çocukla sevgili sayılırız ve çok hoşlanıyorum onu asla bırakmak istemiyorum
anonim olarak çok konuştuk 3-4 ay?Senin ne işin var internette abuk sabuk sitede takılan kim olduğu ne olduğu belirsiz biriyle. Üstelik o kadar iyi niyetli, temiz kalplisinki, iki haftada ilişki için böyle şeyler düşünüyorsun. Bu sevgililik değil. Hiç yüz yüze görmediğin birisi. Üstelik bu kadar kısa zamanda ne sevgisi? Bence boşlukta kaldığın için bu şekilde bir ilgiye böyle tepki gösteriyorsun.
Hayatında hiç yüz yüze bile görüşmediğin sadece telefonda konuştuğun insanı annene neden anlattın ki? Belki de yüz yüze gelsen kötü kokuyor, belki enerjiniz hiç tutmayacak, belki fotolardaki gibi çıkmayacak. Anneye anlatmak ve çok iyi biri demek için çoooook erken.sevgili kız kardeşlerim size danışmak istediğim bir konu var lütfen yardımcı olur musunuz. ben 20 yaşında bir genç kızım. üniversite sınavına 3.kez girdim bu sefer tıp gelecek gibi bu 3 sene içinde çok çalıştım, hee şeyden elimi eteğimi çektim kız arkadaşlarımla bile görüşmüyordum. yaşıtlarımın erkek arkadaşları olurdu veya kız arkadaşlarına yatıya giderlerdi ben baskıcı ailem olduğu için hiçbirini yapamadım. neyse işte ailem bana çok söz verdi, kazanırsan şunu yaparız sana karışmayız vs.. annem de derdi sınavdan sonra sevgilin olursa karışmam fln. internette anonim sözlük sayfalarından bir arkadaşla tanıştım sohbeti ilerlettik birbirimizin instagramını almıştık. 2 haftadır falan da telefonda konuşmaya başladık. annemden saklamak istemediğim için söyledim bin pişman oldum. çocukla sevgili sayılırız ve çok hoşlanıyorum onu asla bırakmak istemiyorum ama annem kaç gündür başımın etini yedi, öyle bilgilerini çok paylaşan bir kız bile değilim fakat iğrenç bir insan çıksın ama internetten olmasın diyor. erkek arkadaşıma annem pek razı değil dedim çok anlayışla karşıladı çok iyi birisi. anneme tamam bitireceğim dedim ama bitirmek istemiyorum. anneme bitirdim diye yalan söylemeye de vicdanım el vermiyor sizce ne yapmalıyım?
Boşver sen okulunda yakından tanıyıp görebileceğin birini bul, internetten kıyafet bile alsak çoğu çok güzel gözüküyor ama kalitesiz çıkıyoranonim olarak çok konuştuk 3-4 ay?
anonim olarak çok konuştuk 3-4 ay?
Yavru ceylan sen sosyal medya kurtları için açılmamış çiçeksin ağızlarının suyu akar senin için , elde edebilmek için aylarca yalvarır da etinden sütünden faydalanmak sonunda.bitirmeli miyim yani?
Daha iyi anlatılamazdı sanırımBoşver sen okulunda yakından tanıyıp görebileceğin birini bul, internetten kıyafet bile alsak çoğu çok güzel gözüküyor ama kalitesiz çıkıyor
Üniversitede düşün ne kadar güzel ve daha akıllıca seçeceğin erkek arkadaşların olacaksevgili kız kardeşlerim size danışmak istediğim bir konu var lütfen yardımcı olur musunuz. ben 20 yaşında bir genç kızım. üniversite sınavına 3.kez girdim bu sefer tıp gelecek gibi bu 3 sene içinde çok çalıştım, hee şeyden elimi eteğimi çektim kız arkadaşlarımla bile görüşmüyordum. yaşıtlarımın erkek arkadaşları olurdu veya kız arkadaşlarına yatıya giderlerdi ben baskıcı ailem olduğu için hiçbirini yapamadım. neyse işte ailem bana çok söz verdi, kazanırsan şunu yaparız sana karışmayız vs.. annem de derdi sınavdan sonra sevgilin olursa karışmam fln. internette anonim sözlük sayfalarından bir arkadaşla tanıştım sohbeti ilerlettik birbirimizin instagramını almıştık. 2 haftadır falan da telefonda konuşmaya başladık. annemden saklamak istemediğim için söyledim bin pişman oldum. çocukla sevgili sayılırız ve çok hoşlanıyorum onu asla bırakmak istemiyorum ama annem kaç gündür başımın etini yedi, öyle bilgilerini çok paylaşan bir kız bile değilim fakat iğrenç bir insan çıksın ama internetten olmasın diyor. erkek arkadaşıma annem pek razı değil dedim çok anlayışla karşıladı çok iyi birisi. anneme tamam bitireceğim dedim ama bitirmek istemiyorum. anneme bitirdim diye yalan söylemeye de vicdanım el vermiyor sizce ne yapmalıyım?
Yüz yüze bile 3-4 ayda birini ne kadar ya tanıyacaksınız ki?anonim olarak çok konuştuk 3-4 ay?
Üniversitede düşün ne kadar güzel ve daha akıllıca seçeceğin erkek arkadaşların olacak
Lütfen şu dönemde internetten tanıştığın birine güvenme
Evli çıkabilir, böyle sitelerde gezen çok avcı var
Senden faydalanmak isteyen biriside olabilir
Yaşıt bile olsanız olmaz, anneni dinle
Sonra çok üzülürsün
+1 çok doğru yorumlar.Yavru ceylan sen sosyal medya kurtları için açılmamış çiçeksin ağızlarının suyu akar senin için , elde edebilmek için aylarca yalvarır da etinden sütünden faydalanmak sonunda.
Git güzelce kampüsünün içinde senin dengin tipini ortamını gördüğün bir çocukla canlı canlı iletişim kur ye iç gez, napcan timsahların olduğu sosyal medya aşkını üzülürsün. Ayrıca 3 günlük adamlar için anneni üzme hiç gerek yok
Onlar seni kafalayana kadar romeo olur sonra da sıkılınca içlerindeki dağ ayısını görürsün pişman olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?