İNTERNETTEN ARKADAŞLIK

Bu ne yaa iğrenç insanlar var biliyorum. İşte o yüzden destek almanı tavsiye ettim ki kendini sevmeyi değer vermeyi öğrenip kimin nasıl biri olduğunu tam olarak fark et diye
destek ve meditasyon gerekli çok gerginim yaşadıklarımlarım aklıma geldikce yığılıyorum

bu arada siz dediniz bana kızmayın tutamadım o gerzrk çavuşun engelini açıp gözümün içine bakabaka vatan ve en sevdiklerin üzerine yemin ettin evliymişsin dedim bana verdiği yanıt :
seni mutlu edeyim s..şlim beni istiyorsun arzuluyorsun seni istiyorum bu yeterli değil mi? bu sana yetmez mi?
gerizekalı kara böcek ne sanıyorsa kendini engelledim yine bu kadar iğrenç olmamalı

Şu üsluba bak ya , bu erkeklerin bazıları neden böyle iğrenç davranıyor tek dertleri şeyleri. Bir daha açmayın engeli. Psikolojik destek almaya çalışın,kendinize yönelin lütfen.

Şu üsluba bak ya , bu erkeklerin bazıları neden böyle iğrenç davranıyor tek dertleri şeyleri. Bir daha açmayın engeli. Psikolojik destek almaya çalışın,kendinize yönelin lütfen.
işte buna da koca diyen maaşını eline veren bir masum kadın var yemek hazırlayıp çocuğuna bakan biri var

Çok toksik bir ailede 10 yılınızı geçirmişsiniz. İyi ki evliliğiniz bitmiş. İleride şükredeceksiniz. Şu an anlamıyorsunuz ama zamanla ne kadar toksik olduklarını daha da göreceksiniz.

mahallelide biliyordu herkes bunu söylüyor bir gırdapta düştükçe düştüm
Toksik ilişkiden çıkmak zordur. Hemen çıkamazsınız. Ben yaklaşık 1 yıldır eski eşimle ayrıyız farklı evlerdeyiz hala arada ağlama ataklarim, ağlama krizlerim oluyor. Tam atlatamadım kimbilir kaç yıl sürecek..benim daha zamana ihtiyacım var. Sizin de zamana ihtiyacınız var. Eski eşinize öfkeniz devam ediyor mu?

ben zaten evliyken elbisemi kendim aldım bana bişey yapmamış bu adam
Eski eşlerimiz bize çok zarar verdi. Biz herseye rağmen evliligimizi devam ettirmeye çalıştık. En acısı bu zaten. Bu kadar hayatımızda ilk sıraya koymayacaktik. Bu kadar sevmeyecektik. Kaybımız o yüzden çok büyük oldu. Mantık evliliği yapmadık. Mantık evliliği yapsaydık şimdiye atlatirdik. Ölesiye sevdik ondan şu an hala acılarımız devam ediyor. Çok acı.

Hep şuna şaşırıyorum ben eski eşimin bana yaptıklarını birisine yapsaydım kul hakkının korkusundan duramazdım. Mutlaka inanılmaz korkardım. Demek ki kul hakkı vs umurlarında değil çok ilginç. Allah korkuları yokmuş.

teşekkür ederim evli avcıları eleyip bekar boşanmış beyler çıktı karşıma biraz zaman istedm biraz konuşacağım toparlanır toplu bir yerlerde konuşurum

avcıları eledim boşanmış beyler vardı konuşuyorum bakalım uyarsa ilerde görüşürüm

Benim gengem bu hatayı yapmış şuan ayrılar
Dayımım çok hatası oldu ikisinin hayatı bk gibi şuan neler yaşadıklar bil bilsen
Ne yaptıysak olmadı ve o da senin gibiydi annesi ve babası takıntılı dindar ailesinden kaçmak için yapmış

hayatını tehlikeye atma sadece konuşmak istiyorsan konuş kafam dagılsin vb ama ilerisini düşünme eğer kaptırmaz isen kendini konuş hiç te tavsiye etmem

Internetten tanışıp evlenen yok mu var ama bunun iyi olması ihtimali çok az yani, en azından çevremde gördüğüm bu.
Özellikle belirli bir erkek kesimi var bildiğin çeteler, şunu hala kimse anlamıyor Bir erkek hayatındaki kadından para istemezz., evlenmeden hele..

Kimle tanışırsanız tanışın sakın acele etmeyin yaşım geçiyor diye. Devir eskisi gibi değil,
Bence bırını bulmak için cevre yoksa en etkili yok birilerinin önerisi tavsıyesıyle oluyor. Herkese duyurun cevrenızdeki.

ben boşandım anlamadım ne yaptıklarını

3 5 kuruşum var eski eşe yedirmekten kurtardığım birine yedirmeyim çakal çok para peşinde koşan

SOĞUK BİRİYİM ŞU AN EVİAYIRAMAM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…