- Konu Sahibi sevda karaca
-
arkadas bayansa, sevgilisi ona olan sevdasından istiyor sanıyor yahu kız cok sevildigini gözümüze sokmak için anlatıyor anlamadınızmı halaBizim kocalarla, sizin donunuzu isteyen sapigin alakasi ney? Bizim kocalardami istiyor yoksaNerden biliyorsunuz Ayyy aman size tuhaf gelmiyor gibi, verin bikac tane garibe yaziktir yahu bekletmeyin
Bak kirli camasirlari KK da döküldü Kocisimin iyimiGoster gununu, dersin sevda uyarmasa dunyadan haberim yok
Bu dilan da kocasi da boyle, gitme kizin uzerine
Hic bilmiyorumBak kirli camasirlari KK da döküldü Kocisimin iyimi
Konu benim kocama nasil geldi yahu
cumlende yazdigin gibi KOCA larimiz. netten tanistigimz ne oldugunu bilmedigmz mahlukatlar degil.Bunları yazanlar kocalariniz çokmu duzgun:)
Benden demesiInan sevda uyarmasa aklima gelmez, ah ah bu kocadan cektigim
Kocanda bir erkek unutma .dcumlende yazdigin gibi KOCA larimiz. netten tanistigimz ne oldugunu bilmedigmz mahlukatlar degil.
Neyse Kibledim bende, kactim Muneye yakalanmadanHic bilmiyorum, adamcagizin bosu bosuna kulaklarini cinlattik
Iyi dedin kizBenden demesi
harika cevap cuk oturmus yerinePuhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hayal dünyaniz nekadarda genismis
Benim kocam size g.tüyle bile bakmaz
hahaha :)Iyi dedin kiz
Ben sevdayi hakli buluyorumhahaha :)
bizim kocalara sardi simdi de :)
yedirtmeyiz kocalarimizi sana Sevdaaaa.
Kocam her şey olabilir. Ama 'ılık' değil. O yüzden kadın sitelerinde fink atmıyor. :)Bunları yazanlar kocalariniz çokmu duzgun:)
senin gibi :)Kocanda bir erkek unutma .d
Konu sahibi nickini kadın adı soyadı yapınca kadın olunmuyor maalesef yaa
Cok zeki sevda, dokanma!Konu sahibi nickini kadın adı soyadı yapınca kadın olunmuyor maalesef yaa
Hayir becerseler saygi duyacagim ama o da yok, napalim eldekiyle idare edecegiz artik, buna da sukurRica ediyorum IQ'su iki haneliden aşağı olanlar trollük yapmasın ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?