internetten aşka në kadar guvenilmeli

sevda karaca

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2014
28
2
3
36
Netten yani bi siteden bi erkekle tanıştım. Iyi birisi tanıştım ve gördüm. Sizler böyle bi durumda yaparsınız. Devam ettirmeyi dusunurmusunuz

Son düzenleme:
Bende anlamadım ama oran veriyorum % 0 güvenilmeli! Nasıl soru bu ya ne kadar güvenilmeliymiş. Güvenme bacım hiç güvenme.

namazla ınternette tanıstıgın kısının ne alakası var anlamadm bı daha yazarmısın?

Namazini devam ettirmek tabii ki arkadasligin geregidir. Netten ya da degil, fark etmez. Guven de degiskendir. Her sey olabilir.

Saka bir yana arkadas sanirim autocorrect magduru olmus Bence soyle diyor:

1.Sizler bu durumda ne yapardiniz? (napardiniz yazmis da duzeltmis olabilir.)
2.Devam ettirmeli miyim sizce arkadasligimi?

Saka bir yana arkadas sanirim autocorrect magduru olmus Bence soyle diyor:

1.Sizler bu durumda ne yapardiniz? (napardiniz yazmis da duzeltmis olabilir.)
2.Devam ettirmeli miyim sizce arkadasligimi?
o zaman cevap veriyorum. sanalı bırak reelde buluş. ama yalnız olma. yanında bir arkadaşında olsun. ha sakin yerlerde olmasın bu.

tanıştım derken dışarda sanal dışında tanıştın mı?görüştüm demişin bu netten görüşmemmi?

eger hepsi nettense iyi biri deme sakın asla deme

dışarda yüzyüze görüş o zaman daha sağlıklı olur.görüşmelere devam ettiğin müddetçe iyi olup olmadığını daha iyianlarsın yada kötü

Direk guvenmemeli demek ne kadar yanlis ise guven demekte okadar yanlistir..
4 yillik iliskim internette basladi cok sukur hersey yolunda sevgi saygi sadakat herseyy.. Evlilik planlarimiz var.
Ha ben boyleyim diye herkes boyle olacak diye bir sey yok yada baska biri internetten kotu bir tecrube yasamis diye illede herkes guvensiz diye bir seyde yok..

Taniyin birbirinizi gorusun konusun..
Hayirlisiyla olur insAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…