internetten aşka në kadar guvenilmeli

Bence internetten tanistiginiz o beyefendiyle gorusmeyi hemen kesin cunku sapik kesinlikle sapik. Allah korusun sizi kafaya felan takar caniniza bile kastedebilir

benim kuzen netten tanıştığı biriyle evlendi. Büyük konuşmayayım ama ben olsam görüşmem bile.

konu sahibi yazdı mı bilmiyorum ama 15 sayfa yorum daha eklenmiş

Tanıdığım biri, nette tanıştığı biriyle evlendi. kendisi mersinde, tanıştığı kişi elazığda yaşıyordu. 6 yıl geçirdiler böyle. askerliğiydi işiydi.. şimdi 2yıllık evliler.. İmrenirim.. şartlar, beklentiler değil önemli olan sonuçmuş. olacağı varsa her şekilde oluyor da gerçi

Aa biri benim yerime sormus sagolsun baska bi sey istesem olcakmıs. sagolun ben de bakıyorum kaç dk dır bu ne demek diye aklıma da hep "kendine iyi bak" geliyo ne alaka diyorum.

ilk başta bende öyle sanıyordum . kendine iyi bak yazmıyorlar kibliyorum diyorlar bu nedir be diyodum. bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayım dimi ama

ilk başta bende öyle sanıyordum . kendine iyi bak yazmıyorlar kibliyorum diyorlar bu nedir be diyodum. bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayım dimi ama
Aslında oturup okumak lazım tüm forum kurallarını, sembollerini ama onu da kim yapıyo ki? Sora sora ögreniyoruz iste, kadınlar arası yardımlaşma bunun için var

malesef okumak neymiş kural dedinmi hepimiz arkamıza bakmadan kaçıyoruz.oturupta bu forumun kurallarıda neymiş diye bakan sayısı çok azdır bu kk da. sonrada banlanıyoruz yasaklar yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…