bizim dava bitti şimdi açabilirmiyim acaba?Farketmez. Evlilik birliğinde bir malı ailesinin üzerine yaparsa sizden mal kaçırmış demektir. Tapu iptal davası açabilirdiniz. Nafaka davası açabilirsiniz. Nedeni de, yoksulluk nafakası olur. Yaşam şartlarınızın düştüğünü ispat etmeniz lazım. Eski eşiniz kurumsal bir yerde çalışıyor ise 4a hizmet dökümünde maaşı gerçek tutarı ile çıkar, siz de maaşınızı sunun. Yoksulluk nafakası bağlanabilir. İlla çalışıyorsunuz diye nafaka bağlanmayacak değil. Bende mesela nafaka talep ettim. Nafakaya hükmedilirse alacağım. Avukat değilim ama son 1 yıldır boşanma davaları ile ilgili çoğu şeyi öğrendim.
İnternet bana bu konuda acikcasi pek saglikli gelmiyor her turlu insan var orda. İs yerinde bir ortam olusturamaz misiniz? Yahut da spora gidin kurslara gidin oralardan birinde mutlaka bir ortaminiz olur ortam olumca gerisi kendiliginden gelecektir. Reel olursa gozlemleme sansiniz oluyor. Lakin diger turlu gozlemleme imkani olmuyor.Sitenin kıymetli sakınleri hiçbirşey için acele etmiyorum ama çok yanlızım yaşım 43 internetten birileriyle tanışmaya nasıl bakıyorsunuz nereye kadar konuşulmalı hiç arkadaşım yok işten eve gidiyorum kötü bir evlilik geçirdim internetten tanışıp mutlu olan var mı? ailemle yaşıyorum babam hasta çok takıntılı biri bunaldım bende
10 bin alsam ç.ok iyi dava bitince acabilir miyim bilmiyorum kararı almadım daha işten çıktım onu da alamazsın dedi transfer olmuşTahminen korkutuldunuz ondan dolayı avukatınızı dinleyemediniz. Benim avukatım ''her hakkını istiyorsun, madem seni aldattı, yıllarını çaldı, çocuk sahibi olma ihtimalini bitirdi, o zaman bizde ne kadar sürerse sürsün çekişmelideyiz, her şeyin bir bedeli var hayatta'' dedi. Onu dinledim. Boş verin yoksulluk nafakasına başvurun. Az bir şey verilecektir, tahminen 10 bin TL. Çünkü çocuk yok, ama gene de hakkınızı alın. Hayatta her şeyin bir bedeli vardır, bir kadının anne olma hakkını bilerek isteyerek bitirip öyle tereyağından kıl çeker gibi sıyrılamazsın. Hakkınızı alın.
Yoksulluk nafakası açabilirsiniz diye biliyorum ama gene de bir avukata danışın. Evliyken kendi eviniz var iken, ailenizin yanına mecburiyetten dönmüşsünüz. Bu yaşam standartlarının düşmesi imiş. Ben öyle biliyorum ama gene bir avukata sorun.bizim dava bitti şimdi açabilirmiyim acaba?
bir avukata sordum evet açılırYoksulluk nafakası açabilirsiniz diye biliyorum ama gene de bir avukata danışın. Evliyken kendi eviniz var iken, ailenizin yanına mecburiyetten dönmüşsünüz. Bu yaşam standartlarının düşmesi imiş. Ben öyle biliyorum ama gene bir avukata sorun.
