Doğuma Hazırlık İnternetten Alış Veriş Yapıyor musunuz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Fei_Lian

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2009
252
2
96
İstanbul
Merak Ediyorum...

Çalışan anne adayıyım... Minikim için alış veriş yapacak zamanım ne yazık ki olamıyor... Birde İstanbulu çok iyi bilmediğim hesaba katılırsa off ki ne off... :) :CüvCüv:
Şöyle tek başıma çıkıp doyasıya alış-veriş yapmak istiyorum aslında... Doğum iznimi beklesem kışın başı olacak ve havalar malum... hal böyle iken internetten alış veriş yapayım bari diyorum, siz interneten alış-veriş yapıyor musunuz? Yapanlarınız varsa neler aldınız.. yapmıyor ve doğru bulmuyorsanız bana önerileriniz varmı... Önerileriniz anadolu yakasını kapsarsa ayrıyetten çook sevinirim... sositososito

galiba çok sordum... cevaplarınızı bekliyorum... anneler, yeni anneler ve anne adaryları... :))

selam canım ; ben bişeyi alırken dokunarak hissederek almayı severim :)
gerçi bu zamana kadarda bi kaç kez netten alışveriş yaptım şükür hiç pişman olmadım aldıklarım genelde güvendiğim için gittigid...yor.com dan oldu. örneğin şimdi bi mağazada chicco nun anakucağını beğendim ama nette daha uygun fiyata satılanları gördüm kapıda ödeme imkanı olan bi siteden uygun fiyata bulursam sipariş vermeyi düşünüyorum ....
ama yinede en güzeli bi imkanını bulursan kendin pazarlığını yaparak dolaşarak alman olacaktır.

hayırlı doğumlar canım

Merak Ediyorum...

Çalışan anne adayıyım... Minikim için alış veriş yapacak zamanım ne yazık ki olamıyor... Birde İstanbulu çok iyi bilmediğim hesaba katılırsa off ki ne off... :) :CüvCüv:
Şöyle tek başıma çıkıp doyasıya alış-veriş yapmak istiyorum aslında... Doğum iznimi beklesem kışın başı olacak ve havalar malum... hal böyle iken internetten alış veriş yapayım bari diyorum, siz interneten alış-veriş yapıyor musunuz? Yapanlarınız varsa neler aldınız.. yapmıyor ve doğru bulmuyorsanız bana önerileriniz varmı... Önerileriniz anadolu yakasını kapsarsa ayrıyetten çook sevinirim... sositososito

galiba çok sordum... cevaplarınızı bekliyorum... anneler, yeni anneler ve anne adaryları... :))

Ben de hamileliğimin bir süresinde yatmak zorunda kaldığım için bebeğimin çoğu ihtiyacını netten sipariş vererek temin ettim. Burun aspiratörü, tırnak makası gibi ufak tefek eşyaları, banyo malzemeleri, sağlık malzemeleri hatta park yatağını da netten aldım. Bugüne kadar aldıklarımdan pişman olmadım, ya da ödeme ile ilgili bir sıkıntı yaşamadım. Ama önerim, almadan önce ürünleri belirlemen, kullananların yorumlarını incelemen. Ödeme olarak da kredi kartı kullanıyorsan sanal kartla yapabilirsin, limiti kendin belirlediğin için kafan rahat oluyor. Bir de tabii güvenli sitelerden alışveriş yapmak önemli. Ben de anadolu tarafındayım, ama sanırım mağaza ismi vermek yasak, görerek almak istersen birkaç büyük ve herşeyi bulabileceğin mağaza da var, vaktin olursa hafta sonu ya da akşam (çoğu 22:00'ye kadar açık) gidebilirsin. Bu bahsettiğim mağazaların internet siteleri de var. Onları da inceleyebilirsin...

teşekkür ederim arkadaşlar... Biberon rica etsem bu bahsettiğin mağazaların isimlerini özel mesaj olarak gönderebilir misin?

NHLTLG; behsettin siteden ben baya bi alışveriş yaptım... 1-2 si hariç hepsinden çok memnun kaldim diyebilirim... ama söz konusu minikim olunca insan neye karar vereceğine şaşırıyor... :))

Şimdiye kadar o kadar çok araştırma yaptım ki... Her katalogu inceliyor... Buradaki her annenin yorumunu dikkatle okuyorum... karar verdim sayılır ama internetten alıp sonrasında mağdur olmak istemiyorum... :))

teşekkür ederim arkadaşlar... Biberon rica etsem bu bahsettiğin mağazaların isimlerini özel mesaj olarak gönderebilir misin?

NHLTLG; behsettin siteden ben baya bi alışveriş yaptım... 1-2 si hariç hepsinden çok memnun kaldim diyebilirim... ama söz konusu minikim olunca insan neye karar vereceğine şaşırıyor... :))

Şimdiye kadar o kadar çok araştırma yaptım ki... Her katalogu inceliyor... Buradaki her annenin yorumunu dikkatle okuyorum... karar verdim sayılır ama internetten alıp sonrasında mağdur olmak istemiyorum... :))

sen en güzeli önceli olarak hangi ürünü markayı alacağını tespit et listele sonra netten piyasasına bakalım araştıralım uygun gördüğün yerden sipariş verirsin canım..
anne-bebek eksik listen varmı canım yollamamı istermisin ?

