İNTERNETTEN ARKADAŞLIK

aslında beni anlayan biri sürecim çok zor oldu hayattan da kopmak istemiyorum bi sapığın mezesi olmakta yaşadığım boşluk zor

bundan 1 sene önce aklı selim düşğnürdüm ama şu an koca bir boşluktayım

her şeyden önce insanlar arası ilişlkilere bakıçaçınız kusurlu. olaylar arasında sebep-sonuç gibi çok basit bağlantıları kurmakta zorluk çekiyorsunuz. cinselliğe bakışınızda da sorun olduğunu düşünüyorum. bunun bir yıl öncesinde de fakrlı olduğunu sanmıyorum.
bir kadının yaşı her ne olursa olsun ve nihai amacı evlenmek de olsa evlenmiş olmak için insan tanımaya yönelik adımlar atması onu korkunç bir hataya düşürüyor. burada birçok başlıkta örneklerini gördük. öncelikle insan tanımaya çalışmadığınız için insanları okumaktan çok uzaksınız ve keriz gibi her söylenene inanıyorsunuz bu yüzden.

Ya ben buna hiç karşı değilim ama asla kimseye tanış ya bir şey olmaz diyemem. Çünkü bence amiyane tabirle biraz uyanık olmak gerekiyor bu durumlarda. Bu uyanıklık da biraz kötü tecrübelerle kazanılıyor. Sizinki gibi seveyim sevileyim beklentileri insanı istismara çok daha açık çok daha kırılgan hale getiriyor.
Bu arada o asker üniforması olan adam sağlam pabuç değil.

aslında beni anlayan biri sürecim çok zor oldu hayattan da kopmak istemiyorum bi sapığın mezesi olmakta yaşadığım boşluk zor
Yerinizde olsam hayatıma biri almak yerine iyişelmeye çalışırdım.Yeni dostlar edinir ortam degiştirirdim. Şuan evlenmiş ayrılmış olmanız sizi hayattan koparmaz ki hayat kaldığı yerden devam ediyor. Yenilenme zamanı üzerinizden eski eşinizin izlerini atma zamanı. Ne güzel çalısıyorsunuz da paranızı biriktirin kısa seyahatler yapın. Gezin yeni yerler görün. Sonra bir kursa gidin hobi edinin Siz hayatta kaldıkça önünüze gelecektir. İnternette tanıdıklarınız sizi iyileştirmez gerçek hislere gerçek duygulara doğru insana ihtiyacınız var şuan sağlıklı düşünemiyorsunuz gibi geldi bu sizi bir acı tecrübeye daha sürüklemesin Allah korusun.

inanmıyorum inanmaya ihtiyacım var kendimi yanlız hissediyorum

inanmıyorum inanmaya ihtiyacım var kendimi yanlız hissediyorum

e devam edin o zaman. sonra da istihbaratta çalıştığını iddia eden en fazla telsizci oalrak çalışan bir uzman çavuşun sizinle ne kadar evlenmek istediğini söyledikten sonra pansiyon köşelerinde seks ihtiyacını giderdikten sonra sizi ghostlaması ile buraya ağlayarak dönüşünüzü izleriz.

YÜZDE seksen 85 evli bölükte birilerini düşürüyor neyse işim de başarılı olmaya çalışayım çok kötü bir evlilişkten çıktım

evet üzerinde uzaman çavuş kıyafeti var neyse engelliyorum kendine başka enayi bulsun başka şeyler konuşalım mı

YÜZDE seksen 85 evli bölükte birilerini düşürüyor neyse işim de başarılı olmaya çalışayım çok kötü bir evlilişkten çıktım
Yani söylediğiniz gibi aralıkta boşandıysanız kendinize biraz zaman verin sevmek sevilmeyi istemek çok insani biliyorum. Sizi anlamaya da çalışıyorum ama uzun vadede daha çok üzülmenizi hiç istemem.
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın sonra

anlık güzel gelen his sonrası boşluk işime tutunayım bakalım ayaklarımın üzerinde durayım

ya vardır senı kandırıyor
olmaz olur mu kaçına o numarayı çekmiştir o kara kaşlı yanımdaki adam 10 yıl ne yalanlar söyledi netteki mi demeyecek evli numarasını vermiyor işte
başka birini bulayım belki bir kere gelecek bir otel ayarlayacak sonra kaybolur ben de bunu istemiyorum

birisi olmasa da olur bu ruh haliyle iyi biri de olsa olmayabilir iyileşmem lazım haklısınmız

yok canım engelledim izleyemeyeceksin başka enayi bulsun telsizci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…