Doğuma Hazırlık İnternetten Alış Veriş Yapıyor musunuz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben şimdiye kadar hepsiburada e-bebek ve bebeshop sitelerinden alışveriş yaptım üçüyle de bir sorunum olmadı. bebeshop özellikle ilgili, çok güzel indirimler yapıyorlar, hemen kargoya veriyorlar. yaşadığı yer ya da iş koşulları gereği internetten alışverişi tercih edenlere önerilir..

7.5 aylık hamıleyım yasadıgım yerde bebeklere yonelık magaza olmadıgından bende civilim.comdan alışveriş yaptım ve cokta memnun kaldım cuma gunu siparis verdim pazartesi elimde oldu tavsiye ederim ürünleride çok güzel ve uygun fiyata

Hepsiburada.com'dan kredi kartlarımın puanlarıyla alışveriş yaptım, bedavaya geldi çok iyi oldu bebek bezi, yorgan, nevresim takımı birçok şey aldım, e-bebek'ten de bir kez alışveriş yaptım civilim.com'u da yeni keşfettim özellikle bebek tekstili fiyatları çok ucuz geldi oradan kıyafet almayı düşünüyorum, gittigidiyor'dan bugün çok güzel ve çok değişik bir hastane çıkışı gördüm fiyatı da çok uygundu onu da aldım.

Bende yaklaşık iki yıldan beri sadece rekra.com.tr den alışveriş yapıyorum. Bebekler için değişik ürünler var. Başka sağlık ürünlerinden de satın aldım. Hiçbir sorunum olmadı şimdiye kadar. Gayet güvenilir bir site. Bazen sitelerinde bulamadığım bir ürün oluyor. Telefonla arayıp soruyorum hemen getirtmeye çalışıyorlar. Müşteriyle çok yakından ilgileniyorlar. Birkaç gün içerisindede teslim ediyorlar. Bebekler için bitkisel vitaminleride çok güzel herkese tavsiye ederim...

eşimle sürekli hepsiburada.com ve hızlıal.com dan alışveriş yapıyoruz.yaklaşık 4 yıldır alışveriş yapıyoruz.şimdiye kadar bir sorunla karşılaşmadık.en son 1 hafta önce kızımız için alışveriş yaptık 3 gün içinde geldi ürünlerimiz.ama bazı ürünleri temin edip kargoya vermeleri biraz uzaya biliyor bunun dışında sorunsuz güvenilir siteler.

market alışverişini bile internet üzerinden yapan biri olarak kızım için de bir sürü şeyi internetten aldım ben de :)

hepsiburada.com, hizlial.com, e-bebek.com benim de favorilerim..
özellikle hizlial'da fiyatlar muadillerine göre çok daha uygun.velhasıl tavsiye ederim

birkaç site var güvenle alışveriş yaptğım.
otobüs biletlerini netten alıyorum.
bazı cazip indirili kampanyalar olunca netten alıyorum.
Güvenli buluyorum korkmuyorum.
ama asla isimsiz ansız sansız sitelere girmem.
nette kullanmak için limiti sadece 500tl olan bir kart çıkartmayı düşünüyorum.

Öncelikle merhaba,
henüz bu sitede yeniyim ama internet alışverişinde baya tecrübeli sayılırım
şöyle ki alışveriş yapmadığım gün yok diyebilirim
hatta alışverişdanışmanı diye bir blog bile açtım
artık yurtdışı ve yurtiçi internet alışverişi deneyimlerimi ve ucuz bulduğum ürünleri paylaşıcam
sorusu olan varsa yardımcı olabilirim:1:

Back
X