Yanlış anlamayın da eski eşinizin dediğine neden inandınız ki? Bana da eski eşim son telefon konuşmamızda ben seni aldatmadım ki, hiçbir şey yapmadım, bu aldatma değil ki dedi. Halbuki kaç kadınla aldatıldım, ona rağmen bunu dedi. Avukatıma sordum sadece güldü, öyle de seni aldatmış ki, istediği kadar inkar etsin mahkemede göreceksin dedi. Eski eşinizin yaptığı manipülasyondu. Benim eski eşim de manipülasyon yaptı. Siz bir avukata danışın. Bir danışmanlık hizmeti mutlaka alın.10 bin alsam ç.ok iyi dava bitince acabilir miyim bilmiyorum kararı almadım daha işten çıktım onu da alamazsın dedi transfer olmuş
bizim dava bitti çok kötüydü aralık ayı dava bitince ne kadar sürede dava açılabilir acabaYanlış anlamayın da eski eşinizin dediğine neden inandınız ki? Bana da eski eşim son telefon konuşmamızda ben seni aldatmadım ki, hiçbir şey yapmadım, bu aldatma değil ki dedi. Halbuki kaç kadınla aldatıldım, ona rağmen bunu dedi. Avukatıma sordum sadece güldü, öyle de ispat edersin ki, mahkemede göreceksin dedi. Eski eşinizin yaptığı manipülasyondu. Benim eski eşim de manipülasyon yaptı. Siz bir avukata danışın. Bir danışmanlık hizmeti mutlaka alın.
Bu kadar detay bilmiyorum ama yoksulluk nafakası için dava açabilirsiniz. Bazı kadınlar, nafaka arttırım davası bile açıyor yıllar sonra. O yol kapalı değil diye biliyorum, ben sizin yerinizde olsam mutlaka dava açarım.bizim dava bitti çok kötüydü aralık ayı dava bitince ne kadar sürede dava açılabilir acaba
şirketin avukatı var watsaptan yazdım çok yoruldum çok ne hayallerim vardı görmüyorsunuz beni bayılacak gibi oluyorum yığılıp kalıyorumBu kadar detay bilmiyorum ama yoksulluk nafakası için dava açabilirsiniz. Bazı kadınlar, nafaka arttırım davası bile açıyor yıllar sonra. O yol kapalı değil diye biliyorum, ben sizin yerinizde olsam mutlaka dava açarım.
İfade tarzı absurttu kendi çok yakışıklı gibi ben de bugün tanıdım atlayıp gitmiyorum kiYani bakın bunlar normal şeyler.
Uzaktasın demesi normal. Ben de genelde 20 kmden sonrasına bakmıyorum. Çoğu insan öyle. Kimse kimseye aşık olarak tanışmıyor, özellikle büyük şehirlerde yakın olmak önemli. Ben Erenköy'de otururken sınırım Beşiktaş falandı. Beylikdüzü'ne bakmazdım mesela
Boy konusuna gelince, reelde tanıştığınız insanda da boya dikkat edebilirsiniz. Ben mesela reel hayatta da kısa boylu bir adamla ilgilenmem. Uygulamada da ilgilenmem. Mesela boyunu 1,70 yazan adamı direkt geçerim. Bunlar normal şeyler.
İfade tarzını bilemiyorum, öküz gibi yazdıysa haklısınız ama insanların kriterlerinin olması normal.
Sizin beklentilerinizi biraz ayarlamanız lazım şu an.
avukatla akşam konuşayım ne kadar nafaka alırsam o kadar iyi kimseye muhtaç kalmam aslında düzenli param olsa ben belki ilişki de aramam benim içimde korkunç bir muhtaç kalacağım k.. yola düşeceğim korkusu var bunun için terapi almam lazımBu kadar detay bilmiyorum ama yoksulluk nafakası için dava açabilirsiniz. Bazı kadınlar, nafaka arttırım davası bile açıyor yıllar sonra. O yol kapalı değil diye biliyorum, ben sizin yerinizde olsam mutlaka dava açarım.
