destek ve meditasyon gerekli çok gerginim yaşadıklarımlarım aklıma geldikce yığılıyorumBu ne yaaiğrenç insanlar var biliyorum. İşte o yüzden destek almanı tavsiye ettim ki kendini sevmeyi değer vermeyi öğrenip kimin nasıl biri olduğunu tam olarak fark et diye
Şu üsluba bak ya , bu erkeklerin bazıları neden böyle iğrenç davranıyor tek dertleri şeyleri.bu arada siz dediniz bana kızmayın tutamadım o gerzrk çavuşun engelini açıp gözümün içine bakabaka vatan ve en sevdiklerin üzerine yemin ettin evliymişsin dedim bana verdiği yanıt :
seni mutlu edeyim s..şlim beni istiyorsun arzuluyorsun seni istiyorum bu yeterli değil mi? bu sana yetmez mi?
gerizekalı kara böcek ne sanıyorsa kendini engelledim yine bu kadar iğrenç olmamalı
işte buna da koca diyen maaşını eline veren bir masum kadın var yemek hazırlayıp çocuğuna bakan biri varŞu üsluba bak ya , bu erkeklerin bazıları neden böyle iğrenç davranıyor tek dertleri şeyleri.Bir daha açmayın engeli. Psikolojik destek almaya çalışın,kendinize yönelin lütfen.
Çok toksik bir ailede 10 yılınızı geçirmişsiniz. İyi ki evliliğiniz bitmiş. İleride şükredeceksiniz. Şu an anlamıyorsunuz ama zamanla ne kadar toksik olduklarını daha da göreceksiniz.100 bin alıyor dedim ki 2 nafaka bağla yok dedi işten çıkacağım olursa veririm eve gittim kapıdan kovdu
evliliğimiz boyunca başarmak dükkana gelmesin diyen görümce nazar değirir enişte gelecek
onun çocuğu olmadı kendi bizim olacak diye ortalığı yıktı allem etti kallem etti mallar onlara kalsın diye çocuk yaptı
tatile gitsek bizle geldiler birşey anlamadım
evine gelmiyoeuz diyip dışladılar
başarmak başaramadı ne istediyse olmadı
çocuğu erken doğdu malı gitti birde suçluyor adam beni evde bırakıp adamlarla tatile gitti
evde pişirdim ben gurmeyim diye beğenmedi ki müşterileriyle yediğini 2 binle benden evde bekledi
annemi annesi kıskanıyor diye istemediler kaç kez dışarda onun gitmesin,i bekledi içeri girmesin dedi
sütçü geçti başarmak alamadı
git k.. yatıyorsan yat dedi
10 yıl baktım git kim bakarsa baksın dedi
seni hiç sevmedim sadece katlandım dedi
chery suv aracına dolduruyor herkesi beni araçtan nasıl itiyordu kaç kere şişleyip yola atacağım dedi
onlara da yar olmasın o ablası yiyemesin son
görüştüğümüzde benle aranı iyi tutsaydın sana herşeyi yapardık diyor kıskançlık yaratıp ortalığı yakıp yıkan o halbuki
Tesekkür ederim iyileşeyimÇok toksik bir ailede 10 yılınızı geçirmişsiniz. İyi ki evliliğiniz bitmiş. İleride şükredeceksiniz. Şu an anlamıyorsunuz ama zamanla ne kadar toksik olduklarını daha da göreceksiniz.
İyileşmeye başladınız bile..Her şey zamanla çok daha iyi olacak..yeter ki iyi olmak için çabalayın gerisi gelir.Tesekkür ederim iyileşeyim
yürüyemiyor konuşamıyordum bugün otobüste 28 yaşında çok güzel bir kız gördüm saçları beline kadar benim genç hallerim gibi eşi dövüyormuş onu ayrılmışİyileşmeye başladınız bile..Her şey zamanla çok daha iyi olacak..yeter ki iyi olmak için çabalayın gerisi gelir.
ben zaten evliyken elbisemi kendim aldım bana bişey yapmamış bu adamİyileşmeye başladınız bile..Her şey zamanla çok daha iyi olacak..yeter ki iyi olmak için çabalayın gerisi
mahallelide biliyordu herkes bunu söylüyor bir gırdapta düştükçe düştümÇok toksik bir ailede 10 yılınızı geçirmişsiniz. İyi ki evliliğiniz bitmiş. İleride şükredeceksiniz. Şu an anlamıyorsunuz ama zamanla ne kadar toksik olduklarını daha da göreceksiniz.
Toksik ilişkiden çıkmak zordur. Hemen çıkamazsınız. Ben yaklaşık 1 yıldır eski eşimle ayrıyız farklı evlerdeyiz hala arada ağlama ataklarim, ağlama krizlerim oluyor. Tam atlatamadım kimbilir kaç yıl sürecek..benim daha zamana ihtiyacım var. Sizin de zamana ihtiyacınız var. Eski eşinize öfkeniz devam ediyor mu?mahallelide biliyordu herkes bunu söylüyor bir gırdapta düştükçe düştüm
Eski eşlerimiz bize çok zarar verdi. Biz herseye rağmen evliligimizi devam ettirmeye çalıştık. En acısı bu zaten. Bu kadar hayatımızda ilk sıraya koymayacaktik. Bu kadar sevmeyecektik. Kaybımız o yüzden çok büyük oldu. Mantık evliliği yapmadık. Mantık evliliği yapsaydık şimdiye atlatirdik. Ölesiye sevdik ondan şu an hala acılarımız devam ediyor. Çok acı.ben zaten evliyken elbisemi kendim aldım bana bişey yapmamış bu adam
teşekkür ederim evli avcıları eleyip bekar boşanmış beyler çıktı karşıma biraz zaman istedm biraz konuşacağım toparlanır toplu bir yerlerde konuşurumYani bakın bunlar normal şeyler.
