İnternette tanıştığım sevgilim.. Kızlar yardım edin.. :(

Ben ilk buluştuğumuz gün yanımda fotoğraf albümü götürmüştüm eşime
Benim küçüklüğüm, annem babam... Eşimin çok hoşuna gitmiş
Hatta bi mesire yerinde oturuyorduk, çok güzel bi buluşmaydı :109:
O cesaret edemedi de ilk elini ben tutmuştum, ne güzel zamanlardı
Şimdi erkekler eve çağırıyor kızları ilk buluşmada, vay halimize

seviyorum ama bence de haklısınız

numaranı vermeye çekindiğin adamın evine rahat rahat oturmaya mı gideceksin arkadaşım Seviyorum nedir tanımadığın adamı nasıl seviyorsun.
Ki biz yıllardır görüştüğümüz insanlara güvenemiyoruz sen hangi akla hizmet sanal ortamda tanıştığın adamla görüşmeyi evine gitmeyi hayal ediyorsun

haaa bak degısık bır bakıs acısı

Evine gideceği için öyle dedim. Dışarıda bir yerde buluşsalar topluluk içi neyse.

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sahsen nette tanıstgım ınsanla dısarda bulusmaya bıle urkerım ben
burda konu evıne cagırması pes yanı

Birincisi, hiç görüşmediğin, numaranı vermediğin, elini tutmadığın adam senin sevgilin olamaz.
İkincisi, numaranı vermediğin adamla nasıl bir ciddiyet içerisindesiniz? Madem ciddisiniz, numaranı neden vermedin bugüne kadar?
Üçüncüsü, adamın niyeti çok açık, bu adam sana zorla her şeyi yapar sonra da bi daha aramaz.
Gitme.

Internette tanıştın nasıl evine davet eder seni?senin yanlış anlaycgnı bilmiyomu bu hanzo (kusura bakma)yada bile davet ediyosa sana normal gözle bakmıyodur.ben olsam"anayngilleride çagır kııız derdim:))şaka biyanada bence gitme

İlk kez yüzyüze gelip tanışacağın kişi ile eve gitmek ne kadar doğru canım :26: gitme evine felan hatta bana kalırsa ılk gunden sana ev muhabbeti yapan adamdan uzak dur

Sakın gitme gencecık kızsin su yasinda internetten sevgili niye cik gez arkadaslarinla birileri ile tanisir sosyallesirsin ha bisiyde olursa en azindan daha once tanistigin biri olur. İyiniyetli birinr benzemiyor hem ciddisiniz ama telefon numarani bilmiyor yok artik ya 24 yasinda olduguna nasil guveniyorsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yeni üye tek konu sıfır arkadaş.

Haydar Dümen okudun sanırım. Onada böyle bir soru sorulmuştu !

Konunun kesinlikle fake olduğunu düşünüyorum.

canım iyi niyetli biri olduğunu sanıyorum
konuna hepimiz birşeyler yazdık
belki bazı mesajlara kızdın bazılarına alındın
ama şimdi kırıl dökül de
sonra sana birşey olmasın
sonrasında inan hiçbirimiz sana yardımcı olamayız...

ama ben sana özellikle tekrar yazmak istedim
çünkü senin için endişeleniyorum
güzel birşeyler yaşadığın kesin
belki hoşlanıyorsun da ondan
ama lütfen gözünü aç...
erkek arkadaşından hiç hoşlanmadım
daha çok gençsin, erkeklerin sözlerine değil davranışlarına bakmalısın
başına kötü birşey gelmesini istemiyorum.
Allahım seni korusun...

Vay ilk buluşma evde olacaksa ikincisi hastanede gebelik testi için olur .
Erkekler bile söyler bir kadın bir erkeğin evine giderse zaten gönüllüdür..
Yorumları tatlıymış ,kızım sen safmısın cocukmusun. İnternetten bir adam tanınmaz biiiir, tanıdığını sanıyorsun, oysaki o sana yüzünü göstermiş.
Ayrıca;
Evde rahat rahattan kasıt nedir. Dışarıda rahat rahat oturulmuyor gezilemiyormu ki?
Rahat rahat tan kasıt dünya üzerindeki tüm erkek nufüsunun bildiği gibi sevişmek tir. Daha ne diyek?

misim sence böyle bir kız olabilir mi? eğer öyleyse bu zamana kadar kötü yola düşürmedikleri için yatsın kalksın şükür etsin

15 yaşında olsa tamam dicem de 20 yaş biraz kazık kadar olmuşsun tabirine uyan bir yaş canım. Haklısın valla olabilir.

Siz hiç görüşmediniz demi?
Nasıl ciddi oluyorsunuz?

önce bir cafeye gidicez ama sonra bize gidelim birbirimizi daha iyi tanırız vs şeyler diyor.

seviyorum demişsiniz inanın anlam veremedim. bir insanı sevmek için zamana ihtiyacınız var bir insanı tanıdıkça size karşı nazik oldukça seversiniz. benim 6 yıllık ilişkim var biz birbizimize sevdiğimizi 1 yıl sonra söyleyebildik. sevgi bukadar basit birşey değil. daha görmediğiniz biriini sevemezsiniz. adamın niyeti belli sizi götürmek istiyor. evine gitmeyi bırak birdaha konuşma bile

Hiç yüz yüze görüşmediniz ama ciddisiniz yani :44:

UZAKKKKKKKKKKKK DURRRRRRRRRRRRRRRRRRR(!)

Daha numaranı bile vermemişsin ev diyorsun buluşma diyorsun.Üstelik benden 1 yaş büyüksün ve bu kadar safsın..
Benim de netten tanışıp arkadaş olduğum,kafa dağıtıp makara yaptığım insanlar var kimse de böyle bir yaklaşımda bulunmadı çok şükür.
Seninki dakika 1 gol 1 yani.

sevişesin varsa git yoksa gitme.

ne diyim yani, böyle soruya böyle cevap...

Eve gitme bence, sana bir şey yapmasa onun gözünde de iyi bir intiba bırakmazsın.
Ki, sana eve gidelim diyorsa iki nedeni vardır:
birincisini hiç söylemiyim, sen anladın onu.
ikincisi nabzını, ne ayarda olduğunu yokluyordur.
iki açıdan da gitmen çok sakıncalı

Internetten tanistigi birine insanlar nasil guveniyor aklim almiyor.
Birde daha once yuz yuze gorusmediginiz bir adamin evine gideceksiniz hemde daha ilk bulusmada.
Niyet ortada.
Ilerde basiniza kotu seyler gelmeden uzak durun boyle insanlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…