- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
- Konu Sahibi redvelvetcake
-
bütün sapıklar ve kötü niyetli insanlar bilgisayar basında oturmuyor ki, bunlardan nette oldugu kadar dısarıda da var yanı.
burda nasıl temkinli yaklaşıyorsak dısarıdada oyle olmamız lazım.bazen arkadasını bile tanıyamayabilirsin, arkadasım bılıyor nasıl olsa dıyıp onun buldugu kısıye guvenıp cıkmak ta yanlıs o zaman.bence kişi bilincliyse kimseden zarar gelmez, aşk heryerde yaşanabılır.
yaa arkadaşlar yüzünü bile görmeiğiniz bir insanın ne niyette olduğunu nasıl bilebilirsiniz ki klavyeden herkes atıp tutar.. ama bu demek değil ki yüz yüzeyken atıp tutamazz .. ama netteyken risk oranı daha çok artar demek istiyorum ... ayrıca biraz bana ilkel geliyo körü körüne birinin yazdıklarına bağlanmak :S çok fena kandırılan hayal kırıklığına uğrayan şahsiyetleri gördüm lütfen ama hadi bunlarıda inkar edin ??
karşı karsıya olunca pat diye tanıoyrsun yanı .....gerçi konuştugun ınsana baglı ne gıbı ınsanlarla muhattab olmana baglı ....
ben yüzünüde gördum oturdugum yere yarım saatlık yolu vardı .gayet güzel tanıştık çıktık evlendık...demekkı oluyormuşşşşş
en azından karşı karşıyayken bir ilk izlenimin oluyor. internette edineceğin ilk izlenim onun seçeceği maskeye bağlı. elbette demiyorum internet çok fena çok kötü sapık dolu herkes öyle diye. dikkatli olunması gerek diyorum.
bacım buda ilk izlenım oluyor camda göruyorsun sonra yanına gelıyor aynı şey ilk izlenım iştee..sankı yanına gelınce maske takmıycak allahsen sende ne insanlar var yaaa bırak :))9
cesaretinizden dolayı tebrik ediyorum o zaman. bir arkadaşını çıkarabilir kameraya, konuşurken bin bir yalan atabilir. sonra buluşunca ne olacak? tamam dışarıda tanıştığınız biri de yalan söyler. o farklı bu farklı. yumurtadan çıkıyormuş gibi oluyor internetten tanıştığın kişi. ne olacağını bilmiyorsun. blind date in yazışmalı versiyonu..
aynen katılıyorum.. o bahsettiği numara az kalır diğer yapabilecekleri şeylerin yanında
gözü kapalı bu kadar çabuk güvenmelerini anlamıyorum. merak ediyorum acaba yarın öbür gün kendi çocukları oldukları zaman kızı internetten tanıştığı kişiyle buluşmaya gitse ne tepki verirlerdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?