Isyerinden arkadas bulmak daha kolay degil mi? En azindan bi sure gozlemler huyunu suyunu anlardiniz?Sitenin kıymetli sakınleri hiçbirşey için acele etmiyorum ama çok yanlızım yaşım 43 internetten birileriyle tanışmaya nasıl bakıyorsunuz nereye kadar konuşulmalı hiç arkadaşım yok işten eve gidiyorum kötü bir evlilik geçirdim internetten tanışıp mutlu olan var mı? ailemle yaşıyorum babam hasta çok takıntılı biri bunaldım bende
Çok var yazarlar heralde.Sitenin kıymetli sakınleri hiçbirşey için acele etmiyorum ama çok yanlızım yaşım 43 internetten birileriyle tanışmaya nasıl bakıyorsunuz nereye kadar konuşulmalı hiç arkadaşım yok işten eve gidiyorum kötü bir evlilik geçirdim internetten tanışıp mutlu olan var mı? ailemle yaşıyorum babam hasta çok takıntılı biri bunaldım bende
kardeşim de internetten tanıştı çok mutlu benim eski eşim işyerimdendi kan kustumÇok var yazarlar heralde.
Ben üni yıllarımda facebooktan bir kız arkadaş edimdim hala da görüşürüz hatta bir çok arladaşımdan öne bile geçmiştir ama bu dediğim yaklaşık 17-18 sene önceydi. Şimdi ki güven ortamı daha kötü.Sitenin kıymetli sakınleri hiçbirşey için acele etmiyorum ama çok yanlızım yaşım 43 internetten birileriyle tanışmaya nasıl bakıyorsunuz nereye kadar konuşulmalı hiç arkadaşım yok işten eve gidiyorum kötü bir evlilik geçirdim internetten tanışıp mutlu olan var mı? ailemle yaşıyorum babam hasta çok takıntılı biri bunaldım
Neden hiç arkadaşınız yok? Bu psikoloji ile yanlış arkadaşlıklara kapılabilirsiniz dikkatli olun. günümüzde sosyal medya çok tehlikeli özellikle sizin gibi hassas durumda olan insanlar için. Şans işi belki de. Maddi durumunuz nasıl neden ailenizle yaşıyorsunuz evi ayıramaz mısınız?Sitenin kıymetli sakınleri hiçbirşey için acele etmiyorum ama çok yanlızım yaşım 43 internetten birileriyle tanışmaya nasıl bakıyorsunuz nereye kadar konuşulmalı hiç arkadaşım yok işten eve gidiyorum kötü bir evlilik geçirdim internetten tanışıp mutlu olan var mı? ailemle yaşıyorum babam hasta çok takıntılı biri bunaldım bende
Çok dikkatli olmanız lazım. Haberlerde görüyoruz-okuyoruz.Sitenin kıymetli sakınleri hiçbirşey için acele etmiyorum ama çok yanlızım yaşım 43 internetten birileriyle tanışmaya nasıl bakıyorsunuz nereye kadar konuşulmalı hiç arkadaşım yok işten eve gidiyorum kötü bir evlilik geçirdim internetten tanışıp mutlu olan var mı? ailemle yaşıyorum babam hasta çok takıntılı biri bunaldım bende
ben de geçmişte l.dn gibi siteden tanışmıştım yürümedi konuyu cinselliğe getiriyorlar ordan aşka nasıl gider bilmiyorumBen eşimle internetten tanıştım, sorunlar var ama genel olarak seviyoruz birbirimizi
cinsellk para pul kullanılmaktan bende korkuyorum aslında konuyu tam da bunun için açtım yaşı küçükler yazdı mesela normal numarasını vermiyor istihbarattayım diyor ama evli olup sadece netten konuşmak isteyebilir asker askeri kıyafetleri var mesela konuyu cinselliğe getirmeye çalışınca çıkıyorum ordanÇok dikkatli olmanız lazım. Haberlerde görüyoruz-okuyoruz.
Para pul mevzularıyla dolandırıyorlar. Askerim deyip çoban çıkan oluyor.
Fotoğraflarla kadınları tehdit eden var vs vs.
maddi manevi gücüm yok ailem de tepkili olurben eşimle ve en yakın arkadaşımla internetten tanıitım. fakat şu var ki, bu insanlarla yıllar süren ve sürekliliğe dayanan bir yazışma rutinimiz vardı ve kendilerinin beni asla yanıltmayacağını bildiğim için yıllar sonra görüşmüştüm. devamı da geldi. bunun dışında da pek çok internetten tanıştıktan sonra hayatıma taşıdığım insan oldu ama beni hayalkırıklığına uğratabileceklerinin farkında olarak, gözden çıkarabileceğimin farkındalığıyla görüştüm. şayet zaman kaybına tahammülünüz yoksa internetten yazıştığınız insanları hayatınıza davet etmenizi önermem. gelip geçici ilişkiler kurmak istiyorsanız sorun yok.
maddi manevi gücüm yok ailem de tepkili olur
onlarla yaşıyorum bir daha başına bela alırsın diye sürekli peşimdeler biri beni sevsin çok isterim tabii çokta yoruldumailenizin tepkisini pek önemsememenizi öneririm. zira siz yetişkin bir kadınsınız. önemli olan bu noktada sizin ne beklediğiniz.
onlarla yaşıyorum bir daha başına bela alırsın diye sürekli peşimdeler biri beni sevsin çok isterim tabii çokta yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?