Ben de esimle 3 yil once int tanistim yabanci dil ogrenilen bir sitede tanistik ve sadece arkadastik ilk once evlilik yada herhangi bir iliski amaci yiktu (ki ben asla evlenmeyi dusunmyrdum)ancak daha sonra Allahim eger evlenrsem herhalde sadece onunla evlenrm dedigimi hatirliyrmo da benim icin ayni seyleri hissedyrmus ..daha sonra tr ye geldi (esim yabanci)ve 1.5 yillik nisanlilik suresinden sonra ( aile ikna cabalari) evlendik su an itibariyle 1 yillik evliyiz ve bir bebegimiz var ve cok mutluyuz Allaha cok sukur. Ilk once herkes ama herkes karsiydi yada hic guvenmyrdu iliskimize ama simdi ne kadar bahtli oldugumu soyluyrlar onunla evli oldgm icin. Gercekten esimi cok seviyrm ve odabeni her an sevdgni hissetryr.Allah yuzumuzu kara cikarmadi ve her an yardmcimiz oldu elhamdulillah:):)
Ben de varım!
Biraz detay anlatabilir misin sesiliaa =)
Nasıl oldu, ne kadar süre sonra yüz yüze geldiniz? İlk buluşma nasıldı?
Ben o sıra drama öğretmenliği yapıyordum ve çocuktan başka birşey göremiyordum. Netlog diye bir siteye üye olmuştum. Orada tanıştık o günün akşamı da buluştuk. Böyle yazınca da çok garip oluyo ya : )
Neyse 1 yıl sonra nişanlandık nişandan 2 ay sonra da evlendik. 3,5 yıldır evliyiz 2 de oğlumuz var.
İlk buluşma nasıldı demişsin. Değil evlenmek çıkmak bile aklımın ucuna gelmezdi. Çok çirkin yaaaa demiştim. Ama dünya yakışıklısı dünya iyisi benim kocişim...
Harika. =) Demek ki hemen ön yargılı olmamak gerek. =)
Zamanla aşık olunabiliyor kesinlikle bazen. Sizin de öyle olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?