakikaten ya. Bazıları o kadar erkek savunucusu ki
Gerçekten erkek olabilirler.

Ama bi de şöyle bi durum var. Eminim ki bir erkek bile kendini; bir kadının bir erkeği savunması kadar ateşli ve ısrarlı savunamaz.

Işe bir de ordan bakmak lazım

yani internetten birile görüşmek sıkıntı zaten reel gibi her türlüsü var ve reelden daha çok gizleyebilirler herşeyi

Kendinizi ve çocuklarınızı internetten birisiyle tanışmayarak flortlesmeyerek koruyacaksınız. Internet tanışmaları malesef böyle. Tanışıp evlenenlerde boşanıyor
Ha simdi burda var 10 senedir evli olanlar internetten tanisipta. Ama istisnalar kaideyi bozmaz. Gecmis olsun. Bi daha dikkatli olun.

Reactions: 000
Teşekürler, ama insanin aklinin ucundan geçmiyor ne yazik ki.

Niye geçmiyor? Geçmeli tabiki...İnternetten tanısıyorsun, kimin nesi belli değil, tanısmadan once bu bahsettiğin araştırmayı yapmadan buluşuyorsun...
Benim şahsen ilk sorduğum soru evli misin olur netten tanışsam...Çünkü çok erkek var evli olup muhabbet arayan...Hatta sorunca evet ama engel mi bu diyen de çok var..

Kendini ve cocuklarını nasıl koruyacagın belli yani, mağdur değil tedbirsizsin

Ohoo sosyal medyada o kadar çok var ki bunlardan... bekarken benim de başıma birkaç kere gelmişti. Ben Eşimle de sosyal medyadan tanıştım; ama tamamen şans binde bir gibi birşey internetten gerçekten dürüst birini bulmak, %90 ı yalancı çünkü ve evet bekarım diyip evli çıkan da çoğunlukta.. bu tiplerin amaçlarını da anlamak zor değil zaten.

Üzücü olmuş sizin için.

Bundan sonra daha dikkatli olursunuz.

Geçmiş olsun.

Karısına yazık bu tiplerin.Boşanmaz da bunlar konfor alanından çıkmamak için , ezik oğlu ezikler.Öyle evli evli flört etmeye çalışır onu da beceremezler.Horoz ölür gözü çöplükte kalır misali.

Uzaktan tanıdığımız ama çevremize yaklastirmadigimiz eski arkadaşlarımız var böyle mecburen selam veriyoruz bu kişilere. Bunlar internetten birilerine yazıyorlar sadece cinsellik takılmaca sonra başka biri. Üstelik çocuklu insanlar. Eşleri de çeşitli nedenlerden ayrılamıyor sanırım

Nasıl yani? Grup sex için birilerini arayan evli çiftler mi gerçekten?

Ay allah belasını versin böyle tiplerin. Bence bulaşmayın ya başınıza bela olur, karısı da kemalim yapmaz diye size takar

Cinsiyetinden emin miydiniz ki evli cikmasina sasirdiniz? Makara yapan bir kadin da cikabilirdi
Niye sanal dunyaya bu kadar bel bagliyorsunuz ben ona daha cok sasiriyorum

Yıllar önce tanıştığım biri evlendikten iki sene sonra bana ulaştı.Evlendim dedim şok oldu sonra söyledi meğerse yıllar önce evliymiş beni kandırmaya çalıştığı zamanda üç çocuklu bir hanzo.Allah korumuş çok şükür...

Pardon sen elektrik alamadığın için zaten kafadan sildim adamı demişsin...sonra evli oldugunu da öğrenmişsin...eee daha neden kafaya takıosun? Belar olsa da hoşlantı yokmuş ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…