internetten aşka në kadar guvenilmeli

Hikayenin sonunu siz getirin gibi bir şey olmuş bu. Bu olayı çözene sherlock ödülü verilecek.

Kimin iyi kimin kötü olduğunu hangisinin hayırlı olacağını insan kestiremiyor.
Yıllarca sevgili oldugun tanıdıgın insanla evleniyorsun ama ne hikmetse evlenince her şey bozuluyor.
Görücü usulü evleniyorsun anlaşıyorsun mutlu oluyorsun.
Ne bileyim ya karışık mevzular. Ama sen elinden geldiğince tanımaya çalış.
Kimseye koşulsuz güvenme..

Netten yani bi siteden bi erkekle tanıştım. Iyi birisi tanıştım ve gördüm. Sizler böyle bi durumda namazını. Devam ettirmeyi sizce arkadasligimi
Son cümleniz gerçekten ilginç olmuş :) tanıştığınız adam sanırım namaZ kılan birisi onu mu demek istediniz iyi birisi diye.

ahhhh piskko ahhhh darısı başıma inşallah

Oyh çok güldümmm!
Vallahi karnım ağrıdı.
Boşluk doldurma gibi olmuş ya da sessiz sinema ya da değişik kelimelerden ne dediğimi bul.

Son cümleyi anlamadım.
Görüştüm derken gerçek hayatta mı görüştün
Bende eşimle internetten tanıştım ama biz 11 gün sonra yüzyüze görüştük. Kader kısmet bu işler

Asla güvenme benim etrafımda var evli olupta nette kız arayan. Veya normal ortamda kız arkadaşı olupta nette kızlarla yazışan o yazıştığı kızlarla da asla ciddi düşünmüyorlar. Arkadaş var en son işte örnek netten kızla tanıştı facede resimler vs de var ilişki durumu bile var ama o kızla evlenmez. Mesela gelecek planlarından bahsediyor asla o kız dahil degil geçici bildgin ve aklındaki de sormadım ama eminim annesinin bulduğu kızla olacak. Ha gerçekten mutlu olanlarda var amaa onlarda istisna kalıyor

Netten yani bi siteden bi erkekle tanıştım. Iyi birisi tanıştım ve gördüm. Sizler böyle bi durumda namazını. Devam ettirmeyi sizce arkadasligimi

asıl soru şu karşındaki sana güvenmelimi?
yani internetten tanıştıysan sen de aynı ortamdasın demektir ve o ortamdaki erkek güvenilmezse sen de güvenilmez olmuyormusun?

Gözlerinin içine bakarak ,dokunarak ,hissederek,heyecanını görerek , kokusunu çekerek aşk yaşamak daha güzeldir... İnternet de sanal dünyanın sanal aşkları yaşanıyor... Adam günde kimbilir kaç kişiyle konuşuyor....

ben böyle konularda niye hep karşı tarafın düzenbaz yalancı olduğunu düşünürüz onu anlamadım hani güvense o adam belki dürüst iyi birisi ve sana güvenmek istiyor olamazmı sonuçta aynı ortamda tanışıyorsunuz sen ne kadar yalancıysan o da o kadardır ben iyiyim o kötüdür demek ne kadar saçma?

Tanımaya çalışmaya devam et tabii ki eğer etkilendiysen.
Kimseye hemen güvenmemeli.
Sanal ya da gerçek fark etmiyor.
Sanalda tanımaya çalıştığını yüz yüze de gör mutlaka ki zaten görmüşsün sanırım.
Sen nasıl nette takılıp onunla görüştüysen, o da aynısını yaptı.
Gayet güzel şeyler de olabilir sonucuda.
Sadece temkinli ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…