Bu konuyu kapatmanız için yardım almanız iyi olabilir. Ve kabule geçeceksiniz. Ne evliliği biten ilk kişisiniz ne de son kişi olacaksınız. Eski evliliğinizi olduğu gibi kabul edin ve kendi üzerinizde çalışmaya başlayın. Psikolojik olarak sağlam oldukça olaylara dışarıdan bir göz olarak bakmaya başlayacaksınız. İkili ilişkilerde karşı taraf sizinle evli olmayı istemiyorsa evli kalmamalısınız. Hayatta zorla olan hiçbir şey yürümüyor. Bunu kabul etmek lazım.şirketin avukatı var watsaptan yazdım çok yoruldum çok ne hayallerim vardı görmüyorsunuz beni bayılacak gibi oluyorum yığılıp kalıyorum
onun dediği ise herşeyi ben mafetmişim engel durumu olduğu için her şeyime susmuşBu konuyu kapatmanız için yardım almanız iyi olabilir. Ve kabule geçeceksiniz. Ne evliliği biten ilk kişisiniz ne de son kişi olacaksınız. Eski evliliğinizi olduğu gibi kabul edin ve kendi üzerinizde çalışmaya başlayın. Psikolojik olarak sağlam oldukça olaylara dışarıdan bir göz olarak bakmaya başlayacaksınız. İkili ilişkilerde karşı taraf sizinle evli olmayı istemiyorsa evli kalmamalısınız. Hayatta zorla olan hiçbir şey yürümüyor. Bunu kabul etmek lazım.
İkili ilişkilerde artık kendinize güveneceksiniz. Kendinize güvendikten sonra isterse karşınızdaki usta manipülatör bile olsa kanmazsınız. Sizin ciddi travmalarınız var, şu an ben size nacizane görüşüm olarak ilişki önermiyorum. Ya çok kolay karşıdakine kanarsınız ya da karşınızdakine karşı çok savunmaya girip ilişkiyi yaralarsınız. Boşanmak zaten bir travma. Bir de bizim gibi olaylı olarak boşananlar için daha da büyük bir travma. Çünkü bir kişinin ne kadar çirkinleştiğini gördükten sonra insanlara güveniniz zedeleniyor veya bitiyor. Kendinizi kapatmaya başlıyorsunuz çünkü bir daha kandırılmak istemiyorsunuz. Bence zamana ihtiyacınız var.avukatla akşam konuşayım ne kadar nafaka alırsam o kadar iyi kimseye muhtaç kalmam aslında düzenli param olsa ben belki ilişki de aramam benim içimde korkunç bir muhtaç kalacağım k.. yola düşeceğim korkusu var bunun için terapi almam lazım
eski eşimin dini imanı para idi ne krediler çektirmeyi ne işler açtırmayı planladı da olmadı kuaför açtıracaktı çirkef biriyle kadın paramı alacak iş bilmiyıorsun diyip şutlayacak kodının çocuğu vardı eski eşinden kocası küçük o çok kazanıyor adam elbbette ne isterse yapar diyordu herşey para herşey maddiyat
çoğu erkeğe güvenim yok eski eşim öldü diyip tanışmaya çalışıyorlar bunlardan birisinin eşi sonuçtaİkili ilişkilerde artık kendinize güveneceksiniz. Kendinize güvendikten sonra isterse karşınızdaki usta manipülatör bile olsa kanmazsınız. Sizin ciddi travmalarınız var, şu an ben size nacizane görüşüm olarak ilişki önermiyorum. Ya çok kolay karşıdakine kanarsınız ya da karşınızdakine karşı çok savunmaya girip ilişkiyi yaralarsınız. Boşanmak zaten bir travma. Bir de bizim gibi olaylı olarak boşananlar için daha da büyük bir travma. Çünkü bir kişinin ne kadar çirkinleştiğini gördükten sonra insanlara güveniniz zedeleniyor veya bitiyor. Kendinizi kapatmaya başlıyorsunuz çünkü bir daha kandırılmak istemiyorsunuz. Bence zamana ihtiyacınız var.
