- 19 Mayıs 2016
- 1.113
- 2.001
- 133
Doğru kötü niyetli insan çokHe illa vardır 3 5 tane internetten tanışıp evlenen mutlu olan. Ama o sayı 3 kişiyle, internetten dolandırılan tacize tecavüze uğrayan tehdit edilen şiddet gören de 30000 kişi vardır anlatabiliyor muyum? Bu kadar büyük bi risk almaya değmez kesinlikle.
Belki kismetindir belki de değil. Peki ask acisi çektiğini nasil anlatti size? Evlenip ayrilmis mi vs gibisinden?İyi birine benziyor. Ama aşk acısı yaşıyor. Doğru kişiyi internetten arayan biri. Bana şans vermem için çok ısrar ediyor. Niyeti malum konuâmalar yapmak değil. Hatta anlattığına göre benden daha temiz ve karakterli biri. Bu 2. gün. Sizce napiyim ?
Hakaret istemiyorum. Lütfen kaldıracak durumda değilim.
kesinlikle internetten uzak dur bu konuda bulaşayım deme doğru insan seni gelir bulur dert etme risk alma hiç gerek yok tek konu sapıklık değil öyle birine rastlarsın ki takıntı yapar huzurun bozulur yıllarca akıllı olİyi birine benziyor. Ama aşk acısı yaşıyor. Doğru kişiyi internetten arayan biri. Bana şans vermem için çok ısrar ediyor. Niyeti malum konuâmalar yapmak değil. Hatta anlattığına göre benden daha temiz ve karakterli biri. Bu 2. gün. Sizce napiyim ?
oğru kişiyi internetten arayan biri.
İyi birine benziyor. Ama aşk acısı yaşıyor. Doğru kişiyi internetten arayan biri. Bana şans vermem için çok ısrar ediyor. Niyeti malum konuâmalar yapmak değil. Hatta anlattığına göre benden daha temiz ve karakterli biri. Bu 2. gün. Sizce napiyim ?
Kim niye hakaret etsin ki ?
Ha bir cafede görüp beğenmişsin , ha sokakta , ha nette . Sonuçta illa bir yerlerde birileri ile tanışıyoruz değil mi ?
Lakin , nette özellikle ilişki peşinde dolanan kişi bana güven vermez .
Yani sokakta tesadüfen tanıştığın kişi ile nette birini bulmak için tanıştığın kişi bu durumda çakışır .
Şans ?
Şans vermekten kastın gidip bir kahve içip sohbet etmekse , 18 altında bir yaşada sahip değilsen .
Sen bilirsin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?