internette tanıştım..sanırım aşık oldum..

Tamam herşeyi anladım da..
Neden artık yüzyüze görüşmüyorsunuz..
Farklı şehirlerde misiniz orasını kaçırdım.. Nette tanışmanıza yorum yapamam sizin tercihiniz ama ilişkiyi net üzerinden yürütmek bence hoş değil.
Yani madem duygular açığa vuruldu (ki dokunmadan,yanında hissetmeden nasıl bir duygu hissedilir bilmiyorum ama) artık dışarıda görüşmelisiniz bence...

Merhaba penaten..bu işlerde tecrübeli biri olarak yazmak istedim. Öncelikle yaşadıklarım ve tecrübelerime dayanarak bazı şeylerde uyanık olmanı tavsiye ediyorum. Bu kişinin işini öğren mutlaka adını soyadını, adresini, ve evli olup olmadığını kesin araştır. ıkinci bir meselede sanal ilişkilerin çoğunluğu adı gibi sanal kalıyor. ılk zaman sık görüşmeler, telefonlaşmalar zamanla azalabiliyor ve hiç yüzyüze görüşmeden bile bir gün bitedebiliyor. Bu sonucuda alıştır kendini. Çünkü sessizce hayatından çıkabilir...Yada tam tersi senin yaşadığın şehre gelip, herşey güzelde gidebilir..Benim nette tanışıpta iyi giden bir ilişkim olmadı açıkcası ama yinede senin içini karartmakda istemedim..Birde şu seçeneği göz ününde bulundur nette konuşan biri tek senlede konuşmayabilir...

arkadaşım sadece sunu da söylim internet ortamında tanıstıgın biri cam actı diye hemen güvenme..artık o kadar lackalastı kı o kadar sahtekarlıklar var ki cam actıgında gördüğünüz adam gerçekte o olmayabilir..videolar var..hareket eden cay içio havası verilen kalkıp içeri giden gelen ne bilim neler neler var..siz kendinizi gösterirsiniz o kişi video koymus olabilir..dikkat edin derim..

farklı şehirlerde değilizi farklı ülkelerdeyiz..o bir süre iş için yurtdışında şu anda 3-4 aya kadar dönecek..yani o zmana kadar görüşemeyiz zaten..duygular konusunda ben de inanmazdım aslında uzaktan uzağa böyle bişey olabileceğine ama olunca herşey o kadar farklı oluyor ki..aşık olduğunu bile düşünebiliyosun..çünkü pc nin başındaki gerçek insanşar ve dokunmadan sevmek de mümkün..platonik aşklar değil mi en yakıcı olan mesela..onlar da sevdiğiyle gözgöze bile gelmeden sevebiliyorlar..mutlaka eksik yanları var ama hangi ilişki tam anlamıyla dört dörtlük yaşanıyor ki..kimisinde fiziksel olarak yanındasındır dokunuyorsundur ama sohbet çok azdır..paylaşım çok azdır..ama ben yazarak duygularımı çok iyi ifade edebiliyorum ve onu da yazı yoluyla tanıyabildiğime inanıyorum..yüzyüze gelince mutlaka farklılıklar olacak buna hazırlıklıyım..belki o elektriği almayacağım bilmiyorum..tabi ki net üzerinde sürmez ilişki ama şimdi imkanlar ona elveriyor görüşene kadar nette konuşacağız ..ya da bitip gidecek görüşmeden bilemiyorum..

söylediklerinin hepsini be de düşündüm ve hala düşünüyorum canım..evet ilk zamanlardaki sıklık kalmadı görüşmelerimizde belki büyü kayboldu zaman ne getirir bilmiyorum..başkasıyla konuşabilme ihtimalini de düşündüm ama msn yi açınca hemen bana yazar ve asla gecikmez cevaplarında..sadece bana odaklanır yanii..tabi zaman ne gösterecek bakalım

umarım seni üzecek bir durumla karsilasmazsin..
benim de böyle bir deneyimim olmuştu ama çok küçüktüm o zamanlar :) o yüzden artık ciddiye almıyorum çocukluk diyip geçebiliyorum..ilk erkek arkadasım nette tanıştığım biriyle olmuştu,ortaokuldaydim..2 seneye yakın sürmüştü..şimdi hata olarak değil ama çocukluk olarak görebiliyorum yaptıklarımı..
sizin böyle bir şansınız yok maalesef..27 yasında,boşanmış ve çocuklu biri olarak çocukluk iste diye gecistirebileceginiz hatalar yapamazsınız..sizin yapacağınız hataların bedelleri benim odedigimden çok daha ağır olur umarım böyle bir şey yasamazsınız..
internet ortamında başlayıp sonu evlilikle biten güzel iliskiler de var..ama kendinizi bu kadar kaptirmamamanizi öneririm..daha yolun çok basindasiniz,birbirinizi tam anlamıyla tanımıyorsunuz..
önünüzde 3-4 ay gibi bir süre var,yurtdışında olduğu için..is için demişsiniz ama orada yaşayan eşi ve cocukları olabilir?yaz sonuna kadar yurtdışında..bu üzerinde düşünülmesi gereken bir şey bence..
kendinizi çok fazla kaptırmayın,temkinli olun..herseye açık ve hazır olun ki hayal kırıklığı yaşanmasın..
umarım bizleri yanıltır ve mutlu olursunuz..

