- 19 Ağustos 2010
- 4.604
- 3.550
- 448
- Konu Sahibi Cilekcetiner
-
Ya bende netten tanıştım moralimi bozuyosunuz.naz da etmedim ki hiç. Napsam ki beni tavlama için HC fırsat vermedim.başta çiçekler alan adam şimdi ben demeden aramiyo bile.napayim
Bende esimle fcbk ta tanistim ama tabiki ole birini bulayim die bi dusuncem yoktu hatta ole yazar yazar dururdu bn cevap vermez sinir ederdim o kadar umrumda olmazdi.
Evlerimizin arasinda 10 dk mesafe varmis ama hic gormedik birbirimizi 5 sene sewgili kaldik 3sene oldu ewliyiz sukur idare ediyoz ama zor yani dedikleri gibi milyonda bir ii niyeti pis olmayan birini bulcanda citti olcan..
Siz yazarsaniz tabiki laubalilik yapar ama erkek yazsaydı sizi begenip netten sapik sözler olmazdi
Iki at.bahsetmiyonekadar iliskiniz . gelecekten bahsediyormu hic
erkeklerde şu mantık var .nette takılıyorsa kız aranıyordur .yani böle düşünüyorlar bizim medeni erkekler . okumuşuda var bir ara arkadaşım bir doktorla tanışmıştı galiba hatırlıyorum adam ilk günden evine davet etmişti yani düşün iğrenç ya . en basit fahişeye bile bu muammele yapılmıyorken onlar kim oluyor böyle konuşabiliyorlar .?bir süre geçmesi lazım bir samimiyet olması lazım bazı konuları açarken . arkadaşım istemedi diye kızı bırakmıştı bri daha aramadı arkadaşımda üzülmüştü hatırladım şimdi . böyle olaylar çok oluyor bence netten uzak dur . giyin süslen çık dışarı gez arkadaş ortamlarına takıl tatile çık mutlaka birileri olucaktır sana uygun . pc başında kendini tüketme saçma sapan insanlarla . nette takılan adamdan kocalık bekleme . onlar alışmış otamatiğe bağlamış zaten . sen olmazsan başka kız olur yani onlar için .
Iki at.bahsetmiyo
İste o dusunce ynlis o sekilde dusunup yaklasmaya kalkarsan karsi cinse o zmn g.tu kalkiyo beylerin kismet canim hic ummadigin anda cikar karsina kismetin seninde..masallah . siz sansliymissiniz evet. tabiki bende kimseye evlilikten bahsetmiyorum ama asil amacim.icten tabiki arkds olup flort ve evlilik
yok yahu hiç öyle değilIsi gücü kariyeri olan insan internette takılmaz inan. Biraz sosyal olmaya çalış internette kimseye güvenme. Bu tarz insanlar sürekli çeşitli insanlarla yazarlar.
nettende birşey çıkmaz ama canım tek gecelik ilişkiler dışında . dışarda tanışmak tuhaf değil ayrıca . hemen takıl peşinde git demiyorum ki ama netten koca arayan bir kız benim gözümde zavallıdır ve herşeye açıktır ben erkek olsam böyle düşünürüm ve öyle düşünüyorlar . sen onların gözünde netten paralı koca arayan bir kızdan fazlası değilsin . dışarda beğenip peşine takıldıkları kız senin yarı özelliklerine sahip bile değil belki ama onların gözünde o daha değerli buna inan . cidden çok iğreti gözüküyor dışardan . kariyerin paranın kişilikle ilgisi yok . zaten bu adamlar doktorum avkatım diye kız kaldırıyor ordan .cok dogru soyledikleriniz. ztn arkadasinizdan sahit olmussunuz. ama tanistiran aracilar olmayinca istersen suslen guzel otesi ol gidiyorsun geziyorsun en ala mekandasin belki ama olan tek sosyallik bakan kisilerdir. zaten tanismaya gelse o an kabul etmek esas garip gelir bana merakli gibi. bide bu zamanda pesine takilan erkekmi olur basit goruruz. yani gezmekse hergun engusel yerlerdeyim zaten kiz arkadaslarimla ama disarilarin faydasi olmuyor
yatmak için kız arıyor işte onlar .yok yahu hiç öyle değil
bizim okulda iki üçkız arkadaş çok takılırdı nete
veeee hocalarımızdan biri ile denk geldiler birgün
çok gülmüştük
yani adam ünlü bir mimar aynı zaman ünv de eğitim veriyor ancak nette chat sitelerinde geziyordu
şimdi evlendi gerçi usludur belki bilemem ama:)
Ben tanıştım.
Bizimki seviyeli ilerliyor.
Ama internetten adam bulmak zor
Önermiyorum internet işini.
aman masallah diyiyim. benimde hic tercihim deil ama caresizlik insani yonlendiriyor
Hahah tabinistisnalar da var yani:) ama insan nasıl güvenir chattekilere.yok yahu hiç öyle değil
bizim okulda iki üçkız arkadaş çok takılırdı nete
veeee hocalarımızdan biri ile denk geldiler birgün
çok gülmüştük
yani adam ünlü bir mimar aynı zaman ünv de eğitim veriyor ancak nette chat sitelerinde geziyordu
şimdi evlendi gerçi usludur belki bilemem ama:)
Başta yoktu fakat sevgiliyiz su anpeki ozel olucak ama sizinkininde benim bahsettigim.gibi bel alti sohbete girme cabasi oluyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?