İnternetten başlayan ilişkiler hakkında ne düşünüyorsunuz?

o dediğinizi cahil ve düşük eğitimli insanlar yapıyor genelde. aklı başında, iyiyi kötüyü ayirt edebilen bir insan internette hiç görmedigi bir adamın peşine takılıp gitmez. sizin bahsettiginiz cahil kesim için bencede nette ilişki yaşamak dogru degil...

olaiblir mutlu olanda vardır ... ama ben bunu kumar olarak düşünüyorum kazanırsan ne ala , ama ya kazanamazsan çok fenaaa

değil mi bence de.. gerçek hayatta da öyle ama internette risk daha fazla. bir de gerçek hayatta çevresini tanıma şansın oluyor. internette tanıdığın zaman sırf kendisini tanıyorsun. gerçek hayatta ailesi ve arkadaşlarıyla bir bütün olarak çıkıyor karşına

Yanlış hatırlıosam kusura bakma,ama ben senin bi konunu okumuştum bu sıralar nette çok takılıyorum ve biriyle tanıştım evli ve çocuklu,aşık oluyorum demiştin.:44:

onun sonucunun ne olduğunu biliyor musun ?? aşık oldum demedim ayrıca iyi okumamışsın
az daha öle bi adım atıyordum ki belkide hayatımı mahvedecektimm ben insanlarda ben gibi yanlış yapmasınlar diye uğraşıyorum .. burda boşuna atıp tutmuyorum .. bu şekilde beni iğneleyici üslupla eleştirmek yerine keşke bişileri daha iyi bilipde bana söz uzatsaydınız :S

Son düzenleme:

türkiyenin yarısı sizin dediğiniz durumda zaten.

Aşık oldum dedin demedim ki,aşık oluyorum,hoşlanmaya başladım tarzı bişey demiştin.
Eleştirmek amacıyla söylemedim zaten bunu,sadece aklıma geldi ve paylaşmak istedim.
Pek temkinli yaklaşıyormuş gibi konuşmuşsunuz konu başında,ben de o kadar da temkinli olamamış olduğunuzu hatırladım sadece :)

İnternet kesinlikle çok tehlikeli bir iletişim aracı diye düşünüyorum ben.Çünkü bende dahil,artık internette okadar çok vakit geçiriyor ki insanlar,yaşantılar sanal aleme dönüşüyor.Arkadaşlarla toplanıp sohbet etmek yerine,cam açıp ortak sohbet yapıyoruz...Eskiden teknoloji yoktu ama huzur vardı diye düşünüyorum.
İlişkiler tamamen şansa dayalı,sadece sanal ortamda değil,günlük yaşantımızda karşılaştığımız kişileri de tanımak çok zor,çünkü insanlar adeta iyi birer oyuncu olmuş,her rolün üstesinden gelebiliyor.İnternette tanışıp evlenen ve çok mutlu olan bir arkadaşım,bir de akrabam var,iş ortamında tanışıp gece,gündüz birlikte vakit geçirip evliliğini bitiren arkadaşlarım da var.Dediğim gibi bu tamamen şansa bağlı.İnternette bile tanışıyor olsanız aklınızı biraz kullanarak karşınızda ki insanın karakteri hakkında ipucu yakalarsınız diye düşünüyorum,yeter ki açık gözlü,temkinli olun.Allah herkesi içinde merhamet ve Allah korkusu olanlarla karşılaştırsın...

ayrıca benim amacım birileri ile aşk ilişkisine başlamak için sesli chat sitelerine damlamak felanda değildi o zaman :) bunuda hatırlatıyım ...
ayrıca benim şu anki ruh halimdende kaynaklı bir durumdu o .. ben az daha öle birine kanıyordum o yüzden artık daha sert tepki ile yaklaşıyorum bu konuya... ayrıca yaşadığım olayı her konuda dile getirmek istemediğimden özel durumumu her konuda açmıyorum .. takdir edersin ki insan kötü yaşadığı bir olayı her hatırladıkça mutsuz olur.. şu an sizin bana hatırlattığınız gibi hanfendii .

Anlık olduğunu düşündüğünüz ruh hallerinizi böyle bi paylaşım sitesinde anlatmayacaktınız o zaman,haliyle insanlar hatırlıo.
Amacım seni üzmek değildi onu da belirteyim,hatta o konuda size tepki gösterenleri yadırgamış ve konuna cevap vermesem de o şekilde üzerine gidildiğini gördüğümde haksız yere olduğunu düşünmüştüm.

