İnternetten tanışıp evlenen var mı aramızda?

İnternetten tanışan mutlu olan illa ki vardır ama ben bunun genel bağlamda çok sağlıklı bir yol olmadığını düşünüyorum.
Tesadüfi şekilde tanışıp bir ilişki başlar anlarım ama bu yola baş koyarak birilerini tanımaya çalışmak özellikle de erkeklerin dünyasını az çok biliyorsanız çok güvenli bir yol değil... İstisnalar elbette ki vardır, ama kaideyi bozmaz diyorum.

Bende eşimle internette tanışanlardanım ki internette tanışıp aşk yaşamak bana mantıksız gelirdi.İkimizde memurduk ve tesadüfen aynı zamanlarda kendi memleketlerimizde izindeydik.Bizimki facebooktan olduğu için fotolarımızı görmüştük.O beni eklemiş bende kabul etmiştim bir kaç fotoğrafıma yorum yapmıştı.Ki öyle her ekleyeni kabul eden biride değildim ama kader işte onu kabul ettim.1 gün sabaha kadar msn'de yazıştık ve bana o gün''bugün ailemle konuşup yarın yanına geleceğim''dedi.Ne gel nede gelme diyemedim.Dediği gibide oldu ve geldi.4 gün benim memleketimde aynı okulda okuduğu arkadaşlarında kaldı,o 4 gün boyunca sürekli görüştük.İzinler bitti ve herkes görevine döndü.Biz telefon ve internetten görüşmeye devam ettik.9 aylık bir süreç sonrasında nişan nikah hepsi bir arada olmak üzere hızlı adımlar attık tabi bunun sebebi tayin durumlarıydı.Bir süre sonrada düğünümüz oldu.Şimdi 3 yılı devirip 4.yıla girdik evliliğimizde ve 1 oğlumuz var çok mutluyuz.Halada mantıksız gelir internet tanışmaları bana ama bunun sebebi herkesin bizim kadar şanslı olmayışıdır.Kendi çevremdende ilişkilerim oldu önceleri ama hiç biriyle böylesine mutlu olmadım.Ailelerimiz internetten tanıştığımızı biliyor hatta çoğu çevremizde biliyor fakat hiç tepki almadık.İyi ki şimdi o benim eşim ve çocuğumun babası :) Tüm arkadaşlara mutluluklar dilerim...

Son düzenleme:
Bende esimi interneten hata siteyide söyleyim netlogta tanistik ben almanyada o ise turkiyede yasiyodu 5 sene boyunca gorustuk iki kez yuz yuze geldik defalarca ayrildik baristik bi turlu ona guvenemiyordum yine ayri bi donemimizde sevgililer gununde ona msj attim bi sekilde beni ikna etti mart ayinda turkiyeye geldim bi hafta kaldim sonra mayista yine geldim ve evlenme teklifi yapti kabul ettim aileme bisekilde acildim tabiki ilk zamanlar kabul etmediler fakat israrlarima dayanamadilar mecbur boyun eydiler haziran da turkiyeye yerlestim ertesi yil mart ayinda evlendik temmuzda ise dugunum oldu suan 2 yil beraberiz 9 haftalik hamileyim ve esimin esi yok cok mutluyum

Bisey yazmayı atlamisim ne esimin ailesi nede benim ailem birbirimizi interneten tanidigimizi bilmiyorlar buda bizim aramizda sir oldu

Benim internetten bir sevgilim olmuştu.. 4 yıl sürdü.. Hayatımın aşkıydı.. Hayatımda tanıdığım en doğru en karakterli en yakışıklı en asil adamdı.. Şuan hayatta olsaydı onunla evli olurdum.. Size gönülden mutluluklar dilerim. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın derler ya, internetten, arkadaş ortamından okuldan işten fark etmez..