Canım yazımdan hemen sonra özelden yollamak istedim sana mesaj ama kapalıydı, şu an tekrar deniyorum....

biz de küçük biryerde yaşadığımız için neredeyse herşeyi internetten aldık
fiyatlar da daha uygun oluyor nette

owww... liste mi? hiç düşünmemiştim ben öyle bir şeyi... Rica etsem yollar mısın?

canım listede aklıma gelen herşey var lüzümsuz görüleblicekleri sen silersin canım

BANYO
KÜVET KOVA MAŞRAPA
KÜVET SÜNGERı
FıLE
BORNOZ
BANYO TERMOMETRESı
BAKIM SETı ( ŞAMP. LOSY.YAĞ. SABUN PUDRA PıŞıK )
KULAK ÇUBUĞU
YENıDOĞAN ISLAK MENDıL

BESLENME
BıBERON
BıBERON FIRÇASI
EMZıK
EMZıK ZıNCıRı
EMZıK SAKLAMA KUTUSU
STERıLıZATÖR
ÖNLÜK

GıYıM

ZIBIN TAKIMI
BADY
PATıKLı PANT.
ELDıVEN
ŞAPKA
ÇORAP
KUSMUK VE OMUZ BEZı
PıJAMA TAKIMI
YELEK HIRKA
HASTANE ÇIKIŞI
ÇAMAŞIR
PATıK
TULUM
TER HAVLUSU

ODA
NEVRESıM
YORGAN BATTANıYE
TERMOMETRE
GECE LAMBASI
DÖNENCE
ALEZ
EMZıRME YASTIĞI
BOĞULMA ÖNLEYıCı YASTIK
YAN YATMA YASTIĞI
ALT AÇMA
BEBEK BEZı

ANNE
GÖĞÜS PEDı
GÖĞÜS KORUYUCU
GÖĞÜS KREMı -TEMıZ.MENDıLı
EMZıRME ATLETı
EMZıRME SÜTYENı
ALT ÇAMAŞIR - ÇORAP-PED-TOKA
LOĞUSA PıJAMASI - geceliği
TERLıK

DıĞER

ÇINGIRAK
BURUN POMPASI
ATEŞ ÖLÇER
TELSıZ
TARAK TAKIMI
TIRNAK MAKASI
OYUN HALISI
BAKIM ÇANTASI
ANA KUCAĞI
OTOKOLTUK
PUSET
KAPI SÜSÜ
MEVLÜT ŞEKERı
ALTIN YASTIĞI

Son düzenleme:
daha yolun çoook başındayım anladım an itibarıyla :) ...
Umarım önümdeki 4 ayda tamamlayabilirim listeyi... Teşekkür ederim... :D

bende anadolu yakasındayım 19.haftamızdayız ve cinsiyetimiz belli olmadığı için alışverişe bende başlayamadım..sanki bana daha çok zaman varmış gibi geliyor ama zaman çabucak geçicek bir yerden başlamak gerek..internetten bende alışveriş yapıyorum ama bebeğimin herşeyini koklaya koklaya almak istiyorum,bişeyler almaya başlayınca sana yerlerini ve fiyatlarını yazarım

valla bizde iyice arştırdıktn sonra güvenilir sitelerden bildiğimiz markalardan herşeyi internetten aldık

tutku; dün eşimle maltepede bi avm ye gittik... orada mothercare'den 3lü tulum aldık... 50 küsürden 39 liraya inmiş... ki benim minikim kış bebeki olacağı için kalın şeyler almam lazım, onlara el değmiyor... yani bütçeme uygun gelmedi... onu demek istiyorum...

ben şu anda bebek mağazalarına yan gözle bile bakamıyorum canım çünkü eminim içeri girdiğim anda kendimi kaybedip fiyatına bakmadan alıcam herşeyi:kedi:..ayın 15 inde 4 boyutlu ultrasona giricem inş bebeğim o zaman cinsiyetini gösterirde başlarım bir yerdenkaydirigubbakcemile2..senin bebişinin cinsiyeti bellimi

Hadi hayırlısı... Cuma günü Doktorum Kız Gözüküyor dedi... Bende yarın renkli ultrasona giriyorum, Pembişlere bakmaya başladık bile... :)

bende netten alışveriş yapıyorum, tabi güvenilir sitelerden, kızım için bi kitap sipariş etmiştim, onun dışında kızım için bişi almadım ama başka türlü şeyler alıyorum, kapıda ödeme seçeneği senin için avantaj olabilir

evet aldım süt sağma makinası fotoğraf makinası bir de oğluşuma puset aldım hemde dışardan daha uygun oluyor tavsiye ederim

Back
X