- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
ciddiyseniz bişi olmaz. zaten evlenceksiniz ne olacakki
ama şu sorularıma cvb verirmisiniz
1) nekadar zamandır birbirinizi tanıyorsunuz. bukadar kısa sürede nasıl ciddi olmayı başardınız :44: varsı bir formülü bizede söyle
2) ne yapacaksınıki rahatlığa ihtiyacınız var? amaç görüşüp tanışmak deilmi. benim bildiğim hobileriniz nelerdir fobileriniz nelerdir gibi şeyler konuşulur ilk buluşmalardabunlar çokmu gizli kimse duymasın mı
3) buda abla tavsiyesi, karşındaki adam olsa seni ilk günden eve davet etmez.. rhata rahat konuşmak için gidiyosanız rahatta bişeyler giyin
seviyorum ama bence de haklısınız
bence konu fake falan değil arkadaşımız erkek internetten düşürdüğü hatunu eve atabilir mi bu taktikle onu merak etmiş burda da nabız yokluyorbu kadar safını bulsam bende atardım abicim doğru yoldasın
Evine gideceği için öyle dedim. Dışarıda bir yerde buluşsalar topluluk içi neyse.
C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba kızlar, başlıktan da anlaşılacağı üzerine internette tanıştığım sevgilim var. 20 yaşındayım o da 24 yaşında. uzun bir süre konuşuyoruz ciddiyiz yani. geçende de benimle buluşmak istediğini söyledi ve de telefon numaramı ben numaramı vermedim daha ama buluşmak istiyorum anlaştık zatn haftaya buluşuyoruz, bana birde buluştuktan sonra bizim eve gideriz kimse yok rahat rahat otururuz diyor. bende biraz tedirgin davranıyorum. kızlar sizce buluşmalı mıyım mesela buluştuk diyelim anlayın; bana birşey yapar mı zorla ? güvenmeli miyim ? lütfen arkadaşlar kalp kırıcı da konuşmayın lütfen çok üzülürümşimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.
haaa bak degısık bır bakıs acısı
Merhaba kızlar, başlıktan da anlaşılacağı üzerine internette tanıştığım sevgilim var. 20 yaşındayım o da 24 yaşında. uzun bir süre konuşuyoruz ciddiyiz yani. geçende de benimle buluşmak istediğini söyledi ve de telefon numaramı ben numaramı vermedim daha ama buluşmak istiyorum anlaştık zatn haftaya buluşuyoruz, bana birde buluştuktan sonra bizim eve gideriz kimse yok rahat rahat otururuz diyor. bende biraz tedirgin davranıyorum. kızlar sizce buluşmalı mıyım mesela buluştuk diyelim anlayın; bana birşey yapar mı zorla ? güvenmeli miyim ? lütfen arkadaşlar kalp kırıcı da konuşmayın lütfen çok üzülürümşimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.
misim sence böyle bir kız olabilir mi?eğer öyleyse bu zamana kadar kötü yola düşürmedikleri için yatsın kalksın şükür etsin
önce bir cafeye gidicez ama sonra bize gidelim birbirimizi daha iyi tanırız vs şeyler diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?