ama ufak tefek bazi yakinlaşmalar oldu degilmi
çünkü bana yönelik bi söz söledi sinir oldum. o neden saygı göstermedi de kafayımı yedin dedi? ben zaten koca aramadım tesadüf tanıştık ve şuan sözlüyüm.s3nc3 arkadaşım, kendini niye savunuyosun? diğer arkadaş bu tarz yöntemi kabullenmiyor olabilir, haklı sebepleri vardır. bir kere genellemeler her zaman yanlıştır. evet internette gezinen erkeklerin %90 ı boş kalitesiz insanlardır, özellikle arkdaş arayanlar. ama farklı vesilelerle tanışırsın, amaç arkadaş bulmak değildir. öylelerinde doğru insan olmaları daha yüksektir. ama genelleme yanlış. belki kız da boş erkek de boştur, gayet güzel anlaşırlar, belki ikisi de kıro takılır, olamaz mı yanibelki kız elinde zincir sallayan, boynuna kolye takıp bağrını açan bir tip arıyordur, kaşınıyordur o da ayrı :) böyleleri çok nette. ama genelleme yanlış, her türlü insan var nette. niyeti bozuklardan korusun Rabbim, siz siz olun nette erkeklerle keyif olsun diye yazışmayın ama...
valla bizde netten tanıştık yoplam 4 senedir tanışmışlığım 2.5 senelik sevgililk hayatımız ve 1 aylıkta sözlüyüz şu anda
Allah tamamını erdirsin çok yakışmışsınız fotodakilerseniz eğer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?