Ben sana birini tanımadan önce düşünce yapını iyileştirmek adına destek almanı tavsiye ediyorum. Kendini sevmeye başladığın zaman, ben değerliyim bana öyle davranamazlar diye düşünecek hale geldiğin zaman birini tanımaya başlarsın. Tanışma yerlerinde sömürücü insanlar kaynıyor, sırf sıkıntımı atacağım diye sorunlu birini bulma ihtimalin var. Gözün açık olması lazımZaten kıyafet almıyorduk ki yiyecekte tehdit ediyordu bazen dolaba yiyecek almamakla
Sorma burdan bi arkadaşın tavsiye ettiği uygulamadan biriyle konuştum adam yerin uzak hımmm boyun kısa vs diyor dediğiniz gibi iyileşeyim birisi beni hepten yaralayacak iyi birini bulmak çok zor annemin laflarına bile alınıyorum bu araBen sana birini tanımadan önce düşünce yapını iyileştirmek adına destek almanı tavsiye ediyorum. Kendini sevmeye başladığın zaman, ben değerliyim bana öyle davranamazlar diye düşünecek hale geldiğin zaman birini tanımaya başlarsın. Tanışma yerlerinde sömürücü insanlar kaynıyor, sırf sıkıntımı atacağım diye sorunlu birini bulma ihtimalin var. Gözün açık olması lazım
Yani her zaman gerçek hayattan birileri karşımıza çıkmıyor öyle uygulamalar kullanılabilir. Ama sizin durumunuzda önce kendinize değer vermeniz, sağlıklı düşünmeniz lazım ki karşınıza çıkan kişilere sınır koyabilin açıkgözlü olun. Destek alın, kendinizi hazır hissedince birilerini tanımaya başlarsınız.Sorma burdan bi arkadaşın tavsiye ettiği uygulamadan biriyle konuştum adam yerin uzak hımmm boyun kısa vs diyor dediğiniz gibi iyileşeyim birisi beni hepten yaralayacak iyi birini bulmak çok zor annemin laflarına bile alınıyorum bu ara
Şu an sınır koyacak durumum yok sığıncak liman arıyorum benim kendime ihtiyacım var boyumu kilomu sorar benim parama bacak arama göz diken birine değil zaten çok yoruldumYani her zaman gerçek hayattan birileri karşımıza çıkmıyor öyle uygulamalar kullanılabilir. Ama sizin durumunuzda önce kendinize değer vermeniz, sağlıklı düşünmeniz lazım ki karşınıza çıkan kişilere sınır koyabilin açıkgözlü olun. Destek alın, kendinizi hazır hissedince birilerini tanımaya başlarsınız.
Sizinki evlilik değil, esir hayatı imiş. Şimdi paranızla istediğinizi alın, istediğinizi yiyin, gezin, tozun.Zaten kıyafet almıyorduk ki yiyecekte tehdit ediyordu bazen dolaba yiyecek almamakla
a
Harcayamıyorum korkuyorum işsizlikten çaresizlktenSizinki evlilik değil, esir hayatı imiş. Şimdi paranızla istediğinizi alın, istediğinizi yiyin, gezin, tozun.
aklım zaten evliliğimde ne hayallerim vardı şimdi de ne istediğini bilmeyen asamların peşinden koşmak zoruma gider zaten eskisi kadar güzel değilim param da yok karşı tarafa verebileceğim çok bişey yok biraz yanlız kalayım bakalım ne olacakYani her zaman gerçek hayattan birileri karşımıza çıkmıyor öyle uygulamalar kullanılabilir. Ama sizin durumunuzda önce kendinize değer vermeniz, sağlıklı düşünmeniz lazım ki karşınıza çıkan kişilere sınır koyabilin açıkgözlü olun. Destek alın, kendinizi hazır hissedince birilerini tanımaya başlarsınız.
amin Allah korusun dün biriyle konuştum boyumu soruyor netten kadın sipariş edecek daha çok yaralar beniYerinizde olsam hayatıma biri almak yerine iyişelmeye çalışırdım.Yeni dostlar edinir ortam degiştirirdim. Şuan evlenmiş ayrılmış olmanız sizi hayattan koparmaz ki hayat kaldığı yerden devam ediyor. Yenilenme zamanı üzerinizden eski eşinizin izlerini atma zamanı. Ne güzel çalısıyorsunuz da paranızı biriktirin kısa seyahatler yapın. Gezin yeni yerler görün. Sonra bir kursa gidin hobi edinin Siz hayatta kaldıkça önünüze gelecektir. İnternette tanıdıklarınız sizi iyileştirmez gerçek hislere gerçek duygulara doğru insana ihtiyacınız var şuan sağlıklı düşünemiyorsunuz gibi geldi bu sizi bir acı tecrübeye daha sürüklemesin Allah korusun.
