- Konu Sahibi sevda karaca
-
Son cümleniz gerçekten ilginç olmuş :) tanıştığınız adam sanırım namaZ kılan birisi onu mu demek istediniz iyi birisi diye.Netten yani bi siteden bi erkekle tanıştım. Iyi birisi tanıştım ve gördüm. Sizler böyle bi durumda namazını. Devam ettirmeyi sizce arkadasligimi
ahhhh piskko ahhhh darısı başıma inşallahDirek guvenmemeli demek ne kadar yanlis ise guven demekte okadar yanlistir..
4 yillik iliskim internette basladi cok sukur hersey yolunda sevgi saygi sadakat herseyy.. Evlilik planlarimiz var.
Ha ben boyleyim diye herkes boyle olacak diye bir sey yok yada baska biri internetten kotu bir tecrube yasamis diye illede herkes guvensiz diye bir seyde yok..
Taniyin birbirinizi gorusun konusun..
Hayirlisiyla olur insAllah.
İnsallah canim bizim evlilige var daha..ahhhh piskko ahhhh darısı başıma inşallah
Netten yani bi siteden bi erkekle tanıştım. Iyi birisi tanıştım ve gördüm. Sizler böyle bi durumda namazını. Devam ettirmeyi sizce arkadasligimi
Tövbe tövbe estağfrullahhhhh
pek ümit yok maksana adayda yok bu durumu alışsam iyi olacakİnsallah canim bizim evlilige var daha..
Bakarsin paket program benden once bile evlenirsin
Ayy tatlim o isler hic belli olmaz..pek ümit yok maksana adayda yok bu durumu alışsam iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?