- 14 Mayıs 2011
- 2.082
- 2.014
- 103
- Konu Sahibi showingnoemotions
-
İnsan artık yıllarca tanıdığı kişilere güvenemiyorken internetten biriyle görüşmek.. bilemedim30lu yaslardayim. Itusozlukten biriyle sohbet etmeye basladim. Daha once hic internetten biriyle tanismadim. Sallamiyorsa, avukatmis. Internette de arastirdim, avukat olarak cikti.
Numarami istedi vermedim. Ikimizde farkli sehirdeyiz. Benimle ilgilenmesi tuhafima gitti. Uzaklassam mi? Hukukcu hic tanidigim olmadi. Kendimi ona denk gormuyorum.
Aktif avukat ise sorgulatın baro dan .büro acmak kolay neler duyuyoruz yalancı mı degil mi önce kesinleştirin sonra kendinize bir sans verin genel de ya avukat ya galerici yada asker olurlar ve kılıfına uydururlar...İnsan artık yıllarca tanıdığı kişilere güvenemiyorken internetten biriyle görüşmek.. bilemedim
Aman dikkat edin dolandırılmayın da gerisi size kalmış neler görüyoruz30lu yaslardayim. Itusozlukten biriyle sohbet etmeye basladim. Daha once hic internetten biriyle tanismadim. Sallamiyorsa, avukatmis. Internette de arastirdim, avukat olarak cikti.
Numarami istedi vermedim. Ikimizde farkli sehirdeyiz. Benimle ilgilenmesi tuhafima gitti. Uzaklassam mi? Hukukcu hic tanidigim olmadi. Kendimi ona denk gormuyorum.
Evlendim 5 yillik 1 cocuk bir hayata sahibizİnternetten birileriyle tanışılır, görüşülür, sevgili olunur, evlenilir. Ama bu özgüven eksikliğiyle siz bunu yapmayın. Sonu hayırlı olmaz.
Ya adam sahte hesap kullaniyosa yalan söylüyorsa inanmayin bence30lu yaslardayim. Itusozlukten biriyle sohbet etmeye basladim. Daha once hic internetten biriyle tanismadim. Sallamiyorsa, avukatmis. Internette de arastirdim, avukat olarak cikti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?