İNTERNETTEN ARKADAŞLIK

basarmak

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2025
263
64
13
43
Sitenin kıymetli sakınleri hiçbirşey için acele etmiyorum ama çok yanlızım yaşım 43 internetten birileriyle tanışmaya nasıl bakıyorsunuz nereye kadar konuşulmalı hiç arkadaşım yok işten eve gidiyorum kötü bir evlilik geçirdim internetten tanışıp mutlu olan var mı? ailemle yaşıyorum babam hasta çok takıntılı biri bunaldım bende

Isyerinden arkadas bulmak daha kolay degil mi? En azindan bi sure gozlemler huyunu suyunu anlardiniz?

Internet bana bu konular için biraz urkutucu geliyor.

İnternet pek güvenli değil ama evlenip mutlu olan vardır belki.

Ama siz onunn yerine daha güvenli yollara girebilirsiniz.

Yani bi tura katılın düzenli, gezi kampları ve ya müzik kursları. Yani buna benzer yapabileceğiniz şeyler varsa sizin için daha uygun, güvenli ve hem eğlenir hemde belki de aradığınızı bulursunuz.

Çok var yazarlar heralde.

Ben üni yıllarımda facebooktan bir kız arkadaş edimdim hala da görüşürüz hatta bir çok arladaşımdan öne bile geçmiştir ama bu dediğim yaklaşık 17-18 sene önceydi. Şimdi ki güven ortamı daha kötü.

Ben de sosyal medyadan tanışarak evlenenlerdenim mutluyum, eşim dünya tatlısı bir adam ama ebucehilde çıkabilirdi.
zaten nereden tanırsanız tanıyın çok iyi analiz etmek tanımak vakit geçirmek gerekli, tabi ki tanıyabilirsiniz ama çok çok çok dikkat etmek lazım.

Neden hiç arkadaşınız yok? Bu psikoloji ile yanlış arkadaşlıklara kapılabilirsiniz dikkatli olun. günümüzde sosyal medya çok tehlikeli özellikle sizin gibi hassas durumda olan insanlar için. Şans işi belki de. Maddi durumunuz nasıl neden ailenizle yaşıyorsunuz evi ayıramaz mısınız?

Ben eşimle internetten tanıştım, sorunlar var ama genel olarak seviyoruz birbirimizi

Çok dikkatli olmanız lazım. Haberlerde görüyoruz-okuyoruz.
Para pul mevzularıyla dolandırıyorlar. Askerim deyip çoban çıkan oluyor.
Fotoğraflarla kadınları tehdit eden var vs vs.

ben eşimle ve en yakın arkadaşımla internetten tanıitım. fakat şu var ki, bu insanlarla yıllar süren ve sürekliliğe dayanan bir yazışma rutinimiz vardı ve kendilerinin beni asla yanıltmayacağını bildiğim için yıllar sonra görüşmüştüm. devamı da geldi. bunun dışında da pek çok internetten tanıştıktan sonra hayatıma taşıdığım insan oldu ama beni hayalkırıklığına uğratabileceklerinin farkında olarak, gözden çıkarabileceğimin farkındalığıyla görüştüm. şayet zaman kaybına tahammülünüz yoksa internetten yazıştığınız insanları hayatınıza davet etmenizi önermem. gelip geçici ilişkiler kurmak istiyorsanız sorun yok.

Ben eşimle internetten tanıştım, sorunlar var ama genel olarak seviyoruz birbirimizi
ben de geçmişte l.dn gibi siteden tanışmıştım yürümedi konuyu cinselliğe getiriyorlar ordan aşka nasıl gider bilmiyorum
Çok dikkatli olmanız lazım. Haberlerde görüyoruz-okuyoruz.
Para pul mevzularıyla dolandırıyorlar. Askerim deyip çoban çıkan oluyor.
Fotoğraflarla kadınları tehdit eden var vs vs.
cinsellk para pul kullanılmaktan bende korkuyorum aslında konuyu tam da bunun için açtım yaşı küçükler yazdı mesela normal numarasını vermiyor istihbarattayım diyor ama evli olup sadece netten konuşmak isteyebilir asker askeri kıyafetleri var mesela konuyu cinselliğe getirmeye çalışınca çıkıyorum ordan

maddi manevi gücüm yok ailem de tepkili olur

ailenizin tepkisini pek önemsememenizi öneririm. zira siz yetişkin bir kadınsınız. önemli olan bu noktada sizin ne beklediğiniz.
onlarla yaşıyorum bir daha başına bela alırsın diye sürekli peşimdeler biri beni sevsin çok isterim tabii çokta yoruldum

Gerçekten buluşma imkanınız oluncaya kadar bence aşırı bağlanmayın derim. Yüz yüze görüştükten sonra bazı şeyler daha net belli oluyor, o noktadan sonrasına siz karar verirsiniz.

onlarla yaşıyorum bir daha başına bela alırsın diye sürekli peşimdeler biri beni sevsin çok isterim tabii çokta yoruldum

ben tanıştığım hiçbir insanlar "birisi beni sevsin" niyetiyle tanışmadım.
maalesef bu niyetle yola çıkıp internetten birileri ile görüşmeye çalışan hanım arkadaşımlarımın hepsinin ilişkisi istismar edilmesiyle sonlandı. bu aşamada maksadınız yeni insanlar tanımak ise ancak sizi olumlu bir noktaya yaklaştırıyor.

eşimle internetten tanıştım. İki de yakın arkadaşım var internetten tanıştığım. Niye kendimi sıkıcı bulduğum iş arkadaşlarıma mahkum edeyim? Ama sigridin dediği gibi doğalında gelişen bir diyalog ve yazışma rutinimiz vardı. Direkt evlilik sitesi, tanışma sitesi, tinder sıkıntı geliyor bana. Onda bile evlendim mutluyum diyenler çıkıyor. Sosyopatlar, katiller, sapıklar da işe gidiyor, bir apartmanda oturuyor, reel hayatın içindeler internet botu değiller. Reelde tanışmanız birini güvenilir yapmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…