İnternetten biriyle tanıştım. Sizce şans vereyim mi?

pekiyi_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
272
150
53
İyi birine benziyor. Ama aşk acısı yaşıyor. Bu 2. gün. Sizce napiyim ?

Son düzenleme:
Dur daha bismillah 2. gün. Olabildiği kadar çabuk görüşürsen olabilir. Tanıyabilirsin bence. Ama üstteki arkadaşın da dediği gibi yara bandı yapacaksa seni bunu anladığın an çek git.

• Beğen
Reactions: KV_
Kim niye hakaret etsin ki ?

Ha bir cafede görüp beğenmişsin , ha sokakta , ha nette . Sonuçta illa bir yerlerde birileri ile tanışıyoruz değil mi ?

Lakin , nette özellikle ilişki peşinde dolanan kişi bana güven vermez .

Yani sokakta tesadüfen tanıştığın kişi ile nette birini bulmak için tanıştığın kişi bu durumda çakışır .

Şans ?

Şans vermekten kastın gidip bir kahve içip sohbet etmekse , 18 altında bir yaşada sahip değilsen .

Sen bilirsin .

Sizden daha iyi ve karakterli biri olduğunu nerden anladınız? Belki de sapık, yalancı, dolandırıcı hatta katil. Çok büyük risk. Yine de siz bilirsiniz.

Adam açık açık seni yara bandı yapacağım demiş, düşünüyorsunuz bir de, pes!

Arkanıza bakmadan kaçın.

Bence internetten tanisilan birinden hayir gelmez ya sonucta ne oldugunu bilmiyosun belkide evli cikar bilemezsin pisman olursun ama yinede sana kalmis

Hayatta şans vermezdim.doğru kişiyi internetten arıyorum diyen biri.
Başkalarıyla da görüşecek eş zamanlı gibi geldi bana

Ben şu söze takildim " doğru kişiyi internette arayan biri ." Demişsiniz sizce bu ne kadar doğru ?

Ama tabi olabilir internet çağımızın güzel seylerinden biri dogru kullanildigi takdirde.

Ilk once ayni sehirde misiniz ?
Ara uzamadan yuz yuze gorusebilcek misiniz?
Yada iliski devam edersr sık sık gorusebilcek misiniz?
Bu iliski sadece internette kalcaksa yada yilda bir kere bulusma olcaksa taniyamazsin o kişiyi bunlara dikkat et.

İnternet kısmını geçtim ama aş acısı kısmı çok tehlikeli. Yara bandı arıyor adam arkama bakmadan kaç.

:-)Vakti zamanında biride bana yazmıştı. Ama ne kelimeler döktürmüş gören şair der Atilla İlhanlar, Özdemir Asaflar halt etmiş dersin :işsiz: Tabiki cevap vermedim her gün düzenli olarak yazardı kendisi. Napıyorsun ? Nasılsın ? Cevap verirseniz sevinirim. Vs vs. Ertesi gün rast gele bir arkadaşımla karşılaştım, sonra bir yerde oturduk kahve, muhabbet gırla. Neyse konu sosyal medyaya geldi ve arkadaşım ya Hasan adında biri var bana hergün yazıyor. Hatta bana bir şiir yazmış görsen bayılırsın dedi. İkimizde yeşil gözlüyüz çocuk gözlerimize şiir yazmış :kusmuk:
Ve ilk bana yazmış sonra beğenilerden arkadaşımı görüp onuda beğenip kopyala yapıştır yapmış :-)
Yani demem o ki gerçek hayatta ki eşimize, dostumuza zor güveniyoruz kalmış ki sosyal medyaya hiç güven olmaz. Öyleleri herkese yazıyor kim ağa takılırsa artık.

Doğru kişinin internetten aranması nedir yahu?

Resmen reelde arayamam, benim sanala ihtiyacım var demek

Artık gerisini siz düşünün

Günümüzde erkekler gördükleri bütün kizlara yaziyorlar. Instagramda bir yerde yorum yapayim, hemen hooop 10 tane mesaj geliyor.. bu tip erkeklerle nasil iliski anlaminda muhabbet ediyorsunuz anlamiyorum?

Birde seninki ayri bir fenomen.. daha ilk günden ask acisi muhabbeti yapan erkekten ne bekleyebilirsin? Üzülürsün hic bulasma sil ve bloke et derim ben.

Back
X