internetten tanisilan erkekkkkk

Aslında benim evlilik hikayemde de netin katkısı çok. Hatta net evliliği bile sayılabilir. Eşimle aynı lisedeydik. 3 yılda toplam 3 cümle konusmusuzdur. Mezun olduktan 9 yıl sonra fbta konuşmaya başladık ve 6 ay sonra nisanlandik
6.5 yıldır da evliyiz

masallah . siz sansliymissiniz evet. tabiki bende kimseye evlilikten bahsetmiyorum ama asil amacim.icten tabiki arkds olup flort ve evlilik

Siz yazarsaniz tabiki laubalilik yapar ama erkek yazsaydı sizi begenip netten sapik sözler olmazdi

onu nerden cikardiniz ne alaka ben yaziyorum demedimki. tezinizi curutucem ama misal swarmdsn ekleyip yaziyorlar genelde. duzgun gorunenlere karsilik yaziyorum ama bi sure sonra ummadigin tas yarar bas terbiyesizlik yapabiliyorlar

cok dogru soyledikleriniz. ztn arkadasinizdan sahit olmussunuz. ama tanistiran aracilar olmayinca istersen suslen guzel otesi ol gidiyorsun geziyorsun en ala mekandasin belki ama olan tek sosyallik bakan kisilerdir. zaten tanismaya gelse o an kabul etmek esas garip gelir bana merakli gibi. bide bu zamanda pesine takilan erkekmi olur basit goruruz. yani gezmekse hergun engusel yerlerdeyim zaten kiz arkadaslarimla ama disarilarin faydasi olmuyor

masallah . siz sansliymissiniz evet. tabiki bende kimseye evlilikten bahsetmiyorum ama asil amacim.icten tabiki arkds olup flort ve evlilik
İste o dusunce ynlis o sekilde dusunup yaklasmaya kalkarsan karsi cinse o zmn g.tu kalkiyo beylerin kismet canim hic ummadigin anda cikar karsina kismetin seninde..

Bayanlar sunu demeliyimki Ben kimseye evlilikten bahsetmiyorum tabiki. sizle paylastim burda. oncelikle arkadas flort olursun ama kafadaki niyette bitiyor is. ben ciddi biriliski dusundugumden evlenmekle sonuclanmasini istiyorum. ama tabiki nette denk gelen bu erkekler tek gecelik iliski pesinde gibi. ve en duzgunu bile. nerden biliyorsuna trafik olaylara baglamayin emin oldugum kisilerden bahsediyorum. isi evi ailesi mevkisi yuksek ama seviyesi beklenmeyen sekilde alcak cikanlardan.. ondan hepsimi boyle dedim. sizin basiniza benzer veya aksi durumlar geldimi

Ben tanıştım.
Bizimki seviyeli ilerliyor.
Ama internetten adam bulmak zor
Önermiyorum internet işini.

Bence internetten eş bulunmaz. Ama arkadaş olunabilir. Yani eş amaçlı konuşmak başka sadece muhabbet edip iyi anlaşıp ilişkinin Başlaması başka. İnternetten eş arayan insanların çok sağlıklı iletişim kurabileceğini ve doğru kişiyi bulabileceklerini düşünmüyorum. Ama internette tanıştığın insanlardan biriyle iyi anlaşırsın hoşlanırsın belki ilişki yürür ama eş arayan düzgün birine denk gelecek de duygu olacak denk olunacak da vs vs samanlıkta iğne aramak gibi. internette 'arayarak' iyi biriyle tanışmak, sevmek, evlenmek bence istisnai bir durum. Olağan olansa normal sosyal hayatta tanıştıkların gibi internetten de arkadaş edinmek, burada birbirimizle tanışıp sohbet ettiğimiz gibi mesela. Yoksa bir muhabbete ilişki için başlamak evlendirme programına çıkmak gibi, kura çekmek gibi, Anlamsız ve riskli. O yüzden internette arkadaşlık kurarken amacın eş bulmak olmasın bence. Yani eş veya sevgili arama. Bunlar arayarak bulunmaz.

Isi gücü kariyeri olan insan internette takılmaz inan. Biraz sosyal olmaya çalış internette kimseye güvenme. Bu tarz insanlar sürekli çeşitli insanlarla yazarlar.
yok yahu hiç öyle değil
bizim okulda iki üçkız arkadaş çok takılırdı nete
veeee hocalarımızdan biri ile denk geldiler birgün
çok gülmüştük
yani adam ünlü bir mimar aynı zaman ünv de eğitim veriyor ancak nette chat sitelerinde geziyordu
şimdi evlendi gerçi usludur belki bilemem ama:)

nettende birşey çıkmaz ama canım tek gecelik ilişkiler dışında . dışarda tanışmak tuhaf değil ayrıca . hemen takıl peşinde git demiyorum ki ama netten koca arayan bir kız benim gözümde zavallıdır ve herşeye açıktır ben erkek olsam böyle düşünürüm ve öyle düşünüyorlar . sen onların gözünde netten paralı koca arayan bir kızdan fazlası değilsin . dışarda beğenip peşine takıldıkları kız senin yarı özelliklerine sahip bile değil belki ama onların gözünde o daha değerli buna inan . cidden çok iğreti gözüküyor dışardan . kariyerin paranın kişilikle ilgisi yok . zaten bu adamlar doktorum avkatım diye kız kaldırıyor ordan .

yatmak için kız arıyor işte onlar .

aman masallah diyiyim. benimde hic tercihim deil ama caresizlik insani yonlendiriyor

Bende öyleyim pek arkadaşım yoktur
Ama internetten tanışmayı hiç düşünmedim
Biz baya konuştuk ondan sonra oldu sonra gorustuk falan.
Yapacaksanızda lütfen dikkat edin.

Hahah tabinistisnalar da var yani:) ama insan nasıl güvenir chattekilere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…