İnternetten tanışıp evlenen var mı aramızda?

Claries

O bir anne:)
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2007
1.058
5
116
Bursa
arkadaşlar 4 yıl evvel ben eşimi internetten tanıdım ve 6 ay sonra evlenme kararı aldım çok karşı çıkanlar oldu ailem onun ailesi arkadaşlarım internetten adam çıkmaz dediler ama ben öyle çok sevdim ve bağlandımki ona bi anda herşeyim olmuştu gözüm bir şeyi görmedi ve evlendik aradan tam 4 yıl geçti e biz ilk günki kadar çok seviyoruz hala birbirimizi evliliğimize 8 ay süre biçenlerse şaşkın ve bi okadarda mahçup yerimseniben
varmı aranızda böyle evlilik yapanlar olumlu yada olumsuz hikayelerinizi bekliyorum

merhaba arakadaşım bende 21 ocak 2005 internette siberalem üyeliğinde tanıştım tlflaştık birbirimiz görmeden sevdik görüştük 2 yıla yakın birlikteyiz 28 temmuzdada nişanlandım seneye evleniyorum kısmetse bize derlerdi arkadaşlar adam çıkmaz diye diyenler şimdi pişman

cnm bizde internette tanıştık(chatte değil,çünkü anlamam o işten)tesadüf.......
2 seneye yakın görüştük,1 buçuk senedir evliyiz....ama etrafımızdan kimse bilmiyo tabi böyle tanıştığımızı:))))malum aynen senin duyduklarını söyliyceklerdi....çok mutluyum...normal yollardan bulsaydım bu kadar ii olurmuydu bilmem....iyiki tanımışım onu..

kızlar bende esımle ınternette tanıstım ıkızımızde tevafuk aynı sıteye uyeydık bısekılde tanıstık msnde gorustuk 6 mart 2005 te bulustuk.o gunden berı beraberız allah ayırmasın ıyıkı tanımısım ıyıkı evlenmısım.

kızlar siz şanslıymışsınız kimilerinin kötü çıkıyor ki ben gördüm arkadaşım çocuğu askerde 9 ay bekledi ama çocuk terk etti böleleride çıkıyor işte size mutluluklar

bende ilk evliligimi internetten yaptım ama 1 ay sonra aşık oldugum adamla degil duyarsız bir hayvanla evlendigimi anlayıp 5 ay dayandıktan sonra boşandım onun yüzünden evlilikten korktum aradan uzun zaman geçti yeniden evlendim şimdi bir kızım var ve çoooooooooook mutluyum

kızlar bizde 2005 te internette okey oynarken tanıştık şimdi sözlüyüz kısmetse seneye de evlenicez.onu tanıyana kadar kimsede bulamadığım biçok şeyi aşkımda buldum.nasip kısmet meselesi.Allah hepimizin gönlüne göre versin.

kızlar öncelikle hepinize mutluluklar dilerim.bende netten tanıştım deli gibi sevdim ve hala seviyorum ama ailesi çevrelerinden kız istiyolarmış ve ayrıldık tabi ben bunu soradan örendim.iikimizde çok seviyoduk ama olmadı..ve şimdi o nişanlanmış ailesinin bulduğu biriyle..yani bazende hüsranla sonuçlanabiliyoo..ben mi?töbe bidaha netten tanışmayasenağlamasenağlama

cnm ayrılmanıza üzüldüm...fakat ayrılma nedenin nette tanışmanızla ilgili bişey değil...dışardan bulup görüşüyor olsaydında başına gelebilicek bişey yani....allah gönlüne göre versin cnm...umarım düzelir...

ben eşimle internette chat yaparken tanıstım.ama bunu ikimizden baska bilen kimse yok.o zamnalar dersaneye gidiyordum.ders çıkısı internete gidip biraz kafa dagıtıyordum.o sirada garfield nikli birinden 'slm' diye bi msj aldım.bende karsılık verdim.yaklasık 6 ay kadar birbirimizi görmeden konustuk.mail yazdık.o zamanlar telefonum yoktu.ekmek alma bahaneleriyle internete koşup acaba mail yazdımı diye evden kaçtıgım çok oldu.daha birbirimizi görmemiştik ama huylarımızı artık tamamen biliyorduk.derken haziran ayında yanıma geldi.hiç görmediğim ama çok yakından tanıdıgım biriyle karsılasacaktım.onu ilk defa gördüğümde çok utanmıstım ve anlamsız ve durdurulamayan bi gülme krizine girmiştim.belli etmiyodu ama yüzünden okunuyodu çok bozulmustu benim gülmeme.neyse uzaktan geldiği için önce yemek yemege götürdüm onu. sonra bi cafeye gittik.herseyini bildiğim adamla sanki hiç bişey paylaşmamış gibi havadan sudan konusup geri gitti. tabi sonra tekrar chatleşmeye devam ettik.bu sefer birbirimizi gördüğümüz için daha acık konusabiliyorduk birbirimizle.aradan iki ay gecti ve tekrar beni görmeye geldi.cafeye gittik.güzel bi müzik çalıyodu.daha önce maillerde ve chat leşirken birbirimize milyon kere seni seviyorum ve aşkım bitanem gbi şeyler söylüyorduk ama yüze karsı söylemesi çok zordu ikimiz içinde.bana aldıgı gümüş kalpli kolye ve küpeleri çıkardı verdi.sadece iki kere taktım onları.bozulur kırılır diye.şimdi hala saklıyorum.ilk günki gibi.derken elimi tuttu.biraz öyle kaldık.yüzüme baktı ve ''ben galiba seni seviyorum'' dedi bana:) sonra küçücük bi öpücük kondurdu dudagıma.o kadar küçüktüki hissedememiştim bile.şimdi hep yanımda hala içten öpüyo beni ama o ilk öpücügün tadını hiçbirinde bulamıyorum hala.çok sıcak çok masumdu.eşimle 4sene ilişkimiz oldu.sonra 3 sene nişanlı kaldık ve 1 yıllık evliyim ve çok mutluyum.eşimi gercekten çok seviyorum...
evet ben eşimle chatte tanıştım bunu ikimizden baska bilen yoktu ama artık sizde biliyorsunuz.umarım sır saklayabilirsiniz :)

Bu mesajları okuyunca biraz içime su serpildi çünkü iki aydır msn de biriyle görüşüyorum kamera da açıyoruz bana evlenme bile teklif etti sanki birbirimizi hep tanıyormuş gibiyiz ama ben cok korkuyorum. İkimiz de çalşıyoruz ve birbirimize cok uzak şehirlerde yaşıyoruz o yüzden yüzyüze görüşmemiz 19 mayısta inşallah:) Benim işim müsait olduğu için ben gitmeyi düşünüyorum ama o kadar çok korkuyorum ki o kadar yol gidip de birbirimizi görünce buz kesilirsek Allah ım ben naparım, kös kös geri gelirim heralde:)Düşününce bana görücü gelenlerden birini kabul etmektense netten kendin tanımak çok daha mantıklı geliyor ama bazen de sen napıyorsun diyorum kendime.Allah ım yardım etsin!!!

bende nişanlımla nette tanıştım 1 ay sonrası askere gidecekti ama ertelendi ve buluşmaya karar verdik şu an nişanlıyız 6 aydır beraberiz bir ömür beraber oluruz inşallah kısmetin nerde çıkacağı belli olmuyor işte nasip o da bende çok karşıydık nette tanışmalara ama büyük konuşmamak gerekiyormuş Rabbim yazdıktan sonra herşey bahane :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…