Tabi ki temkinli gidin ama arada kendinize sosyal zaman için minik harcamalar yapabilirsiniz. Kendinize bir kahve ısmarlayın, kendinize bir kitap hediye alın onu okuyun. Bir de bence günlük tutun. Korkularınızı, kaygılarını ona yazın.Harcayamıyorum korkuyorum işsizlikten çaresizlkten
hoş geldin arkadaşım bana iyi geldinTabi ki temkinli gidin ama arada kendinize sosyal zaman için minik harcamalar yapabilirsiniz. Kendinize bir kahve ısmarlayın, kendinize bir kitap hediye alın onu okuyun. Bir de bence günlük tutun. Korkularınızı, kaygılarını ona yazın.
Bir de şunu unutmayın çaresiz değilsiniz. Kimse eşinden ayrıldı, boşandı diye çaresiz olmaz. Bu düşünce yapısından çıkın. Yoksa sırf evli olayım diye zalim biriyle evlenirsiniz. Önceki evliliğinize de insan olmayan birinden kurtuldunuz öyle bakın.
Siz de eski eşiniz gibi ona hakaret edebilirdiniz. Ettiniz mi hayır. Üslupla davrandiniz insan gibi davrandınız. Hayatta tüm davranışlarımızı seçebiliriz. Benim eski eşim de bana çok hakaret etti. Ben bilerek hakaret etmedim. Hakaret etmemeyi seçtim. Niye biliyor musunuz, çünkü ben güçlü biriyim, ilkel benliğimle davranmayı seçmedim, ruhsal olarak daha olgunum. Kaba olmak çok kolaydır. Kibar olmak zor olandır. İnsan olabilmek çok zordur. Bizim farkımız burada göründü. Siz de öyle bakın..
ben hakaret ettim mal kaçırdılar benden beni insan yerine koymadılar çok bağırdım ağladım çokTabi ki temkinli gidin ama arada kendinize sosyal zaman için minik harcamalar yapabilirsiniz. Kendinize bir kahve ısmarlayın, kendinize bir kitap hediye alın onu okuyun. Bir de bence günlük tutun. Korkularınızı, kaygılarını ona yazın.
Bir de şunu unutmayın çaresiz değilsiniz. Kimse eşinden ayrıldı, boşandı diye çaresiz olmaz. Bu düşünce yapısından çıkın. Yoksa sırf evli olayım diye zalim biriyle evlenirsiniz. Önceki evliliğinize de insan olmayan birinden kurtuldunuz öyle bakın.
Siz de eski eşiniz gibi ona hakaret edebilirdiniz. Ettiniz mi hayır. Üslupla davrandiniz insan gibi davrandınız. Hayatta tüm davranışlarımızı seçebiliriz. Benim eski eşim de bana çok hakaret etti. Ben bilerek hakaret etmedim. Hakaret etmemeyi seçtim. Niye biliyor musunuz, çünkü ben güçlü biriyim, ilkel benliğimle davranmayı seçmedim, ruhsal olarak daha olgunum. Kaba olmak çok kolaydır. Kibar olmak zor olandır. İnsan olabilmek çok zordur. Bizim farkımız burada göründü. Siz de öyle bakın..
