- 25 Şubat 2016
- 1.047
- 665
- 123
- Konu Sahibi showingnoemotions
-
İyi örnek hayatımda bi kere gördüm oda larissa ile burak gacemer.facebookta tanışmışlar duyunca çok şaşırmıştmİyi örnekleri de var, kötü örnekleri de. Yıllarca tanıdığımız insanlara bile güvenemezken sanal ortamdan biriyle tanışma işleri bana açıkçası çok mantıklı gelmiyor. Özellikle Türkiye gibi bir ülkede.
Eğer istiyorsanız, özgüveniniz biraz daha kuvvetli olmalı. Bu sadece sanal için değil, reel için de geçerli.
İlk defa buluşmalarda vs. kesinlikle şahsi araçlara binmeyin, kalabalık ortamlarda buluşmaya özen gösterin. Ne çıkacağını bilemezsin.
İyi örnek hayatımda bi kere gördüm oda larissa ile burak gacemer.facebookta tanışmışlar duyunca çok şaşırmıştmİyi örnekleri de var, kötü örnekleri de. Yıllarca tanıdığımız insanlara bile güvenemezken sanal ortamdan biriyle tanışma işleri bana açıkçası çok mantıklı gelmiyor. Özellikle Türkiye gibi bir ülkede.
Eğer istiyorsanız, özgüveniniz biraz daha kuvvetli olmalı. Bu sadece sanal için değil, reel için de geçerli.
İlk defa buluşmalarda vs. kesinlikle şahsi araçlara binmeyin, kalabalık ortamlarda buluşmaya özen gösterin. Ne çıkacağını bilemezsin.
İnternetten tanışıp evlenen arkadaşlarım da var aldatilip dolandırilanlarda bence burda mesele farkli. Avukat diye neden ona kendinizi denk görmüyorsunuz. Bu nasıl bir ozguvensizlik. Bence öncelikle bunu aşmayı deneyin30lu yaslardayim. Itusozlukten biriyle sohbet etmeye basladim. Daha once hic internetten biriyle tanismadim. Sallamiyorsa, avukatmis. Internette de arastirdim, avukat olarak cikti.
Numarami istedi vermedim. Ikimizde farkli sehirdeyiz. Benimle ilgilenmesi tuhafima gitti. Uzaklassam mi? Hukukcu hic tanidigim olmadi. Kendimi ona denk gormuyorum.
barodan kontrol et gerçek avukat olup olmadığını öyle anlarsın.telefonunu ver ne olacak daha fazla iletişim kurabilirsin.sevgilisi olup olmadığını öyle daha rahat anlarsın.beğenmezsen engellersin biter gider.ama avukat erkekler biraz fazla egolu oluyor ona dikkat et.Aman dikkat edin dolandırılmayın da gerisi size kalmış neler görüyoruz
Eee kendini ona denk görmüyorsan neyi düsünüyorsun ki daha??30lu yaslardayim. Itusozlukten biriyle sohbet etmeye basladim. Daha once hic internetten biriyle tanismadim. Sallamiyorsa, avukatmis. Internette de arastirdim, avukat olarak cikti.
Numarami istedi vermedim. Ikimizde farkli sehirdeyiz. Benimle ilgilenmesi tuhafima gitti. Uzaklassam mi? Hukukcu hic tanidigim olmadi. Kendimi ona denk gormuyorum.
Ama kız akıllanmamış tekrar internetten birisiyle tanışıyor. Ve kız tamamen bağımlılık yapmış bu durumu. Cok tuhaf.Bende izledim o programı erkek başka birinin profil fotosuyla kızla bir süre konuşup sevgilioluyor sonra yüz yüze görüşünce kız anlıyor ama ses çıkarmıyor konuşması fln çekti galiba evleniyorlar ve malesef sonu hüsran ..günümüzde insan aynı şehirde ki görüştüğü adamdan acaba mı derken internet ortamı kaptırmayın kendinizi ..
Twitter dan tanıştım. Üç buçuk yıl önce. Ben Adana O konyalıydı. Bir buçuk yıl flört dönemimiz oldu. Görüştük. Sonra evlendim. Herkes keşke ilk tanıdığımız gibi kalsa. İki yıllık evliliğim var. Ben seviyorum ama eşimde seviyordu ama sevgisi saygısı bittiYanmayacak ateşe üflüyoruz diyor.Yani herkes, her şey aynı olacak diye bir şey yok fakat dikkat etmeni öneririm. Bir de kendimi ona denk görmüyorum demek ne demek?30lu yaslardayim. Itusozlukten biriyle sohbet etmeye basladim. Daha once hic internetten biriyle tanismadim. Sallamiyorsa, avukatmis. Internette de arastirdim, avukat olarak cikti.
Ben eşimle internetten tanışmıştım30lu yaslardayim. Itusozlukten biriyle sohbet etmeye basladim. Daha once hic internetten biriyle tanismadim. Sallamiyorsa, avukatmis. Internette de arastirdim, avukat olarak cikti.
Benim konuştuğum kişi de hukukcuydu. Birbirimize komik videolar gönderip eglenirdik yani iletişimimiz de güzeldi. Ama farklı sehirlerdeydik ve zaman geçtikçe geleceğim dedikçe gelmedi. Yani imkanı varken yüz yüze görüşmedik. Saçma bi tartışma sonunda da engelledi beni. Nasip kısmet işleri tabi internette tanışıp evlenen arkadaşlarim da var oldukça da mutlularK Kahveeasigi , nasıl sonuçlandı?
Aramızda güzel bir muhabbet var, gülüyoruz, eğleniyoruz. Normalde internetten biriyle böyle sohbet etmezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?