İçime su serptiniz iyi ki okudum bu konuyuu :) ben de erkeka rkadaşımla internetten tanıştım 6 ay olduu Çoook mutluyum sadece ailelerimiz ilerde ne tepki verecek tek korkum bu

İnternet ortaminda butun kadınlar muhtesem erkekler adam gibi adam hiç kimsenin yalani yanlisi olmaz heleki evlilik noktasinda once bir deneme surusu yapmak isterler sonrasi isin bitmis demektir cok dikkatli ol canim

Ben beceremedim bu isi..gecen seneydi yalan oldu ama..akillisi bulmaz beni..ama akillanmadimki..aslinda yine biri var ama sayfamda oyle duruyo pek muhabbet ilerletemedik ..hep slm nasilsn ayni seyy...hem msj atiyo sonra tikanip kaliyoruz hep ben konu bulmaya calistimda nereye kadarr?bu ara yazmiyo bir iki ben yazdim nbr vs..yine tikandik..oyle duruyo bakalim nolurrr...bi ortak noktamiz sanirim oda birinden ayrilmis..ayni durumdayiz...unutulur falan konustuk arkadas modunda..nasi ilerler sizce bu is...duzgun biri aslina bakilirsa olmiycak gibi degil..ama o yarali ben yarali...olsa guzel olur aslinda ) ama mevzu cikmiyo
.uzagizda...yada ben netten beceremiyorum gercekten...;((

Neden kimse bir şey yazmamış uzun zamandır?

Millet daha çok tanışıyor internetten artık.
Hem de çatır çatır!!!

Bizim iş yerinde birkaç kız tanıştı öyle, beğenmedikleriyle görüşmeyi kestiler, beğendikleriyle devam ediyorlar hala muhabbete.

bende eşimle internetten taıştım 3 buçuk sene önce 6 ay sonrada evlendik 3. yılımızı kutlamamıza çok az kaldı 2 yaşında dünya tatlısı birde evladımız var iyiki ama iyiki tanımışım eşimi :)

Ben de esimle 3 yil once int tanistim yabanci dil ogrenilen bir sitede tanistik ve sadece arkadastik ilk once evlilik yada herhangi bir iliski amaci yiktu (ki ben asla evlenmeyi dusunmyrdum)ancak daha sonra Allahim eger evlenrsem herhalde sadece onunla evlenrm dedigimi hatirliyrm o da benim icin ayni seyleri hissedyrmus ..daha sonra tr ye geldi (esim yabanci)ve 1.5 yillik nisanlilik suresinden sonra ( aile ikna cabalari) evlendik su an itibariyle 1 yillik evliyiz ve bir bebegimiz var ve cok mutluyuz Allaha cok sukur. Ilk once herkes ama herkes karsiydi yada hic guvenmyrdu iliskimize ama simdi ne kadar bahtli oldugumu soyluyrlar onunla evli oldgm icin. Gercekten esimi cok seviyrm ve odabeni her an sevdgni hissetryr.Allah yuzumuzu kara cikarmadi ve her an yardmcimiz oldu elhamdulillah:):)

Çok güzelmiş. Eşiniz hangi ülkeden? =)

Biraz detay anlatabilir misin sesiliaa =)
Nasıl oldu, ne kadar süre sonra yüz yüze geldiniz? İlk buluşma nasıldı?

Ben o sıra drama öğretmenliği yapıyordum ve çocuktan başka birşey göremiyordum. Netlog diye bir siteye üye olmuştum. Orada tanıştık o günün akşamı da buluştuk. Böyle yazınca da çok garip oluyo ya : )
Neyse 1 yıl sonra nişanlandık nişandan 2 ay sonra da evlendik. 3,5 yıldır evliyiz 2 de oğlumuz var.
İlk buluşma nasıldı demişsin. Değil evlenmek çıkmak bile aklımın ucuna gelmezdi. Çok çirkin yaaaa demiştim. Ama dünya yakışıklısı dünya iyisi benim kocişim...

Son düzenleme:

Harika. =) Demek ki hemen ön yargılı olmamak gerek. =)
Zamanla aşık olunabiliyor kesinlikle bazen. Sizin de öyle olmuş.

çok yadırgardım ama artık alıştım

çevremde 5 çift var internetten tanışıp evlenen

hepsininde evliliği gayet güzel gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…