aklım zaten evliliğimde ne hayallerim vardı şimdi de ne istediğini bilmeyen asamların peşinden koşmak zoruma gider zaten eskisi kadar güzel değilim param da yok karşı tarafa verebileceğim çok bişey yok biraz yanlız kalayım bakalım ne olacak
Keşke tapu iptal davası açsaydınız, avukatınız söylemedi mi? Benim avukatım eğer ortak malımızı eski eşim başka birinin üzerine devretseydi tapu iptal davası açacaktı. Oradan da tekrar o kişinin üstüne o mal geliyor, sonra da ortak mala katılım davası açacaktınız ve ortak mala tedbir koyduracaktınız. Neden hakkınızı almadınız ki? Ayrılırken gurur olmaz, hakkınız neyse alacaktınız. Gerekirse oradan gelen parayı hayır kurumuna verin ama gene de hakkınızı alın. Neden hakkınızı almadınız ki?ben hakaret ettim mal kaçırdılar benden beni insan yerine koymadılar çok bağırdım ağladım çok
kardeşinin üzerine ama nafaka davası sskm olmazsa açablirmisim ? oda işsiz kalırsam açarım belkiKeşke mal iptal davası açsaydınız, avukatınız söylemedi mi? Benim avukatım eğer ortak malımızı eski eşim başka birinin üzerine devretseydi mal iptal, tapu iptal davası açacaktı. Oradan da tekrar o kişinin üstüne o mal geliyor, sonra da ortak mala katılım davası açacaktınız ve ortak mala tedbir koyduracaktınız. Neden hakkınızı almadınız ki? Ayrılırken gurur olmaz, hakkınız neyse alacaktınız. Gerekirse oradan gelen parayı hayır kurumuna verin ama gene de alın. Neden almadınız ki?
avukatım çok kızdı bana o dönem onu hiç dinlemedim 395 tl ile kaldımKeşke mal iptal davası açsaydınız, avukatınız söylemedi mi? Benim avukatım eğer ortak malımızı eski eşim başka birinin üzerine devretseydi mal iptal, tapu iptal davası açacaktı. Oradan da tekrar o kişinin üstüne o mal geliyor, sonra da ortak mala katılım davası açacaktınız ve ortak mala tedbir koyduracaktınız. Neden hakkınızı almadınız ki? Ayrılırken gurur olmaz, hakkınız neyse alacaktınız. Gerekirse oradan gelen parayı hayır kurumuna verin ama gene de paranızı alın. Neden hakkınızı almadınız ki?
Farketmez. Evlilik birliğinde bir malı ailesinin üzerine yaparsa sizden mal kaçırmış demektir. Tapu iptal davası açabilirdiniz. Nafaka davası açabilirsiniz. Nedeni de, yoksulluk nafakası olur. Yaşam şartlarınızın düştüğünü ispat etmeniz lazım. Eski eşiniz kurumsal bir yerde çalışıyor ise 4a hizmet dökümünde maaşı gerçek tutarı ile çıkar, siz de maaşınızı sunun. Yoksulluk nafakası bağlanabilir. İlla çalışıyorsunuz diye nafaka bağlanmayacak değil. Bende mesela nafaka talep ettim. Nafakaya hükmedilirse alacağım. Avukat değilim ama son 1 yıldır boşanma davaları ile ilgili çoğu şeyi öğrendim.kardeşinin üzerine ama nafaka davası sskm olmazsa açablirmisim ? oda işsiz kalırsam açarım belki
Yani bakın bunlar normal şeyler.Sorma burdan bi arkadaşın tavsiye ettiği uygulamadan biriyle konuştum adam yerin uzak hımmm boyun kısa vs diyor dediğiniz gibi iyileşeyim birisi beni hepten yaralayacak iyi birini bulmak çok zor annemin laflarına bile alınıyorum bu ara
Tahminen korkutuldunuz ondan dolayı avukatınızı dinleyemediniz. Benim avukatım ''her hakkını istiyorsun, madem seni aldattı, yıllarını çaldı, çocuk sahibi olma ihtimalini bitirdi, o zaman bizde ne kadar sürerse sürsün çekişmelideyiz, her şeyin bir bedeli var hayatta'' dedi. Onu dinledim. Boş verin yoksulluk nafakasına başvurun. Az bir şey verilecektir, tahminen 10 bin TL. Çünkü çocuk yok, ama gene de hakkınızı alın. Hayatta her şeyin bir bedeli vardır, bir kadının anne olma hakkını bilerek isteyerek bitirip öyle tereyağından kıl çeker gibi sıyrılamazsın. Hakkınızı alın.avukatım çok kızdı bana o dönem onu hiç dinlemedim 395 tl ile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?