Internetten biriyle tanisma

Zamanında internet tanışma olayı yaşamış biri olarak pek tavsiye etmem. Ha iyi sonuçlanan örnekler de vardır ama malesef bu dönemde biraz zor. Farklı şehirlerde olmanız da zorlaştırici bir etki

Mezun olduğu okul falan var. İsmi de falanca kişi avukat sicil numarası şu şekildedir şeklinde çıktı. Barodan nasıl aratılıyor? Belki aynı isimde birkaç kişi var. Arkadaşlar evlilikle ilgili bir şey düşünmedim. Adı flört mü sevgililik mi neyse ondan olabilir mi acaba diye şöyle bir düşündüm.

ya ne interneti gençler ALLAH aşkına, insan kendi anasına babasına güvenmiyor da yapmayın lütfen. fuhuç çetesi var, bağımlı çetesi var, organ mafyası var. lütfennnn

Sevgilimle internetten tanıştık çok mutluyuz ama internetten tanışma var tanışma var.
Aynı şehirlerde bile değilseniz o iş genelde sorunlu ve zor olur.
Benim için internetten tanışma sadece bir “araçtır” yani tanışırsınız bir iki konuşmadan sonra yüz yüze buluşur görüşürüzsünüz. Ama tanışıp da uzun süre internetten devam edecekse uğraşmayın bile derim.

numaramı vermek istemememin sebebi, telefonda flörte dönüşecek, belki de hiç birbirimizi görmeyeceğiz. yani falanca gün geliyorum, numaranı ver, istersen görüşürüz dese neyse. ne bileyim adam belki, sevgilisini evine bırakacak, eve gidene kadar telefonda benle konuşacak.

Sosyal medyaya asla güvenmeyin. Tvde neler neler görüyoruz. Dikkat edin.

C captain price , nasıl başladı? nasıl ilerledi? başkalarıyla da yazışıyordur diye düşünmediniz mi?
Basında öyle sevgili olma amacımız yoktu o yüzden başkasıyla yazisiyor mudur vs diye düşünmedim.

Ayrıca sokakta tanıştığın insan da başkası ile yazisabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…