aslında beni anlayan biri sürecim çok zor oldu hayattan da kopmak istemiyorum bi sapığın mezesi olmakta yaşadığım boşluk zorHımmm Peki zor bir süreçten geçmişsiniz kendinizi toplayabildiniz mi ? Bu konuda destek aldınız mı ? Belki de şuan ihtiyacınız olan hayatınızda birini almak değilde derdinizi paylaşmak içinizi dokmek kendinizi yenilemek olabilir mi ? Bu duygusal boşlukları kapatmak için birini isteyebiliriz fakat asıl mesele daha derinde ruhun ve duygularınızın iyileşmesi.
bundan 1 sene önce aklı selim düşğnürdüm ama şu an koca bir boşluktayımben açıkçası sizin 43 yaşında olmanıza inanamadım. meselelere bakışaçınız yaşınıza göre çok toy.
bundan 1 sene önce aklı selim düşğnürdüm ama şu an koca bir boşluktayım
başka meşgaleler bulsanız keşke bu aralar çünkü duygusal istismara açık göründünüz biraz. manyağın biri sizi tekrar üzmesin.bundan 1 sene önce aklı selim düşğnürdüm ama şu an koca bir boşluktayım
Yerinizde olsam hayatıma biri almak yerine iyişelmeye çalışırdım.Yeni dostlar edinir ortam degiştirirdim. Şuan evlenmiş ayrılmış olmanız sizi hayattan koparmaz ki hayat kaldığı yerden devam ediyor. Yenilenme zamanı üzerinizden eski eşinizin izlerini atma zamanı. Ne güzel çalısıyorsunuz da paranızı biriktirin kısa seyahatler yapın. Gezin yeni yerler görün. Sonra bir kursa gidin hobi edinin Siz hayatta kaldıkça önünüze gelecektir. İnternette tanıdıklarınız sizi iyileştirmez gerçek hislere gerçek duygulara doğru insana ihtiyacınız var şuan sağlıklı düşünemiyorsunuz gibi geldi bu sizi bir acı tecrübeye daha sürüklemesin Allah korusun.aslında beni anlayan biri sürecim çok zor oldu hayattan da kopmak istemiyorum bi sapığın mezesi olmakta yaşadığım boşluk zor
inanmıyorum inanmaya ihtiyacım var kendimi yanlız hissediyorumher şeyden önce insanlar arası ilişlkilere bakıçaçınız kusurlu. olaylar arasında sebep-sonuç gibi çok basit bağlantıları kurmakta zorluk çekiyorsunuz. cinselliğe bakışınızda da sorun olduğunu düşünüyorum. bunun bir yıl öncesinde de fakrlı olduğunu sanmıyorum.
bir kadının yaşı her ne olursa olsun ve nihai amacı evlenmek de olsa evlenmiş olmak için insan tanımaya yönelik adımlar atması onu korkunç bir hataya düşürüyor. burada birçok başlıkta örneklerini gördük. öncelikle insan tanımaya çalışmadığınız için insanları okumaktan çok uzaksınız ve keriz gibi her söylenene inanıyorsunuz bu yüzden.
inanmıyorum inanmaya ihtiyacım var kendimi yanlız hissediyorum
YÜZDE seksen 85 evli bölükte birilerini düşürüyor neyse işim de başarılı olmaya çalışayım çok kötü bir evlilişkten çıktımYa ben buna hiç karşı değilim ama asla kimseye tanış ya bir şey olmaz diyemem. Çünkü bence amiyane tabirle biraz uyanık olmak gerekiyor bu durumlarda. Bu uyanıklık da biraz kötü tecrübelerle kazanılıyor. Sizinki gibi seveyim sevileyim beklentileri insanı istismara çok daha açık çok daha kırılgan hale getiriyor.
Bu arada o asker üniforması olan adam sağlam pabuç değil.
evet üzerinde uzaman çavuş kıyafeti var neyse engelliyorum kendine başka enayi bulsun başka şeyler konuşalım mıe devam edin o zaman. sonra da istihbaratta çalıştığını iddia eden en fazla telsizci oalrak çalışan bir uzman çavuşun sizinle ne kadar evlenmek istediğini söyledikten sonra pansiyon köşelerinde seks ihtiyacını giderdikten sonra sizi ghostlaması ile buraya ağlayarak dönüşünüzü izleriz.
evet üzerinde uzaman çavuş kıyafeti var neyse engelliyorum kendine başka enayi bulsun başka şeyler konuşalım mı
Yani söylediğiniz gibi aralıkta boşandıysanız kendinize biraz zaman verin sevmek sevilmeyi istemek çok insani biliyorum. Sizi anlamaya da çalışıyorum ama uzun vadede daha çok üzülmenizi hiç istemem.YÜZDE seksen 85 evli bölükte birilerini düşürüyor neyse işim de başarılı olmaya çalışayım çok kötü bir evlilişkten çıktım
kedi alıp sevsem oda beni sever daha insancıllar
anlık güzel gelen his sonrası boşluk işime tutunayım bakalım ayaklarımın üzerinde durayımYani söylediğiniz gibi aralıkta boşandıysanız kendinize biraz zaman verin sevmek sevilmeyi istemek çok insani biliyorum. Sizi anlamaya da çalışıyorum ama uzun vadede daha çok üzülmenizi hiç istemem.
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın sonra
çok tatlı ya kırmızı başlıklı kız gibi
ya vardır senı kandırıyorabaza ve evli olma ihtimali yüksek normal numarası neden olmasın ki
olmaz olur mu kaçına o numarayı çekmiştir o kara kaşlı yanımdaki adam 10 yıl ne yalanlar söyledi netteki mi demeyecek evli numarasını vermiyor işteya vardır senı kandırıyor
birisi olmasa da olur bu ruh haliyle iyi biri de olsa olmayabilir iyileşmem lazım haklısınmızYani söylediğiniz gibi aralıkta boşandıysanız kendinize biraz zaman verin sevmek sevilmeyi istemek çok insani biliyorum. Sizi anlamaya da çalışıyorum ama uzun vadede daha çok üzülmenizi hiç istemem.
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın sonra
yok canım engelledim izleyemeyeceksin başka enayi bulsun telsizcie devam edin o zaman. sonra da istihbaratta çalıştığını iddia eden en fazla telsizci oalrak çalışan bir uzman çavuşun sizinle ne kadar evlenmek istediğini söyledikten sonra pansiyon köşelerinde seks ihtiyacını giderdikten sonra sizi ghostlaması ile buraya ağlayarak dönüşünüzü izleriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?