Uzaktasın demesi normal. Ben de genelde 20 kmden sonrasına bakmıyorum. Çoğu insan öyle. Kimse kimseye aşık olarak tanışmıyor, özellikle büyük şehirlerde yakın olmak önemli. Ben Erenköy'de otururken sınırım Beşiktaş falandı. Beylikdüzü'ne bakmazdım mesela
Boy konusuna gelince, reelde tanıştığınız insanda da boya dikkat edebilirsiniz. Ben mesela reel hayatta da kısa boylu bir adamla ilgilenmem. Uygulamada da ilgilenmem. Mesela boyunu 1,70 yazan adamı direkt geçerim. Bunlar normal şeyler.
İfade tarzını bilemiyorum, öküz gibi yazdıysa haklısınız ama insanların kriterlerinin olması normal.
Sizin beklentilerinizi biraz ayarlamanız lazım şu an.
avcıları eledim boşanmış beyler vardı konuşuyorum bakalım uyarsa ilerde görüşürümYani bakın bunlar normal şeyler.
Uzaktasın demesi normal. Ben de genelde 20 kmden sonrasına bakmıyorum. Çoğu insan öyle. Kimse kimseye aşık olarak tanışmıyor, özellikle büyük şehirlerde yakın olmak önemli. Ben Erenköy'de otururken sınırım Beşiktaş falandı. Beylikdüzü'ne bakmazdım mesela
Boy konusuna gelince, reelde tanıştığınız insanda da boya dikkat edebilirsiniz. Ben mesela reel hayatta da kısa boylu bir adamla ilgilenmem. Uygulamada da ilgilenmem. Mesela boyunu 1,70 yazan adamı direkt geçerim. Bunlar normal şeyler.
İfade tarzını bilemiyorum, öküz gibi yazdıysa haklısınız ama insanların kriterlerinin olması normal.
Sizin beklentilerinizi biraz ayarlamanız lazım şu an.
Benim gengem bu hatayı yapmış şuan ayrılarSitenin kıymetli sakınleri hiçbirşey için acele etmiyorum ama çok yanlızım yaşım 43 internetten birileriyle tanışmaya nasıl bakıyorsunuz nereye kadar konuşulmalı hiç arkadaşım yok işten eve gidiyorum kötü bir evlilik geçirdim internetten tanışıp mutlu olan var mı? ailemle yaşıyorum babam hasta çok takıntılı biri bunaldım bende
Internetten tanışıp evlenen yok mu var ama bunun iyi olması ihtimali çok az yani, en azından çevremde gördüğüm bu.Sitenin kıymetli sakınleri hiçbirşey için acele etmiyorum ama çok yanlızım yaşım 43 internetten birileriyle tanışmaya nasıl bakıyorsunuz nereye kadar konuşulmalı hiç arkadaşım yok işten eve gidiyorum kötü bir evlilik geçirdim internetten tanışıp mutlu olan var mı? ailemle yaşıyorum babam hasta çok takıntılı biri bunaldım bende
ben boşandım anlamadım ne yaptıklarınıBenim gengem bu hatayı yapmış şuan ayrılar
Dayımım çok hatası oldu ikisinin hayatı bk gibi şuan neler yaşadıklar bil bilsen
Ne yaptıysak olmadı ve o da senin gibiydi annesi ve babası takıntılı dindar ailesinden kaçmak için yapmış
hayatını tehlikeye atma sadece konuşmak istiyorsan konuş kafam dagılsin vb ama ilerisini düşünme eğer kaptırmaz isen kendini konuş hiç te tavsiye etmem
3 5 kuruşum var eski eşe yedirmekten kurtardığım birine yedirmeyim çakal çok para peşinde koşanInternetten tanışıp evlenen yok mu var ama bunun iyi olması ihtimali çok az yani, en azından çevremde gördüğüm bu.
Özellikle belirli bir erkek kesimi var bildiğin çeteler, şunu hala kimse anlamıyor Bir erkek hayatındaki kadından para istemezz., evlenmeden hele..
Kimle tanışırsanız tanışın sakın acele etmeyin yaşım geçiyor diye. Devir eskisi gibi değil,
Bence bırını bulmak için cevre yoksa en etkili yok birilerinin önerisi tavsıyesıyle oluyor. Herkese duyurun cevrenızdeki.
SOĞUK BİRİYİM ŞU AN EVİAYIRAMAMNeden hiç arkadaşınız yok? Bu psikoloji ile yanlış arkadaşlıklara kapılabilirsiniz dikkatli olun. günümüzde sosyal medya çok tehlikeli özellikle sizin gibi hassas durumda olan insanlar için. Şans işi belki de. Maddi durumunuz nasıl neden ailenizle yaşıyorsunuz evi ayıramaz mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?