Hiç kimse bir ilişkiyi yüzde yüz mahvedemez. İlişki iki kişiliktir. Ama şu vardır, bazı konulardaki hatalar bireyseldir. Mesela aldatmak konusu. Birine sevgin bitmiş olabilir, artık onunla evli kalmak istemiyor olabilirsin. Karşındakini aldatmayı seçmeden geçersin karşısına dersin ki; ''Ben artık seninle evli olmak istemiyorum, benim için bu ilişki bitti bence dostça, birbirimizi hırpalamadan bitirelim.'' dersin; karşıdakini de kırmazsın, hakkı varsa verirsin tek celsede anlaşmalı sonlandırırsın. Hatta helallik alıp bitirsen şahane olur. Bunu da o kişiyle olan yıllarının vefasına, o kişiye duyduğun saygı hatırına yaparsın. İyi, vicdanlı insanlar böyle ayrılır.onun dediği ise herşeyi ben mafetmişim engel durumu olduğu için her şeyime susmuş
Şu an biraz kendinize odaklanın. Kendinizle kalın, olacağı varsa sonra da olur.çoğu erkeğe güvenim yok eski eşim öldü diyip tanışmaya çalışıyorlar bunlardan birisinin eşi sonuçta
100 bin alıyor dedim ki 2 nafaka bağla yok dedi işten çıkacağım olursa veririm eve gittim kapıdan kovduHiç kimse bir ilişkiyi yüzde yüz mahvedemez. İlişki iki kişiliktir. Ama şu vardır, bazı konulardaki hatalar bireyseldir. Mesela aldatmak konusu. Birine sevgin bitmiş olabilir, artık onunla evli kalmak istemiyor olabilirsin. Geçersin karşısına dersin ki; ''Ben artık seninle evli olmak istemiyorum, benim için bu ilişki bitti bence dostça, birbirimizi hırpalamadan bitirelim.'' dersin; karşıdakini de kırmazsın, hakkı varsa verirsin tek celsede anlaşmalı sonlandırırsın. Hatta helallik alıp bitirsen şahane olur. Bunu da o kişiyle olan yıllarının vefasına, o kişiye duyduğun saygı hatırına yaparsın. İyi, vicdanlı insanlar böyle ayrılır.
Ama eski eşiniz gibi vicdansız, merhametsiz, kötü olan insanlar karşıdakini düşman gibi görüp katakulli çevirerek ayrılmaya çalışır. O yüzden suçu onlara atar, davada iftiralar atar, olayı uzatır. Burada yapılacak tek şey onun kapasitesi o kadardı, o öyle bir insandı diyerek yaşadıklarını sindirmektir. Yoksa olayın içinden çıkamazsınız. Bazen o kişiyi olduğu gibi kabul etmek gerekiyor. Yapacak başka bir şey yok.
zaten şu halimle olmaz bankadan 20 yıllık arkadaşımla buluştum beni ellemeye çalıştı seni az düşünmedim dedi değil ki netten bulacağım adam bunu demesin biraz toparlanmaya ihtiyacım var cinsellikte olur ama böyle birşey beni hepten üzer istediğim şey yanımda arkammda olacak biriBen sana birini tanımadan önce düşünce yapını iyileştirmek adına destek almanı tavsiye ediyorum. Kendini sevmeye başladığın zaman, ben değerliyim bana öyle davranamazlar diye düşünecek hale geldiğin zaman birini tanımaya başlarsın. Tanışma yerlerinde sömürücü insanlar kaynıyor, sırf sıkıntımı atacağım diye sorunlu birini bulma ihtimalin var. Gözün açık olması lazım
Bu ne yaazaten şu halimle olmaz bankadan 20 yıllık arkadaşımla buluştum beni ellemeye çalıştı seni az düşünmedim dedi değil ki netten bulacağım adam bunu demesin biraz toparlanmaya ihtiyacım var cinsellikte olur ama böyle birşey beni hepten üzer istediğim şey yanımda arkammda olacak biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?