İNTERNETTEN ARKADAŞLIK

bizim dava bitti şimdi açabilirmiyim acaba?

İnternet bana bu konuda acikcasi pek saglikli gelmiyor her turlu insan var orda. İs yerinde bir ortam olusturamaz misiniz? Yahut da spora gidin kurslara gidin oralardan birinde mutlaka bir ortaminiz olur ortam olumca gerisi kendiliginden gelecektir. Reel olursa gozlemleme sansiniz oluyor. Lakin diger turlu gozlemleme imkani olmuyor.

10 bin alsam ç.ok iyi dava bitince acabilir miyim bilmiyorum kararı almadım daha işten çıktım onu da alamazsın dedi transfer olmuş

bizim dava bitti şimdi açabilirmiyim acaba?
Yoksulluk nafakası açabilirsiniz diye biliyorum ama gene de bir avukata danışın. Evliyken kendi eviniz var iken, ailenizin yanına mecburiyetten dönmüşsünüz. Bu yaşam standartlarının düşmesi imiş. Ben öyle biliyorum ama gene bir avukata sorun.

bir avukata sordum evet açılır
dedi bizm avukatta 60 bin aldı biraz param biriksin 10bin bana yeter

10 bin alsam ç.ok iyi dava bitince acabilir miyim bilmiyorum kararı almadım daha işten çıktım onu da alamazsın dedi transfer olmuş
Yanlış anlamayın da eski eşinizin dediğine neden inandınız ki? Bana da eski eşim son telefon konuşmamızda ben seni aldatmadım ki, hiçbir şey yapmadım, bu aldatma değil ki dedi. Halbuki kaç kadınla aldatıldım, ona rağmen bunu dedi. Avukatıma sordum sadece güldü, öyle de seni aldatmış ki, istediği kadar inkar etsin mahkemede göreceksin dedi. Eski eşinizin yaptığı manipülasyondu. Benim eski eşim de manipülasyon yaptı. Siz bir avukata danışın. Bir danışmanlık hizmeti mutlaka alın.

bizim dava bitti çok kötüydü aralık ayı dava bitince ne kadar sürede dava açılabilir acaba

bizim dava bitti çok kötüydü aralık ayı dava bitince ne kadar sürede dava açılabilir acaba
Bu kadar detay bilmiyorum ama yoksulluk nafakası için dava açabilirsiniz. Bazı kadınlar, nafaka arttırım davası bile açıyor yıllar sonra. O yol kapalı değil diye biliyorum, ben sizin yerinizde olsam mutlaka dava açarım.

şirketin avukatı var watsaptan yazdım çok yoruldum çok ne hayallerim vardı görmüyorsunuz beni bayılacak gibi oluyorum yığılıp kalıyorum

İfade tarzı absurttu kendi çok yakışıklı gibi ben de bugün tanıdım atlayıp gitmiyorum ki

avukatla akşam konuşayım ne kadar nafaka alırsam o kadar iyi kimseye muhtaç kalmam aslında düzenli param olsa ben belki ilişki de aramam benim içimde korkunç bir muhtaç kalacağım k.. yola düşeceğim korkusu var bunun için terapi almam lazım
eski eşimin dini imanı para idi ne krediler çektirmeyi ne işler açtırmayı planladı da olmadı kuaför açtıracaktı çirkef biriyle kadın paramı alacak iş bilmiyıorsun diyip şutlayacak kodının çocuğu vardı eski eşinden kocası küçük o çok kazanıyor adam elbbette ne isterse yapar diyordu herşey para herşey maddiyat

şirketin avukatı var watsaptan yazdım çok yoruldum çok ne hayallerim vardı görmüyorsunuz beni bayılacak gibi oluyorum yığılıp kalıyorum
Bu konuyu kapatmanız için yardım almanız iyi olabilir. Ve kabule geçeceksiniz. Ne evliliği biten ilk kişisiniz ne de son kişi olacaksınız. Eski evliliğinizi olduğu gibi kabul edin ve kendi üzerinizde çalışmaya başlayın. Psikolojik olarak sağlam oldukça olaylara dışarıdan bir göz olarak bakmaya başlayacaksınız. İkili ilişkilerde karşı taraf sizinle evli olmayı istemiyorsa evli kalmamalısınız. Hayatta zorla olan hiçbir şey yürümüyor. Bunu kabul etmek lazım.

onun dediği ise herşeyi ben mafetmişim engel durumu olduğu için her şeyime susmuş