Senin tadını kaçırmak istemem ama yinede temkinli ol ve kaptırma kendini. Camın ardından tanımadığın biriyle görüşmek heyecanlı oluyor, fakat belli süre sonra balon gibi sönüyor, özellikle erkekler değişiyorlar. Senin hayal ettiğin gibi biride çıkmayabilir yanyana geldiğinde herşey farklıda olabilir. Hakkında hayırlısı olsun canım..

yurtdışına görev için gitmiş canım..ailesi yok orda ..kesinlikle eminim bundan gördüm çünkü nasıl bir yer olduğunu..evet şüpheli yaklaşıyorum zaten

evet canım ilk günlere nazaran daha az geliyo mesela..işleri olduğunu biliyorum..ama yine de ilk günlerki kadar değil..sanırım ilk heyecanlar bittikçe cazibesi de kalmıyo bilmiyorum..ama onun benden benim ondan elektrik aldığımız kesin bakalım belki de dediğin gibi çabuk söner..

ne bileyim ben net üzerinden kurulan arkadaşlıklara güvenmem..insan yanındaki kişiyi tanıyamıyor..kaldı ki netten tanıştığım birine aşık olayım..bana göre değil,tabi herkesin düşüncesine saygım vardır..

capcanlı 4 senelik bir örneğim ben bu konuya kaydirigubbakcemile3
olmaz felan deme herşey her an olabiliyor hayatta...

nerden biliyorsunsempatiksalakcinni

Her şey olacağına varır, bence sıkmayın kendinizi böyle bir şeyler kötü gidecek falan diye ama yine de temkinli olun her şeye rağmen. Madem 3-4 ay görüşemeyeceksiniz o zaman siz de bu zaman zarfını lehinize çevirmeye bakın. 3-4 ay boyunca onu daha iyi tanımaya, gerçekten samimi olup olmadığını anlamaya, onun hakkında daha çok bilgi edinmeye çalışın ve kalbinizin dizginlerini de çok gevşetmemeye çalışın elinizden geldiğince, bunun için Allah bağışlasın çocuğunuzu ve kötü giden evliliğinizi düşünmenin size yardımı olacağını düşünüyorum. O kişi geri döner dönmez de en kısa zamanda yüz yüze görüşmeye çalışın.

Şunu da söyleyeyim yalnız, eğer ısrarla bir şeylerden kaçınıp kendi hayatı konusunda sizi sınırlandırıyorsa aman dikkat! yasakkelime

Umarım hayırlısı olur ve çok mutlu olursunuz. yerimseniben

Zor...
Ben olsam yüz yüze görüşmeden ASLA güvenmem.
Kaldı ki yüz yüze görüşsem de güvenmem :umursamaz:
ınternetten tanışıp görüşmek çok akıl karı değil.
Dikkatli ol.

kendi hayatı ile ilgili sınrlama hiç yapmadı hep anlattı..eski kız arkadaşlarından bahsetii..onu çok üzen birisi olmuş onu anlattı..evlilik aşamasından dönmüşler..hatta ona çok ilgi gösterdiği için kız sıkılmış ve artık kızlara nasıl davranacağını bilmiyormuş falan onları anlattı..

Zor...
Ben olsam yüz yüze görüşmeden ASLA güvenmem.
Kaldı ki yüz yüze görüşsem de güvenmem :umursamaz:
İnternetten tanışıp görüşmek çok akıl karı değil.
Dikkatli ol.

doğru söylüyo olabilrsin..ben de bir zamanlar senin gibi düşünürdüm..ama şimdi düşüncelerim değişti..umarım yanılmam

vallah arkadaşım bende eşimle nette tanıştım bende senin gibi nete tanışmalara karşıydım saçma bulurdum ben eşimi ortak bir arkadaşın msnsinde fotorafını gördüm ve öylesine ekledim gırgırına daha sonra konuşmaya başladık onun bir kız arkadaşı vardı o zamanlar ondan ayrılmak üzereydi dertleşiyordu kız arkadaşından ayrıldıktan sonra arkadaş olarak konuşuyorduk daha sonra kamera açıktık birimizi beğendik yüze yüze görüştükten sonra flört etme başladık 2 yıl çıktıktan sonra evlendik şuan askerde onunla evlediğime çok mutluyum onu canımdan daha çok seviyorum hayat insanın ne çıkaracağını bilmez iyice tanımadan emin olmadan evet deme bence ben öyle yaptım bizim ortak arkadaşımız vardı. ondan sorabilirdim.

yeni başlayan bir "ilişki" yükselişe geçeceğine düşüşe geçiyorsa bir sorun var demektir. o sorunun ne olduğunu öğrenip canınızı sıkmayın, değmez.

yakın arkadaşım internetten tanıştı erkek arkadaşıyla. 3 yıldır çıkıyolar.
eminim böyle iyi örnekleri okuyunca içiniz rahatlıyor ama gerçekten çok dikkatli olmak lazım.
insanlar internette kendilerini olmak istedikleri kişiler gibi tanıtabiliyolar.
yani buluştuktan sonra çok farklı bi kişi çıkabilir karşınıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…