İnternette tanıştığım sevgilim.. Kızlar yardım edin.. :(

Yahu sevgilim deme suna, diyeceksen sanal sevgilim de....

sevgilim diyorsun numaranı verecek kadar bile güvenmediğin bir adama..sakın birde bana evine gideceğini soyleme bile bile lades olur gidisin zaten aman diyim sakın oyle bi hata yapma hatta mümkünse de bir daha görüşme daha ilk buluşmadan eve rahat oluruz die cagırdııgına gore

Canımm eğer gerçekten sana senin istediğin gibi masumca duygular besleseydi asla böyle bi teklifi yapmazdı heleki ilk buluşmada . Bence buluşmaya bile gitme

Hayırrrrrrrrr tabi ki deeeeee aslaaaaaaaaaaaaa
Resmen seni kullanmak istiyor muhabbetini kes derimm böyle insanların sevgisi fln hikayeeeeeee

hala böyle saf salak insanlar olduğuna inanmak güç ilk buluşma + internetten tanışmışsınız bir de evine gideceksiniz hiç mi haber okumadınız duymadınız :

20 yaşındasınız, bir şeylerin bilincinde olmanız gerekir. İnt. tanıdığınız biri ve ilk buluşmada eve gider rahat ederiz diyor. Hiç mi anlamıyorsunuz ne istediğini yada beklediğini yoksa az cok tahmin ediyorsunuz ve sizde ne olacağını bilerek gitmek istiyorsunuz fakat sonrasında ciddi ilişkiniz :)) biter diye mi endişeleriniz var anlamadım.

Adam acik acik niyetini belli etmis cok iyi niyetli olma ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evine gitmemelisin. Dışarıda istediğin gibi buluş. Gerekirse arkadaş al yanına. Bu kadar saf olmayın ya.

Iste ben buna cahil cesareti derim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

seviyorum ama bence de haklısınız

hemende seviyonuz arkadaş.. yüzünü görmediğin adam için güveniyorum yazmışsın. evine davet etmiiş daha tanışmadan. bu saflıkla biz ne söylesek boş sen gidersin o eve. sonrada burda konu açarsın ağlayarak... hey yarrabbim.. aileler hiç mi bişi öğretmez gözünü açmaz bu kızların.

adam niyetini açıkça söylemiş zaten eve gidelim diye... cafeye gidin uslu uslu çayınızı için sohpet edin işte. ilk buluşmada ev pes yani arsızmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…