Son düzenleme:
türkiyenin yarısı sizin dediğiniz durumda zaten.

türkiyenin durumundan en az sizin kadar bende haberdarim ve gerçek şu ki sandıgınız kadar acıklı durumumuz yok toplum olarak.
türkiyenin yarısı bu şekilde diyerek kesin bir konuşma yapamazsiniz.

ben burda bazı insanalr görürde ders alır bende bir çözüm bulabilrim diye yazdımbazı şahsiyetler !! yüzünden tepkilere dayanamadığım için konuyu kapattırdım bu ne demek oluyo bu konu hakkında konuşmak istemiyorum demek oluyo değil mi :) bence sizde bu kadarını anlayabilecek kapasitede birisibiz yanılıyor muyum... ben bu bana kara leke olsun diye açmadım o konuyu.. burda ben son derece samimiyetle belki yardımım olur diye yorumlar yapıyorum.. sizde sanki çok yanlış şeyler sölüyormuşum gibi benim geçmişte yaptığım bir hatamı yüüzme vuruyorsunuz bravo

Bu konuya ve sana vereceğim son cevap;burası bi paylaşım sitesi ve bir konuyu kapattırmak (konuların silinmediğini de hatırlatarak) o konunun başkaları tarafından bir daha gündeme getirilememesi anlamına gelmio.
Yaptığın yorumlar sanki böyle bir duruma hiç düşmemiş,hiç kandırılmamışsın gibi olduğu için söyleme gereği duydum.
İyi akşamlar

bence siz sırf egonuzu tatmin etmek uğruna bazılarına böyle sert çıkışlar yapma gereği duyuyorsunuz.. durum bundan ibaret.. haa evet burdan haykırıyım bari sizin sözlerinizden bu anlaşılıyo evetttt bendeee kandırıldımmmmmmmmmmmmmmmmm

Egomu tatmin edecek bi durum yok ortada.
İnternetten evlendiğini ve mutlu olduğunu söyleyen kişilerin yazdıklarına ithafen aksini idda eden şeyler yazıp ''hadi bunu da inkar edin bakalım??'' gibi iğneleyici üslubunuza ve ''ilkellik'' olduğu yönündeki sözlerinize ithafen ben de konunuzu hatırlattım.

Son düzenleme:

digelımkı arkadaş vasıtasıyla tanıştırıldın .. ne oldu 4 4 lük adammı çıkıyor oda ... yada görucu usulü aılen uygun bulmuş sonra oda manyak pskopat çıkmıyormu ???? ne dıyorsun arkadaşım sen nasıpte kısmette kaderde ne varsa onu yaşarsınnnn...sen öyle takıl bu nettede fazla dolanma allah muhafaza yerler senı bööööö:82:

herkes gibi benimd edüşüncelerimi belirtme hakkım var ve hiç kimsede bana müdahale edemez sizde !! ayrıca hani bana cevap vermeyecektiniz ne oldu şimdiii ??? ilkellik dediysem yanında ben bu hiç yapmadım gibi bişi yazmış mıyım ya da yapmam gibi .. burda konu ben değilim farkındaysanız uzun uzun hayat tecrübelerimizi anlatmıycaz bu konuda ... ayrıca illa kendimden örnek vermek zorunda değilimm..

Son düzenleme:
Ben de internet ilişkilerine olumlu bakmıyorum. İsterse milyon tane kişi buraya gelip internetten evlendim çok mutlu oldum yazabilir. Dilerim sanal real her şekilde başlamış ilişki güzel biter. Kimseyi kınamak ya da ayıplamak eleştirmek falan değil benim yaptığım. Eğer bir akrabam ya da değer verdiğim yakın bir arkadaşım bu durumu yaşasaydı onaylamazdım. Hepsi bu.
Bu arada ne zaman KK'da sanal ilişkiler konusu açılsa ve ben olumsuz fikirlerimi söylesem hep tepkili yorumlar aldım. Ama pek de umursamıyorum. :) Bu da benim fikrim..

Ego tatmini gibi yorumlar yazınca cevap verme gereği hissettim,umarım bu seninle son karşılaşmam ve son muhabbetim olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…