İkili ilişkilerde artık kendinize güveneceksiniz. Kendinize güvendikten sonra isterse karşınızdaki usta manipülatör bile olsa kanmazsınız. Sizin ciddi travmalarınız var, şu an ben size nacizane görüşüm olarak ilişki önermiyorum. Ya çok kolay karşıdakine kanarsınız ya da karşınızdakine karşı çok savunmaya girip ilişkiyi yaralarsınız. Boşanmak zaten bir travma. Bir de bizim gibi olaylı olarak boşananlar için daha da büyük bir travma. Çünkü bir kişinin ne kadar çirkinleştiğini gördükten sonra insanlara güveniniz zedeleniyor veya bitiyor. Kendinizi kapatmaya başlıyorsunuz çünkü bir daha kandırılmak istemiyorsunuz. Bence zamana ihtiyacınız var.

çoğu erkeğe güvenim yok eski eşim öldü diyip tanışmaya çalışıyorlar bunlardan birisinin eşi sonuçta

onun dediği ise herşeyi ben mafetmişim engel durumu olduğu için her şeyime susmuş
Hiç kimse bir ilişkiyi yüzde yüz mahvedemez. İlişki iki kişiliktir. Ama şu vardır, bazı konulardaki hatalar bireyseldir. Mesela aldatmak konusu. Birine sevgin bitmiş olabilir, artık onunla evli kalmak istemiyor olabilirsin. Karşındakini aldatmayı seçmeden geçersin karşısına dersin ki; ''Ben artık seninle evli olmak istemiyorum, benim için bu ilişki bitti bence dostça, birbirimizi hırpalamadan bitirelim.'' dersin; karşıdakini de kırmazsın, hakkı varsa verirsin tek celsede anlaşmalı sonlandırırsın. Hatta helallik alıp bitirsen şahane olur. Bunu da o kişiyle olan yıllarının vefasına, o kişiye duyduğun saygı hatırına yaparsın. İyi, vicdanlı insanlar böyle ayrılır.

Ama eski eşiniz gibi vicdansız, merhametsiz, kötü olan insanlar karşıdakini düşman gibi görüp katakulli çevirerek ayrılmaya çalışır. O yüzden suçu onlara atar, davada iftiralar atar, olayı uzatır. Burada yapılacak tek şey onun kapasitesi o kadardı, o öyle bir insandı diyerek yaşadıklarını sindirmektir. Yoksa olayın içinden çıkamazsınız. Bazen o kişiyi olduğu gibi kabul etmek gerekiyor. Yapacak başka bir şey yok.

100 bin alıyor dedim ki 2 nafaka bağla yok dedi işten çıkacağım olursa veririm eve gittim kapıdan kovdu
evliliğimiz boyunca başarmak dükkana gelmesin diyen görümce nazar değirir enişte gelecek
onun çocuğu olmadı kendi bizim olacak diye ortalığı yıktı allem etti kallem etti mallar onlara kalsın diye çocuk yaptı
tatile gitsek bizle geldiler birşey anlamadım
evine gelmiyoeuz diyip dışladılar
başarmak başaramadı ne istediyse olmadı
çocuğu erken doğdu malı gitti birde suçluyor adam beni evde bırakıp adamlarla tatile gitti
evde pişirdim ben gurmeyim diye beğenmedi ki müşterileriyle yediğini 2 binle benden evde bekledi
annemi annesi kıskanıyor diye istemediler kaç kez dışarda onun gitmesin,i bekledi içeri girmesin dedi

sütçü geçti başarmak alamadı
git k.. yatıyorsan yat dedi
10 yıl baktım git kim bakarsa baksın dedi
seni hiç sevmedim sadece katlandım dedi
chery suv aracına dolduruyor herkesi beni araçtan nasıl itiyordu kaç kere şişleyip yola atacağım dedi
onlara da yar olmasın o ablası yiyemesin son
görüştüğümüzde benle aranı iyi tutsaydın sana herşeyi yapardık diyor kıskançlık yaratıp ortalığı yakıp yıkan o halbuki

Son düzenleme:
zaten şu halimle olmaz bankadan 20 yıllık arkadaşımla buluştum beni ellemeye çalıştı seni az düşünmedim dedi değil ki netten bulacağım adam bunu demesin biraz toparlanmaya ihtiyacım var cinsellikte olur ama böyle birşey beni hepten üzer istediğim şey yanımda arkammda olacak biri

Bu ne yaa iğrenç insanlar var biliyorum. İşte o yüzden destek almanı tavsiye ettim ki kendini sevmeyi değer vermeyi öğrenip kimin nasıl biri olduğunu tam olarak fark et diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…